Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 5 6 gün kaldı erken gebelik testi yaptım hemen silik çizgi çıktı hiç böyle çıkmazdı yapardım ama negatif olurdu sizce var mıdır sizde böyle öğrenen oldumu görümceme sordum diyo testin çizgisi o ama hemen çıktı hiç beklemeden
Kızlar adetime 5 6 gün kaldı erken gebelik testi yaptım hemen silik çizgi çıktı hiç böyle çıkmazdı yapardım ama negatif olurdu sizce var mıdır sizde böyle öğrenen oldumu görümceme sordum diyo testin çizgisi o ama hemen çıktı hiç beklemedenEki Görüntüle 3556776
Vardır tabi
Kızlar adetime 5 6 gün kaldı erken gebelik testi yaptım hemen silik çizgi çıktı hiç böyle çıkmazdı yapardım ama negatif olurdu sizce var mıdır sizde böyle öğrenen oldumu görümceme sordum diyo testin çizgisi o ama hemen çıktı hiç beklemedenEki Görüntüle 3556776
Direk bakinca renklimi pembemi yani eger renksiz soluk sa gebelik yok ama rengi var pembemsiyse gebelik vardir ki bu pozitif duruyor bende bu sekilde ogrenmisdim hatta aradan on dakka gecmisdi zar zor gorunuyordu ama rengi pembemsiydi
Direk bakinca renklimi pembemi yani eger renksiz soluk sa gebelik yok ama rengi var pembemsiyse gebelik vardir ki bu pozitif duruyor bende bu sekilde ogrenmisdim hatta aradan on dakka gecmisdi zar zor gorunuyordu ama rengi pembemsiydi