- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size hak veriyorum. Benim icin cok cok cok onemli bi sey bu konuda evlenecegim insanla anlasabilmem. Buyuk konusmak istemem tabi ama...Bizim için komşu çocukları bile akraba gibi görülür ki sizin amcaoğlu yani.
Reddetmen iyi olmuş. Benim için de dış görünüş çok onemlidir begenmedigin biriyle dini konularda uyuyorsunuz diye evlenmek doğru olmaz.
Gorsellik de var.Bence tek sakınca akraba olması...
Akraba evliliği iğrenç bir şey yaa.
Sadece değil ama bana kalırsa evliliğin ilk zamanlarını, yani gençken birçok zamanını cinsellik kaplıyorevlilik sizin için sadece cinselliği mi ifade ediyor ? benimle aynı şeyleri düşünmek zorunda değilsiniz fakat saygı duymak zorundasınız
Kendiilesorunlu yani nasil soylesem bilmiyorum. Yakisikli bulan var, normal bulan var ve bide ben varimZeholll görsellik demişsin, çok mu çirkin ki adam?
Bu arada daha yeni düzeldin, topladın kendini. Hemen yine nişan işlerine girişmek istemezsin sanırım. Bayağı ağzın yanmıştı bu meseleden dolayı çünkü.
Yorumunuz icin tesekkur ederim fakat dogru karari verdigimi dusunuyorum. Abi kardes gibi buyuduk sayilir. Ayda bayramda 1 gorusuruz ama bu yaptigi ayipti.eğer fikrin değişecek gibiyse görüş bir kere belki sana uygun gelir.annenin amcasının oğlu senin değil.yani senin kuzenin değil bana o kadar yakın akraba gibi gelmedi ama nasıl büyüdüğünüze bağlı.mesela ağbi kardeş gibi birlikte samimi olarak büyümüşsünüzdür farklı gözle bakamamışsındır onu anlarım.ama çok samimi değilseniz bi görüş
farklı bir olumlama yapılabilir ozaman yakışıklı yatakta iyi ama karakter sıfır davranışlar sıfır şahsen bende böyle bir adamı istemezdimSadece değil ama bana kalırsa evliliğin ilk zamanlarını, yani gençken birçok zamanını cinsellik kaplıyor![]()
Evli değilim fakat evli olanların birçoğu onaylayacaktır bunu. Eğer birini tip olarak beğenmezse birisi, o kişiyle sevişmek istemeyebilir. Şahsen yakışıklı bulmadığım birini öpmek bile istemezdim ben.E bu durumda da o evlilik değil, ev arkadaşlığı olurdu ancak.
![]()
Hepsi kararında olsa mesela? Birisi sırf huyu iyi diye dış görünüşünü beğenmediği biri ile evlenerek ulvi bir hareket yapmış sayılmasa mesela? Yakışıklı fakat huyu kötü birini de kimse istemez. Bence ikisi dengelenmeli. Yakışıklılık da kişiden kişiye değişir. Mesela güçlü ve zeki erkekler gözüme hep daha güzel görünür benim. Hafif iri erkekler de öyle. Ama başkasına göre insan irisi, izbandut gibi falan diye de nitelendirilebilir. Şimdi bu adam da konu sahibine göre güzel değil fakat başkasına göre olabilir. Gönle hoş görünen göze de görünür. Demek ki konu sahibinin gönlüne varmamış bu olay. Olay bu aslında.farklı bir olumlama yapılabilir ozaman yakışıklı yatakta iyi ama karakter sıfır davranışlar sıfır şahsen bende böyle bir adamı istemezdim
tabiki öyle bende konu hakkında fikrimi söyledim doğal olarak herkes aynı fikirde olmak zorunda değilHepsi kararında olsa mesela? Birisi sırf huyu iyi diye dış görünüşünü beğenmediği biri ile evlenerek ulvi bir hareket yapmış sayılmasa mesela? Yakışıklı fakat huyu kötü birini de kimse istemez. Bence ikisi dengelenmeli. Yakışıklılık da kişiden kişiye değişir. Mesela güçlü ve zeki erkekler gözüme hep daha güzel görünür benim. Hafif iri erkekler de öyle. Ama başkasına göre insan irisi, izbandut gibi falan diye de nitelendirilebilir. Şimdi bu adam da konu sahibine göre güzel değil fakat başkasına göre olabilir. Gönle hoş görünen göze de görünür. Demek ki konu sahibinin gönlüne varmamış bu olay. Olay bu aslında.