kızlar çok üzgünüüüüüüm

zuzu08

yakışıklı erkegim
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.257
306
373
37
Bursa
senağlama kızlar oğlum artık beni emmek istemiyo 4 saat aç bıraktım belki beni emer diye ama emmedi bugünden öncede sadece geceleri emiyodu ama şimdi emmiyo sütüde geliyo ama nabıcam ben ya alıştı biberona yeni doğum yapan anneler sakın bebişinize biberondan mama vermeyin neyse kızlar ben uğraıcam emzirmeye ama bu ilk çocuğum acemilik çektim 2 çocuğumu sürekli emziricem 1 yaşına kadar emzirmek istiyodum ya :1no2:

benim kızımda emmiyor bende beslenme konusundaki hataları 2 çocuğumda kesinlikle yapmayı düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı..

bebek biberona alışınca memeyi yadırgıyormuş.birde biberonun akışından dolayı daha çabuk doydukları için anneyi emmek istemiyormuş.ben de lohusalık dönemimde hastalandım ve babası baktı oğluma.biberonla besledi 3-4 gün.allahtan alışmadı,çok korkmuştum ozaman.sağıp verin sütünüzü.anne sütü alsın böylece.

Benim kizimda ben işe gidince biberon verildiğinden 1.5 aylikken emmeyi birakti pompa ile sağdim verdim 4. Ayin sonuna kadar sadece anne sütü aldi. 5. Ayda süt azaldi ve mama ve ek besinlerle gittik şimdi günde bir defa zor aliyor anne sütünü emmeyive azaliyor süt. Pompa ile ver başka çaresi yok ben emsin diye uğraşirken 7 saat aç kaliyordu yinede emmiyordu inşallah seninki emer

bende günde 1 defaya mahsus biberonla mama veriyorum lakin almak istemiyor tersine memeyi istiyor fazla sütüm olmadığı için veriyorum yoksa anne sütü ile bir yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum inşallah öyle olur

Emmek istemiyor diye yılmayın. kendinizi harap etmeyin. Eninde sonunda emecek, eli mahkum. Aç bırakın vermeyin birşey. Sonra kuzu kuzu emecektir. Biraz uğraştırabilir sizi ama emmesi için yapmak zorundasınız.

gecen ay onu da denedim zorlamıyım kendi alsın dedim kızım 1 haftada 200 gr verdi. bütün ay boyunca toplam 300 gr almış oldu. :çok üzgünüm:

hadi yav, amma inatçıymış senin velet deseneCADIARZU

Şöyle birşey yapsan, azcık mama verip sonra hemen memeyi dayasan, memeye alıştırmak için. Olmazmıkifisfisfis

hadi yav, amma inatçıymış senin velet deseneCADIARZU

Şöyle birşey yapsan, azcık mama verip sonra hemen memeyi dayasan, memeye alıştırmak için. Olmazmıkifisfisfis

aslında aklıma biraz memeye bal sürmek geliyor belki tatlı gelnce emer diye :1rolleyes:

ama bal da alerji yapıyomuş acaba azıcık bişeyden zarar olurmu :uhm:

kesinlikle bal sürme...alerjik reaksiyon yapabilir,çok tehlikeli...
memeyi ağzına daya,yukardan az az mama ya da kendi sütünden damlat,kandır yani...o zaman alıyorlar bende işe yaramıştı

aslında aklıma biraz memeye bal sürmek geliyor belki tatlı gelnce emer diye :1rolleyes:

ama bal da alerji yapıyomuş acaba azıcık bişeyden zarar olurmu :uhm:

Ya bacım bizler nasıl büyüdük allasen. Daha bir yaşına gelmeden anam dayamış inek sütünü, ne reaksiyonu ne etkisi ne tepkisi. Dene bir bakalım, azcık baldan birşey olmaz kanımca.

unutmaki amaca ulaşmak için heryol mübahtır.kaydirigubbakcemile5

Ama Ebtuna'nınkide fena fikir sayılmaz.CADIARZU

benim kızımda artık emmek istemiyor sadece uyurken emiyor bibronuda pek aldığı söylenemez evimizde o kadar sıcak değil.bende okadar üzgünüm ki anlatamam bende aç bıraktım ama genede almadı biraz meyve ve yoğurt veriyorum azar azar.yoksa iyice çökecek.

canım aynısı benim de başıma geldi...bebeğim memeyi bıraktı hemde ne sütüm vardı...o kadar çok üzüldüm ki anlatamam...bende 2. bebeğimi hep emzircem diyorum :))

aynen kızlar benimkide gece rahat emiyor ama gündüz ağlata ağlata emziriyorum daha 3 aylık ekgıdayada geçemem bazen arada 30cc mama takviye veriyorum.
ayakta gezerek memeyi dayıyorum o zaman emiyor geze geze meme veriyorum yani

Arkadaşlar diğer annelerinde dediği gibi biberonun akışına tav oluyorlar ve memeyi bırakıyorlar
hiç bir şekilde almıyorsa sağıp vermekden başka çareniz yok en azından kaşıkla verebilirsiniz.
benim kızımdada dönem dönem olmuştu 1 gün boyunda hiç emmediği oldu kastı kendini ağlama
krizlerine girdi.ama ben yılmadı o ağzını açtıkça dayadım en sonunda ben kazanadım ve tekrar alıştı
emmeye...umarım sizinkilerde biran önce başlar...

Kolaylıklar dilerim.

benım oglumda 4gundur benı emmıyo cok moralım bozuk sabahtan aksama kadar ac bırakyım yınede emmedı ılk cocuklarda tecrubesızlıkten gelıyo bunlar basımıza

kesinlikle bal sürme...alerjik reaksiyon yapabilir,çok tehlikeli...
memeyi ağzına daya,yukardan az az mama ya da kendi sütünden damlat,kandır yani...o zaman alıyorlar bende işe yaramıştı

ben oyle yaptım ama yok almıyo recel surdum oda ıse yaramadı sıcaktandır belkı dıyorum ama yok bıberon kotu bısey ya bır kere ver tamam memenın ısı bıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…