senağlama kızlar oğlum artık beni emmek istemiyo 4 saat aç bıraktım belki beni emer diye ama emmedi bugünden öncede sadece geceleri emiyodu ama şimdi emmiyo sütüde geliyo ama nabıcam ben ya alıştı biberona yeni doğum yapan anneler sakın bebişinize biberondan mama vermeyin neyse kızlar ben uğraıcam emzirmeye ama bu ilk çocuğum acemilik çektim 2 çocuğumu sürekli emziricem 1 yaşına kadar emzirmek istiyodum ya :1no2:
Emmek istemiyor diye yılmayın. kendinizi harap etmeyin. Eninde sonunda emecek, eli mahkum. Aç bırakın vermeyin birşey. Sonra kuzu kuzu emecektir. Biraz uğraştırabilir sizi ama emmesi için yapmak zorundasınız.[/QUOTE
gecen ay onu da denedim zorlamıyım kendi alsın dedim kızım 1 haftada 200 gr verdi. bütün ay boyunca toplam 300 gr almış oldu. :çok üzgünüm:
gecen ay onu da denedim zorlamıyım kendi alsın dedim kızım 1 haftada 200 gr verdi. bütün ay boyunca toplam 300 gr almış oldu. :çok üzgünüm:
hadi yav, amma inatçıymış senin velet deseneCADIARZU
Şöyle birşey yapsan, azcık mama verip sonra hemen memeyi dayasan, memeye alıştırmak için. Olmazmıkifisfisfis
aslında aklıma biraz memeye bal sürmek geliyor belki tatlı gelnce emer diye :1rolleyes:
ama bal da alerji yapıyomuş acaba azıcık bişeyden zarar olurmu :uhm:
senağlama kızlar oğlum artık beni emmek istemiyo 4 saat aç bıraktım belki beni emer diye ama emmedi bugünden öncede sadece geceleri emiyodu ama şimdi emmiyo sütüde geliyo ama nabıcam ben ya alıştı biberona yeni doğum yapan anneler sakın bebişinize biberondan mama vermeyin neyse kızlar ben uğraıcam emzirmeye ama bu ilk çocuğum acemilik çektim 2 çocuğumu sürekli emziricem 1 yaşına kadar emzirmek istiyodum ya :1no2:
kesinlikle bal sürme...alerjik reaksiyon yapabilir,çok tehlikeli...
memeyi ağzına daya,yukardan az az mama ya da kendi sütünden damlat,kandır yani...o zaman alıyorlar bende işe yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?