kızlar depozitomu alamıyorum ACİL yardım edin!

yaprak4r

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
171
137
35
arkadaşlar merhaba, lütfen avukat arkadaşlar ya da bilgisi olan bir yardımcı olsun. Gerçekten acil.

Durum şöyle kızlar. Bu yılın başında Ankara'da iş buldum ve yaşadığım şehirden Ankara'ya taşındım. Çalıştığım yerde deneme sürecinde olduğum için bir tutmaya cesaret edemedim. Ev arkadaşı arayan iki kişinin yanına eve çıktım. Benden bir aylık kira ve depozito aldılar. Acil kalacak yere ihtiyaçım olduğundan verdim, bir sözleşme falan yapmadım, sadece parayı verirken telefonuma tarihili not düştüm. Çıkarken bir ay önceden haber verirsen paranı veririz geri dediler. Bir buçuk ay orada kaldım.

Fakat ben başka bir şehirde ücreti çok daha iyi bir iş teklifi aldım. Ertesi gün gel başla dediler, mecbur kaldım gitmeye. O ayın kırasını ödemiştim ve 15 gün önceden çıktım. Yani oturmadığım 15 gün var. Fakat bir ay önceden haber veremediğimden depozitoyu vermek istemiyorlar. Ben de 15 gün önceden çıktım, fakat size 1 ay önceden haber vermediğim için siz de zor durumda kalmayın, bir ay sonra verebilirsiniz dedim. Bu ay yanı. Telefonlarıma çıkmıyorlar, parayı vermek istemiyorlar ne yapmalıyım.
Hukuki yollara başvursam sonuç alabilir miyim? Lütfen bir yardım edin.

X