Nişan Kizlar damat icin nisan bohcalarini ne ile verdiniz ???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Merhaba kizlar bi sorum olcak yardimci olursaniz sevinirim.Siz kiz tarafi olarak damadin nisan bohcasini ne ile verdiniz ? Bavula mi koydunuz yoksa sandikta mi verdiniz ? yoksa neyler yaptiniz bi dökülün bakem :64:

Merhaba kizlar bi sorum olcak yardimci olursaniz sevinirim.Siz kiz tarafi olarak damadin nisan bohcasini ne ile verdiniz ? Bavula mi koydunuz yoksa sandikta mi verdiniz ? yoksa neyler yaptiniz bi dökülün bakem :64:

kız bavula konurmu istersen hasırdan sandıklar var onun içine bohçanı serersin içine de ne hazırladığsan gömlek çorap pantolon neyse adetiniz koyarsın biz bohça yapmadık ama ablama saten bohçayla geldi kardeşime de minyatür kalp oymalı sandıkla geldi tercih senin nasıl adetiniz varsa ona göre hazırlarsın bavul olmaz

Son düzenleme:
ben burda bayagi cok kiside duydum herkes bavula konur erkeginki sandik gereksiz dediler ondan sorma geregi duydum cogunluk neyse bende ona göre yapayim diye...Cünkü burdakiler hep iki sandik lüzumsuz olur kiza gelcek nasil olsa filan dediler :) ondan yani olsun ben yinede herkesin fikrini almak istiyorum :64:

Canım sandıkta olmaz, kıza sandıkta gelirr bohçalarr,
Erkeğe ya saten bohçalara sarıp kırmızı kurdale bağlayarak götürürsün yada şık bir bavul alırsın içine yerleştirirsin bavulu kurdalelerle süslersinn,
Bence bavulda götürr çünkü bavul zaten size lazım olcak balayında vs. hemde bohçalar derli toplu olur, zaten aldıkalrının hepsi bavula sığmayacak yine elinde bi tane saten bohçan olurr.

Benim sözlüm şehir dışında. Bazı şeyleri şık bir kutu içine koyacağım. Diğerlerinide saten bir bohça içine koyup, kurdele ile süsleyeceğim. Yol uzun olduğundan, bavul içinede koyabilirim. Eğerki aynı şehirde iseniz, hepsini bohçalarda götürebilirsin. Birde sana bir kutu ekleyeceğim. Ben bundan yapacağım canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sözlüm şehir dışında. Bazı şeyleri şık bir kutu içine koyacağım. Diğerlerinide saten bir bohça içine koyup, kurdele ile süsleyeceğim. Yol uzun olduğundan, bavul içinede koyabilirim. Eğerki aynı şehirde iseniz, hepsini bohçalarda götürebilirsin. Birde sana bir kutu ekleyeceğim. Ben bundan yapacağım canım.

Ayy cnm benim istediğim tarihte nişanlanıyosun allah hayırlı etsin,
bu kutu çok hoşmuşşş, nasıl yapıcaksın cnm bir fikrin varmı peki ?? Aslında ben bunu mukavvadan yapabilirim, :44:

Ayy cnm benim istediğim tarihte nişanlanıyosun allah hayırlı etsin,
bu kutu çok hoşmuşşş, nasıl yapıcaksın cnm bir fikrin varmı peki ?? Aslında ben bunu mukavvadan yapabilirim, :44:

Teşekkür ederim canım, sende o gün isteniyormusun, hadi hayırlısı olsun tatlım:16: Ofiste böyle siyah bir kutu vardı bizim, daha önceden içinde hediye gelmişti.:34: Onu siyah kurdele ve beyaz karton ile bu hale getireceğim. Deneme yaptım, çok şık oldu. :8:
Ayrıca bir yerdede ufak siyah ve beyaz renkte sandıklar gördüm. Hani içine damada verilecek, traş seti felan koymak için. Onuda bu şekle çevirebilirim diye düşündüm. Biraz araştır, siyah bir kutu, yada sandık bulabilirsin canım:29:

canım valla biz nişan yapmadığımız için nişan bohçası olmadı ama şimdi düğünümüz olacağı için onlar bize gelin bohçasını sandıkta ve bohçalarla getirdiler bizim adetimizde damat bohcası kızın çeyizleriyle beraber gider ama biz hazırladık saten bohçaya koyduk güzel süslü bohcalar satılıyo. bence erkeğe sandık yerine bohca daha iyi ama siz bilirsiniz yinede tabi...

Teşekkür ederim canım, sende o gün isteniyormusun, hadi hayırlısı olsun tatlım:16: Ofiste böyle siyah bir kutu vardı bizim, daha önceden içinde hediye gelmişti.:34: Onu siyah kurdele ve beyaz karton ile bu hale getireceğim. Deneme yaptım, çok şık oldu. :8:
Ayrıca bir yerdede ufak siyah ve beyaz renkte sandıklar gördüm. Hani içine damada verilecek, traş seti felan koymak için. Onuda bu şekle çevirebilirim diye düşündüm. Biraz araştır, siyah bir kutu, yada sandık bulabilirsin canım:29:

Yok cnm ben sözlüyüm zaten, nişanım eylülde olcak.
Kesinlikle böyle bişey yapıcam ama bende hoş bir fikirr, dediğin gibi traş setini koyacağım kutuyada yapabilirim, mukavvadanda yapabilirim, siyah kumaşla kaplarım beyaz tülle süslerim, siyak kurdale bide 3 dene siyah düğme yapıştırdımmı harika olurrr:62:

