- 8 Mart 2016
- 252
- 150
- 18
- 36
aynen öyle hep aynı kişiler birde birbilerini desteklemiyolar mı gülüyorum için için :)))hepte aynı kişiler nasıl belli ediyorlar kendilerini,dibine kadar arkasındayım söylediklerinizin.....
Bebekligimden beri...kaç yaşından beri sizi tanıyor merak ettim.
Bebekligimden beri...
Annem de onu bebekliginden beri tanir.
Her ne kadar uzak gibi gorunsede akrabalik ve gorsellik benim icin cok net bi sekilde reddetmem icin yeterli nedenler.belki artniyet yok ama bana yanlış geliyor. aranızda on yaş var. yani sizin bebekliğinizi çocukluğunuzu çok net hatırlayabilir. 22 yaşınıza gelince de birden hayırlı kısmet olmanız filan... siz değil de o utanmalı bence.
Ben duydugum gibi reddettim. Verdigim ayrintilarin bazilarinin olumlu olusu sizi boyle dusundurdu ama gorsellik ve akrabalik faktoru benim reddetmem icin yeterli sebepler.bu kadar üstünde durduguna göre seninde biraz kafan bulanmış gibi geldi bana , biraz daha düşün bence
canım hiçbirşey olmamış öyle bir olay yaşanmamış gibi davran bence umarsız ol ....Madem kararın net konuyla ilgili kimseyle de konuşma derim.kulağına yersiz şeyler gitmesin söz hakkı doğmasın.Arkadaslar 34 mesaj var. Ayri ayri cevap yazamadim.Herkesin hayati suzup degerlendirdigi, aktardigi saygi suzgeci elbette farklidir. Herkes ne sunulduysa, nasil muamele gorduyse, nasil dogrularla yasadiysa hayatini, oyle olaylari resmeder yorumlarken.
Bahsedilen avukat benim degil annemin kuzeni oncelikle. Zaten reddettim. Ve ikimiz icinde elbette mantik evliligi olacakti olsaydi. Elbet reddin ardindan mantigina uygun birileri aramaya baslamali yasi 32. Sanirim burda vermemem gereken tek ayrinti "dindar" olmasiydi. Bazilari icin bu kelime polemik kaynagi olmasin lutfen.
Ben zaten reddettim. Burda derdim olan nokta "ayni ortamlara gelirsek tavrimi nasil koyabilirim"di. Farkli yerlere lutfen cekmeyin meseleyi.
Aynen dediginiz gibi yapacagim. Tesekkurler yorumunuz icin.canım hiçbirşey olmamış öyle bir olay yaşanmamış gibi davran bence umarsız ol ....Madem kararın net konuyla ilgili kimseyle de konuşma derim.kulağına yersiz şeyler gitmesin söz hakkı doğmasın.
Katiliyorum size. Zaten burdaki yorumlarla da astim sanki bu meseleyi. Hicbirsey olmamis gibi ayni seviyede mesafede olurum karsilasirsam.İnsanlar seviştikten sonra aynı ortamda karşılaşıyorlar da bir şey olmuyor, siz usulünce reddetmişsiniz ne olacak?
Ayrıca utanması gereken biri varsa da bebekliğini bildiği kızı eş olarak görebilen bir adamdır benim için.
Kesinlikle katiliyorum sozlerinizin herbirine.Meslegini eline almadan evlenme derim.. simdi cok anlayislidir belki adam ama ileride" yeter artik " demeyecegi ne malum??? Bizim turk erkekleri ne zamandan beri bu kadar anlayisli??
-Elinde meslegin ve paran olursa erkegin ve ailesinin karsisinda soz hakkin olur...bosansan bile kimseye muhtac olmazsin...
-ev kadini olursan surekli kocandan para istemek bile zoruna gidecek en basitinden.
Ben de once meslegimi aldim. Parami biriktirdim esyalarimi aldim oyle evlendim..
Benim tavsiyem sadece bu yonde... utanacak birsey yok. Kafani derse ver gerisi bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?