Kizlar cok utaniyorum.

simdiye kadar icinin bisey hisetmedigi adama, bundan sonra da bisey hissetmesin....yani bir avukat bile seni etkilemiyorsa, ki tanidigin biri, önüne bak bence ve hic keske tanisaydin felan sözlerine takilma.... gencsin bencede önce oku kendi ayaklarinin üzerinde dur, ondan sonra yada bu sürecte sana eslik eden biri, senide heyecanlandiran biri mutlaka cikar...

Naivligin cok güzel utaniyorsun, ama inan utanmana gerek yok cok normal böyle seyler artik...eger rahatsiz oluyorsanda bir müdet ayni ortamda bulunmmaya bak, zaten bir süre sonra unutulur belki.....

Karşılaştığınız zaman hiçbir şey yokmuş gibi davranırsınız, ama abi demeye devam eder ve biraz mesafe koyarsınız ki hiç umut olmasın adamda. Böyle şeyler çok doğal, kaldı ki zaten ne kadar göreceksiniz o kişiyi...

canım hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın ne var bunda her isteyene evet diyemezsin ki zaten bu gönül işi kısmet işi şansını denemiş o da sadece :)

Benim eşim de beni okutuyodu hı hı Açıktan okuyorum son sınıftayım beyefendi şimdi de 'diploman olsun ama çalışma boşver' diyor Allah için öyle büyük bi baskı yok da gönlünden geçen bu yani.. Bence okulunu bitir. Bi kadının ekonomik özgürlüğe sahip olması şart artık günümüzde. Çok yakın bi akrabalık bağınız yokmuş, bence yaş farkının fazla olması da sorun teşkil etmiyor (kafalar uyuştuktan sonra). Bu kadar takılma nasipse 5 sene sonra da olur 5 gün sonra da... Değilse de Allah hayırlısını versin

Arkadaslar 34 mesaj var. Ayri ayri cevap yazamadim.Herkesin hayati suzup degerlendirdigi, aktardigi saygi suzgeci elbette farklidir. Herkes ne sunulduysa, nasil muamele gorduyse, nasil dogrularla yasadiysa hayatini, oyle olaylari resmeder yorumlarken.

Bahsedilen avukat benim degil annemin kuzeni oncelikle. Zaten reddettim. Ve ikimiz icinde elbette mantik evliligi olacakti olsaydi. Elbet reddin ardindan mantigina uygun birileri aramaya baslamali yasi 32. Sanirim burda vermemem gereken tek ayrinti "dindar" olmasiydi. Bazilari icin bu kelime polemik kaynagi olmasin lutfen.

Ben zaten reddettim. Burda derdim olan nokta "ayni ortamlara gelirsek tavrimi nasil koyabilirim"di. Farkli yerlere lutfen cekmeyin meseleyi.

Bebekligimden beri...

Annem de onu bebekliginden beri tanir.

belki artniyet yok ama bana yanlış geliyor. aranızda on yaş var. yani sizin bebekliğinizi çocukluğunuzu çok net hatırlayabilir. 22 yaşınıza gelince de birden hayırlı kısmet olmanız filan... siz değil de o utanmalı bence.

bu kadar üstünde durduguna göre seninde biraz kafan bulanmış gibi geldi bana , biraz daha düşün bence

Her ne kadar uzak gibi gorunsede akrabalik ve gorsellik benim icin cok net bi sekilde reddetmem icin yeterli nedenler.

Art niyeti oldugunu bende sanmiyorum. Ama yinede yanlis dediginiz gibi. Keske boyle bisey hic olmasaydi.

Isin tuhaf yani hani hissedilir ya bu hisler ben hicbirsey hissetmedim. Gerci hissedebilecegim bi konumda durumda da hic olmadim. 15-16 kisili aile gruplari halinde gorusuluyor. Herneyse..

Hicbirsey olmamis gibi ayni seviyede mesafede devam edecegim

bu kadar üstünde durduguna göre seninde biraz kafan bulanmış gibi geldi bana , biraz daha düşün bence
Ben duydugum gibi reddettim. Verdigim ayrintilarin bazilarinin olumlu olusu sizi boyle dusundurdu ama gorsellik ve akrabalik faktoru benim reddetmem icin yeterli sebepler.

Tek sikintim yarin bi gun karsilasacagimiz ortamdi. Bunu da astim herhalde. Burda verilen yorumlar nispetinde yine mesafeli, seviyeli hic olmamis gibi devam edecegim.

canım hiçbirşey olmamış öyle bir olay yaşanmamış gibi davran bence umarsız ol ....Madem kararın net konuyla ilgili kimseyle de konuşma derim.kulağına yersiz şeyler gitmesin söz hakkı doğmasın.

canım hiçbirşey olmamış öyle bir olay yaşanmamış gibi davran bence umarsız ol ....Madem kararın net konuyla ilgili kimseyle de konuşma derim.kulağına yersiz şeyler gitmesin söz hakkı doğmasın.
Aynen dediginiz gibi yapacagim. Tesekkurler yorumunuz icin.

İnsanlar seviştikten sonra aynı ortamda karşılaşıyorlar da bir şey olmuyor, siz usulünce reddetmişsiniz ne olacak?

Ayrıca utanması gereken biri varsa da bebekliğini bildiği kızı eş olarak görebilen bir adamdır benim için.

Meslegini eline almadan evlenme derim.. simdi cok anlayislidir belki adam ama ileride" yeter artik " demeyecegi ne malum??? Bizim turk erkekleri ne zamandan beri bu kadar anlayisli??
-Elinde meslegin ve paran olursa erkegin ve ailesinin karsisinda soz hakkin olur...bosansan bile kimseye muhtac olmazsin...
-ev kadini olursan surekli kocandan para istemek bile zoruna gidecek en basitinden.
Ben de once meslegimi aldim. Parami biriktirdim esyalarimi aldim oyle evlendim..
Benim tavsiyem sadece bu yonde... utanacak birsey yok. Kafani derse ver gerisi bos

Katiliyorum size. Zaten burdaki yorumlarla da astim sanki bu meseleyi. Hicbirsey olmamis gibi ayni seviyede mesafede olurum karsilasirsam.

Kesinlikle katiliyorum sozlerinizin herbirine.
Zaten egitimime odaklandim. Bana en son gorustugumuzde "eger okulu kazanamazsan baska bi planin olur mu" diye sormustu. Inanin meselenin buraya gelebilecegi aklimin ucundan dahi gecmedi.

"Alfabenin sonuna kadar planim bu X abi. Baska bi b planim yok.26 yasinda da olsam yine universite icin cabalayacagim." muhabbeti yaptim.

Once ideallerim. Zaten meslegimi elime alsaydim da aksi bir mesele olamazdi...

normal davran her zamankisi gibi salla yani ama buda abi deme lazim olur gibi bisey olmus.

Utanılacak birşey yok, rahat ol ki karşında kide rahat olsun

Bence bi şansını dene. Çok kişi bu yoldan geçti, seni mutlu ederse gözünün şimdi görmediği adamdan , gözün başkasını göremez durumuna gelebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…