Nişan Kizlar damat icin nisan bohcalarini ne ile verdiniz ???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ayy bal böcüği benim nişanım eylül de :))) kaçında...?

bu hazır sepetler var satan çok yer var aslında öyle bir sepet alıp kumaşla boncukla filan süsüleyip yapabiliriz ben öyle düşünüyorum.. hem büyük oluyor onlar içine aldıklarımızın hepsi de sıgar. daha sonradan onu çorap sepeti v.s. kullanabilirim.. hatta bu koçtaş ikea gibi büyük marketlerde bu tarz büyük kutular satılıyor. süsleyip değişik şeyler çıkabiliriz kızlar hadi bakalım marifetli eller çalışsın hersey hazır olmasın dimi ama... :)))

Canım daha tam belli değil kaçı olduğuu ama ilk haftaları olcak sanırım.

Ben sözde sepet almıştım, belki onun içinede bişeyler koyup verebilirim, traş takımı olabilir duruma göre çünkü sepet aldım ama şuan boşboş duruyorr değerlendirmiş olurum, hem değişik olurr:44:

[sıze="3"]canım mümkünse resmini paylaşsan yeterli ben çözerim aslında, yani mümkünse çok makbule geçerrr :97:[/sıze]

tamam cnm ayrıntılı çekerim akşama yarın paylaşırım zaten fotoda anlarsın görmeden anlaşılmıyor... Aslında emeği çok ama benimkiler çok güzel oldu... 60 70 tl lik malzame gitti ama...

tamam cnm ayrıntılı çekerim akşama yarın paylaşırım zaten fotoda anlarsın görmeden anlaşılmıyor... Aslında emeği çok ama benimkiler çok güzel oldu... 60 70 tl lik malzame gitti ama...

Oyy sağol cnm senin kadar beceremesek bile fikir olur. Çünkü kutuyu çok beğendim ve aklıma yattı, ayakkabılarını ve terliklerini koymak için böyle bi kutu süper olurrr :97:

Son düzenleme:
[sıze="3"]oyy sağol cnm senin kadar beceremesek bile fikir olur. çünkü kutuyu çok beğendim ve aklıma yattı, ayakkabılarını ve terliklerini koymak için böyle bi kutu süper olurrr :97:[/sıze]

ben kutuyu biraz büyük yaptım cnm içine koyacağım malzamelerin hepsi sığar damat kutusuna bide küçük kutu yaptım onada traş malzamesi bırakacağım..... Aynı zamanda aynı renk satenden birde bohça yaptım köşesine kurdaleden gül işledim iç çamaşırlarını felanda o bohçanın içinde kutuya koyacağım akşam iki rengide çekeyim o zaman kayınvalidennkinide altın sarısı yaptım..

ben kutuyu biraz büyük yaptım cnm içine koyacağım malzamelerin hepsi sığar damat kutusuna bide küçük kutu yaptım onada traş malzamesi bırakacağım..... Aynı zamanda aynı renk satenden birde bohça yaptım köşesine kurdaleden gül işledim iç çamaşırlarını felanda o bohçanın içinde kutuya koyacağım akşam iki rengide çekeyim o zaman kayınvalidennkinide altın sarısı yaptım..

Ayy cnm sende ne kadar özenblisin, değişik fikirlerin varr bende böyle değişik şeylere meraklıyım sürekli araştırırım. Çok merak ettim yaptıkalrını sen nişanlımısın? yoksa nişanlancakmısın daha gitmedimi bohçalarr??

[sıze="3"]ayy cnm sende ne kadar özenblisin, değişik fikirlerin varr bende böyle değişik şeylere meraklıyım sürekli araştırırım. çok merak ettim yaptıkalrını sen nişanlımısın? Yoksa nişanlancakmısın daha gitmedimi bohçalarr??[/sıze]

daha kutular yerinde duruyor cnm hatta ben geçen yıl yapmıştım bir yıldır bekliyor bu ara var bişeler düşünüyorum... Hııı bide o kutuları sevdiğimi hayal ederek yaptım diğerinide annesi için ama olmadı bitti... Içim acıyor ama artık arkama dönüp bakmıcam şu ara görücü usulü düşünüyorumm...

ayy kizlar o damat kutusu ne kadar güzel öyle becerebilsemde bende yapsam :34: ya da bizim buralarda bulabilirsem alayim Ankaradayim insallah carsida böyle degisik biseyler bulurum cünkü ayni sehirdeyiz biz

daha kutular yerinde duruyor cnm hatta ben geçen yıl yapmıştım bir yıldır bekliyor bu ara var bişeler düşünüyorum... Hııı bide o kutuları sevdiğimi hayal ederek yaptım diğerinide annesi için ama olmadı bitti... Içim acıyor ama artık arkama dönüp bakmıcam şu ara görücü usulü düşünüyorumm...

Ayy cnm kusura bakma ne olurr istemeden üzdüm galiba seni, bu kadar özenli bu kadar ince düşünceli birisin ben burdna onu anladım, demekki Allahım kaderine daha iyi birini yazmış, o kişide senin için hayırlı değilmiş öyle bak olaya, Allahım hakkına hayırlısını tez vakitte nasip etsin inş. cnm
O ellerinde yaptığın güzell kutularını sevdiğin adamın eşyalarıylaa doldurursun kısa zamanda inş.. :16:

Kısmet dedikleri şey bu olsa gerek. Hiç üzülme, eminim onları hakedecek biri kesin çıkacaktır. Allah hakkında en güzelini versin canım:16:

saolun kızlar ya hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum ama başımı yastığa koyunca sıkıntı başlıyor olmadık şeyle aklıma geliyor ağlama krizine giriyorum.. annem duyucak diye kendimi tutmaya çalışıyorum..bilmiyorum böyle mi hayırlı ama çok zor günler... nasıl böyle oldu bilmiyorum... ama artık istemeye gelen insanların yüzlerine bakıyorum çünkü evlenmeyi düşünüyorum...
üzülmedim cnm önemli değil hiç aklımdan çıkmıyorki zaten.

Ayy cnm kusura bakma ne olurr istemeden üzdüm galiba seni, bu kadar özenli bu kadar ince düşünceli birisin ben burdna onu anladım, demekki Allahım kaderine daha iyi birini yazmış, o kişide senin için hayırlı değilmiş öyle bak olaya, Allahım hakkına hayırlısını tez vakitte nasip etsin inş. cnm
O ellerinde yaptığın güzell kutularını sevdiğin adamın eşyalarıylaa doldurursun kısa zamanda inş.. :16:

aminnn cnmmm tşkler.

[sıze="3"]canım daha tam belli değil kaçı olduğuu ama ilk haftaları olcak sanırım.

Ben sözde sepet almıştım, belki onun içinede bişeyler koyup verebilirim, traş takımı olabilir duruma göre çünkü sepet aldım ama şuan boşboş duruyorr değerlendirmiş olurum, hem değişik olurr:44:[/sıze]

benim eylül'ün 17.si... Sözde biz birsey yapmadık bohöça filan istemedik nişanda yaparız diye.. Sepette olabilir cnm..

Back