Kesinlikle böyle bişey yapıcam ama bende hoş bir fikirr, dediğin gibi traş setini koyacağım kutuyada yapabilirim, mukavvadanda yapabilirim, siyah kumaşla kaplarım beyaz tülle süslerim, siyak kurdale bide 3 dene siyah düğme yapıştırdımmı harika olurrr:62:

Benimde düğün Eylül de:69: Sanada hayırlı olsun, mutluluklar dilerim canım:16: Söylediğin gibi fikirler üretilebilir, yaratıcılığımız konuşabilir. Hem masrafsız hem şık bir kutu:21:

Benimde düğün Eylül de:69: Sanada hayırlı olsun, mutluluklar dilerim canım:16: Söylediğin gibi fikirler üretilebilir, yaratıcılığımız konuşabilir. Hem masrafsız hem şık bir kutu:21:

kızlar bende daha once bu kutuyu gordum ve tras setını sampuanını koymak ıcın yapmaya karar verdım hatta gelınlısınıde yapıcam daha sonra evımde kullanmak ıcın kutu konusunda cok gusel fıkırler gelıstırmıssınız bende nasıl yapacagımı sölım fıkır olur. hobı marketlerde ahşap kutular var her boy normalde ahsap boyamaya kullanılıyo fakat ben onu bu ıs ıcın kullanmayı planladım :)) daha uzun omurlu olur kullanım acısındanda zaten o tıpkutular tas catlasın 10 lıradır

kızlar bende daha once bu kutuyu gordum ve tras setını sampuanını koymak ıcın yapmaya karar verdım hatta gelınlısınıde yapıcam daha sonra evımde kullanmak ıcın kutu konusunda cok gusel fıkırler gelıstırmıssınız bende nasıl yapacagımı sölım fıkır olur. hobı marketlerde ahşap kutular var her boy normalde ahsap boyamaya kullanılıyo fakat ben onu bu ıs ıcın kullanmayı planladım :)) daha uzun omurlu olur kullanım acısındanda zaten o tıpkutular tas catlasın 10 lıradır

Mantıklı canım, öyle bir kutuyu bu hale getirebilirsin. Benim şansıma iş yerime böyle siyah, şık bir kutu ile yılbaşında hediye gelmişti. Bende kutusunu saklamıştım. Bu kutuyu burda biri paylaşmıştı, görünce bayıldım, baktım bendeki kutuya olur diyerek kenara ayırdım. Bu hafta kurdelesini alıp, deneyeceğim. Bende o kutuya, traş setini, parfümlerini felan koyacağım.:29:

ayy bal böcüği benim nişanım eylül de :))) kaçında...?

bu hazır sepetler var satan çok yer var aslında öyle bir sepet alıp kumaşla boncukla filan süsüleyip yapabiliriz ben öyle düşünüyorum.. hem büyük oluyor onlar içine aldıklarımızın hepsi de sıgar. daha sonradan onu çorap sepeti v.s. kullanabilirim.. hatta bu koçtaş ikea gibi büyük marketlerde bu tarz büyük kutular satılıyor. süsleyip değişik şeyler çıkabiliriz kızlar hadi bakalım marifetli eller çalışsın hersey hazır olmasın dimi ama... :)))

kızlar ben o kutulardan yaptım hemde iki tane biri damat bohçasına biri kayınvalide bohçasına... isteyenlere yapılışını anlatabilirim....

ben 3 lü tekerlekli valiz setlerinden aldım en büyüğün içine hazırladım sonra kırmızı kurdele ile hediye paketi gibi yapıp nazar boncuğu taktım çok güzel oldu sandık gider mi erkeğe kız çeyizi gibi ama belki şu değişik kutulardan olabilir ona bşy diyemem hem 3 lü valiz evlendikten sonra balayına,tatile giderken de kullanışlı olur bana ikimizin resim baskısı olan büyük sandık geldi ona da büyük kutu alırsam ilerde evde koyacak yer sorunu olacaktı boşuna kalabalık

Siyah kutu üstünemi yaptın canım? anlat bakıyım:66:

cnm önecelikle 2 adet normal koli alıyoruz yanlız biri birinden biraz büyük oluyor çünkü biri kapak olucak.. kutunun her tarafını ince süngerle kaplıyoruz silikon yapıştırıcı ile yapıştırıyoruz... sonra istediğimiz renk sateni onun üzerine geçiriyoruz ben içini krem rengi kırışık yaptım dışı mürdün rengi.... kapağında her tarını süngerle kapladım sateni kapağa göre kesiyoruz tam ortasına gelecek şekilde kurdeleyle süslüyoruz gül dal pullar boncuklar işledim.. kapağında içini krem rengi ile kapladım ama kırışık şekilde... çok süper oldu anlıycan cnm almak istesen bulamazsın ama çok emekli ve oldukça zor çünkü bizim komşularda istediler yapamadılar...

cnm önecelikle 2 adet normal koli alıyoruz yanlız biri birinden biraz büyük oluyor çünkü biri kapak olucak.. kutunun her tarafını ince süngerle kaplıyoruz silikon yapıştırıcı ile yapıştırıyoruz... sonra istediğimiz renk sateni onun üzerine geçiriyoruz ben içini krem rengi kırışık yaptım dışı mürdün rengi.... kapağında her tarını süngerle kapladım sateni kapağa göre kesiyoruz tam ortasına gelecek şekilde kurdeleyle süslüyoruz gül dal pullar boncuklar işledim.. kapağında içini krem rengi ile kapladım ama kırışık şekilde... çok süper oldu anlıycan cnm almak istesen bulamazsın ama çok emekli ve oldukça zor çünkü bizim komşularda istediler yapamadılar...

Ellerine, emeğine sağlık, sende farklı şeyler yapmışsın. Eminim çok güzel olmuştur. Buda bize fikir olsun. Teşekkürler:16:

Back