- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
- Konu Sahibi pohcayanak
-
Neden acele ediyorsunuz? Adetiniz geçsin öyle bir daha test yapın. Hemen umutsuzluğa kapılmak yok. O testlerin hassasiyeti çok düşük.
Ben battan 2 gün sonra negatif gördüm. Geç döllenmeymiş. 5. Gün ancak çıktı testte. Bekleyin bakalım, hemen üzülmek yokÖylede ah bir dayanabilsem, içim içimi yiyor. Takmayayım diyorum birşeyelrle oyalanıyorum ama aklım yine ona gidiyor en son bugün denedim dayanamayıp ondada negatif gördüm :'(
Ben battan 2 gün sonra negatif gördüm. Geç döllenmeymiş. 5. Gün ancak çıktı testte. Bekleyin bakalım, hemen üzülmek yok ☺
Amin inşallah, sizin de güzel haberlerinizi alırızYa gerçekten mi Allah bağışlasın :) kucağınıza almayı nasip etsin.. inşaAllah banada nasip olur çok istiyorum buraya yazan herkes gibi :) sizde çatlatmamı vurdunuz yani pco musunuz ?
Amin inşallah, sizin de güzel haberlerinizi alırız ☺ Hayır benim kendiliğinden oldu ama adetlerim düzensiz biraz.
Sizi çok iyi anlıyorum biz 8 aydır deniyoruz benim hormon ve yumurtalarım normal gözüküyor esim henüz baktırmadı ama özellikle son 2 aydir kafayı oynatmak derecesindeydim. Geçen ay ov testiyle yumurtlamami saptadım çatlamam da oldu yanılmıyorsam ama tutmadı. Bu ay artık saldım çayıra. Psikolojik olarak kendini yiyor insan. Siz de dikkat edin sabredin hayırlısıyla olur inşallah
Ağustosun 26 sında ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Çok merak ettim 13. Gün yani bugün test yaptım (albi). Ama sabah ilk idrarla değil 3. İdrarımla çünkü şimdi çıkıp alabildim. Ama negatif. Hayalet çizgi bile yok
Çarşamba günü kan vermeyi planlıyordum.. Sizce sonuç değişirmi? İnanılmaz üzüldüm bu aydan çok ümitliydim. Yanında çocuk olan anneleri gördükçe eksik hissediyorum. Bende istiyorum artık ya. 13. Gün negatif görüp kanda pozitifi gören varmi aranızda hani geç döllenme falan.benim ümidim yıkıldı baya..
Kaçıncı ayınız tedavide? Sadece ovitrelle mi kullandınız yoksa klomenin ardından mı?
2 gün sonra sabah ilk idrarla başka marka dene
1 yıldır korunmuyoruz. Pco luyum bu ay ilk tedavim klomen+inosital+ovitrella
Anladım, ilk ay'a genelde çok umut bağlıyoruz uzun süre korunmayı bıraktıktan sonra ama doktorumun söylediğini söyleyim size "klomen tedavisinde genelde 2inci 3üncü aylarda olumlu sonuç alıyoruz". Kendimden örnek verecek olursam pkolu değilim ama tembellik vardı yumurtalıklarımda ve 3üncü denemede hamile kaldım klomenle o yüzden fazla evham yapmayın zor'da olsa akışına bırakmaya çalışın inşallah o pozitifi göreceksiniz
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim yorumun için :)
Diyorum ya normalde belki test yapmaz dayanırdım ama belirti hissediyorum.. Ve bu yaşıma kada gögüs ucum hiç bu kadar dik olmadı oda biraz ümit oluyor bide belimin arkası ağırıyor en ufak bi eğilip kalkmada
İnşallah bu belirtiler boşa değildir hakkında hayırlısı olsun
Merhaba canım bende klomen ile ovitrelle kullandım geçen ay ve bu ay malesef negatif oldu doktor ikisinde de 12.gün test yap dedi negatif çıktı çok üzüldüm keşke değişseydi sonuç ama değişmedi inşallah sende değişir bende hsg çekilicem bu ayAğustosun 26 sında ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Çok merak ettim 13. Gün yani bugün test yaptım (albi). Ama sabah ilk idrarla değil 3. İdrarımla çünkü şimdi çıkıp alabildim. Ama negatif. Hayalet çizgi bile yok
Çarşamba günü kan vermeyi planlıyordum.. Sizce sonuç değişirmi? İnanılmaz üzüldüm bu aydan çok ümitliydim. Yanında çocuk olan anneleri gördükçe eksik hissediyorum. Bende istiyorum artık ya. 13. Gün negatif görüp kanda pozitifi gören varmi aranızda hani geç döllenme falan.benim ümidim yıkıldı baya..
Merhaba canım bende klomen ile ovitrelle kullandım geçen ay ve bu ay malesef negatif oldu doktor ikisinde de 12.gün test yap dedi negatif çıktı çok üzüldüm keşke değişseydi sonuç ama değişmedi inşallah sende değişir bende hsg çekilicem bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?