• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok üzgünüüüüüüm

ben biberon vermediğim halde 3 ay civarında benimki de emmek istemiyordu..zorla veriyordum başını geriye ittirip almak istemiyordu..ama ben inat ettim.memeden başka birşey vermedim..10 gün sonra düzeldi..sonradan öğrendim ki büyüme atakları haftasındaymış..belki sizin bebiştede böyle birşey olabilir.o yüzden ısrarcı olun..birde phılıpsın avent marka anne meme ucuna göre yapılmış biberonlar var..böylelikle bebekler biberonlada, meme emme sırasında da aynı gücü harcıyorlar..memeden emmek zor gelmiyor biberondan sonra..

ben oyle yaptım ama yok almıyo recel surdum oda ıse yaramadı sıcaktandır belkı dıyorum ama yok bıberon kotu bısey ya bır kere ver tamam memenın ısı bıtıyo

benimki biberonuda almıyo. sütümü sağıp kaşıkla veriyorum. kaşıkla beslenmeye alıştı.

asiyansari 'nın dediği büyüme atakları haftası olabilir. hepimiz bebeği sözleşmiş gibi emmiyor. Bebekler kulubü diye bi yer mi var acaba sırnaşık şey

sırnaşık şey
benimki biberonuda almıyo. sütümü sağıp kaşıkla veriyorum. kaşıkla beslenmeye alıştı.

asiyansari 'nın dediği büyüme atakları haftası olabilir. hepimiz bebeği sözleşmiş gibi emmiyor. Bebekler kulubü diye bi yer mi var acaba sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey benımkı kıde baslarda bıberon almıyodu gecelerı uyurken verıyodum anlamıyodu ya bu tamamen benım sucum 2 3 gun meme almadı bende habıre bıberon tıkıyorum alısıyo ona olabılır buyume atakları cunku oglusum 5 6gundur eger bırısı varsa bır yere gıtmıssek ac duruyo asla bır sey yemıyo

Back