- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.201
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Gazelcim epey yol kattemişsiniz işte .
Hep ilk günleri düşün , ne kadar yol aldığınızı görürsün o zaman.
Yusufta korku falanda yok , inat mı var ne var bilmiyorum .
1 saat oturur tuvalette ama ''hadi annem ,yok mu çiş desem '' hayır yok der .
Kalkar kalmaz yapar ama .
Offf offf ...
burak da aynıydı ahretim, tuvalette 45 dakka oturduğumuz bilirim valla...üstelik klozetimiz yok malum lojman evi biliyorsun...bacakları uyuşurdu ama yine de yapmazdı sıpa...yok derdi kalkardı, ondan sonra daha çıkar çıkmaz şırrrr :) sinirden köpürürdüm...
sonra baktım olmayacak lazımlık aldım hiç tasvip etmesem de...çünkü lazımlığa alışanlar tuvalete kolay yapmazmış korkarmış diye duymuştum...ama mecbur lazımlık aldım şimdi onla alışıyoruz...bu çocuklardaki inat çok beter ausum...eskiden bu yaşa kadar bezleyen varmıydı bi düşünsene...annem hep kızıyordu bana :) okula da bezle gönder bari diye :) şükür azcık yol aldık ama ısrarlı olmaz lazım...ben burağın keyfine bırakmadım ausum, hiç hesapta yokken sabah kalkınca bi çözdüm bezini tamam...
dört gündür bezsiz :) sadece bi kere çarşıya giderken bağladım eve gelince hemen çözdüm ve kaldığım yerden devam ettim...
kaçırmalar çok oluyor daha az önce şırrr diye bi baktım halıya paçalarından şıpır şıpır damlıyor :) allahım sabırrr dedim kalktım sildim değiştirdim...ama bunlar olacak napalım, damdan düşer gibi öğrenemeyeceğine göre sabredicez...katlanıcaz...
anneme anlatıyorum telefonda, bana diyor ki yaaa işte kıymetimi anla, sizde öyle büyüdünüz
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)