- 14 Mart 2013
- 7.564
- 3.674
- 448
Benim yazdıklarımdan Onu mu anladınız?Görücü usulü ,beğendiği ,huyunu bildiği biriyle mantık evliliği yapmak istemesi normal .Aradığı özelliğin dindar olmasına mı takıldınız anlamadım.
pazar arayışı diye bi tabir vardır hiç duydunuz muDeruchette adlı kullanıcının demesi öyle baksana
benim düşüncemden sizene birşeyi cımbızlamadım siz öyle yazmışsınız benimle muhattap olmazsanız sevinirim.yazdıklarımdan sadece cinselliği mi cımbızladınız tebrikler, ben aşık olduğum görsel olarak beğendiğim bana saygısı olan ve de cinsel hayatımın güzel olduğu bir erkekle evliyim hiç pişman olmadım tavsiye ederim.
itiraf etmek gerekirse böyle bi tabiri hiç duymadımpazar arayışı diye bi tabir vardır hiç duydunuz mu
ben duydum da ticaretteitiraf etmek gerekirse böyle bi tabiri hiç duymadım
akraba evli
pazardan dindar kız bulmak derken
yorumlarınıza istediğim kadar cevap verebilirim sevinin veya sevinmeyin burası bir forum :)benim düşüncemden sizene birşeyi cımbızlamadım siz öyle yazmışsınız benimle muhattap olmazsanız sevinirim.
iyide senin yorumun beni niye sevindirsin niye üzsün ben sadece takıldığım konuya açıklama istedim farkettiysenyorumlarınıza istediğim kadar cevap verebilirim sevinin veya sevinmeyin burası bir forum :)
itiraf etmek gerekirse böyle bi tabiri hiç duymadım
yani kısaca kısmetini başka yerde arar deseniz de olurmuşyani bu avukat bey başka bir pazar arayışına çıkar zaten illa zeholl olsun aşığım diye bi düşüncesi yok mantık evliliği yapmak istiyor dini hassasiyetleri var tam benim aradığım türden demiş, dini hassasiyeti olan kendine göre ahlaklı falan birini bulur ona göz diker
siz hoşunuza gidecek cümleleri yazın bi kenara bi sonraki yorumda o şekilde yazarımyani kısaca kısmetini başka yerde arar deseniz de olurmuş
oyalan ozaman ama saygılı ve seviyeli bir şekilde ziraaaa burası mahalle değil yorumlarına cevap vermeyeceğimyorumlarınıza istediğim kadar cevap verebilirim sevinin veya sevinmeyin burası bir forum :)
benlik bi durum yok sadece üslubunuz yanlış anlaşılmaya çok açıksiz hoşunuza gidecek cümleleri yazın bi kenara bi sonraki yorumda o şekilde yazarım
Elbet orasi oyle ama yarin bigun karsilasacagiz. Nasil davranacagimi falan bilmiyorum. Cok utanc verici bi durum.
Ben 22 o 32 yasinda bu arada. Baya yas farki var
önceden beri seni düşünüyomuşta niye nişanlanmışHanimlar oncelikle hepinize hayirli geceler.
Benim annemin amcasinin bir oglu var. Avukat maddi durumu iyi. Ahlakli durust dindar biri diye gecer ailede.
Ygs sinavina girdim, sinavdan cikip eve ugrayip anneanneme geldim. Benim anneanneme geldigim gun bizim eve gitmis. Ertesi gun de anneanneme geldi. Orda karsiladtik. Meger benim icin gelmis. Ben bu kisiye hep "abi" derim. Ki gercekten de benim icin oyledir. Aksi birseyi hic dusunmedim onun icin. Dun teyzeme "zeholu kucuk yasindan beri taniyorum. Dini hasasiyeti, ahlaki benim aradigim ozellikler. Onunla evlenmek istiyorum. Eger evlenirsek asla egitim hayatina mudahalem olmaz. Dilerse okusun, dilerse calissin, dilerse calismasin kendi bilir. Evde ona yardimci da olurum egitim hayatinda birde ev sorumlulugunu yuklemem" diye konusmus.
Annem teyzem anneannem olumlu. Evet desem olacak bu is. Her annenin kizina isteyecegi turden bi damat adayi ama akrabalik ve gorsellik acisindan reddettim. Ona asla bu gozle bakamam dedim.
Simdi yarin bi gun mutlaka karsilasacagiz. Yani nasil davranacagimi bilmiyorum. Cok utaniyorum.
Isin ironik kismi annem ona bir suru kiz buldu evlenmesini cok istiyordu, daha oncesinde ayni donemde baska kisilerle ikimizde nisanlandik. O benden once nisan atti vs.
Cok utaniyorum.
Not; Kizlar ailem asla asla karismiyor. Evlen demiyor. Olursa bizim icin problem olmaz gonlune kalmis diyor sadece. Zaten reddettim. Asla baski altinda degilim. Ailem konusunda cok sansliyim. Yanlis anlattim durumu bu acidan sanirim
Avukat, maddi durumu iyi olan biri eğer böyle yollarla evlenmeyi seçiyorsa; sosyal hayatında sıkıntı var demektir.GİBİ YORUMLAR SAÇMA GELİYOR BANA .arada tanışıklık oldugu için böyle davranmış olabilir.bence tek harekette mimlememek gerekiyor diye düşünüyorum.Hanimlar oncelikle hepinize hayirli geceler.
Benim annemin amcasinin bir oglu var. Avukat maddi durumu iyi. Ahlakli durust dindar biri diye gecer ailede.
Ygs sinavina girdim, sinavdan cikip eve ugrayip anneanneme geldim. Benim anneanneme geldigim gun bizim eve gitmis. Ertesi gun de anneanneme geldi. Orda karsiladtik. Meger benim icin gelmis. Ben bu kisiye hep "abi" derim. Ki gercekten de benim icin oyledir. Aksi birseyi hic dusunmedim onun icin. Dun teyzeme "zeholu kucuk yasindan beri taniyorum. Dini hasasiyeti, ahlaki benim aradigim ozellikler. Onunla evlenmek istiyorum. Eger evlenirsek asla egitim hayatina mudahalem olmaz. Dilerse okusun, dilerse calissin, dilerse calismasin kendi bilir. Evde ona yardimci da olurum egitim hayatinda birde ev sorumlulugunu yuklemem" diye konusmus.
Annem teyzem anneannem olumlu. Evet desem olacak bu is. Her annenin kizina isteyecegi turden bi damat adayi ama akrabalik ve gorsellik acisindan reddettim. Ona asla bu gozle bakamam dedim.
Simdi yarin bi gun mutlaka karsilasacagiz. Yani nasil davranacagimi bilmiyorum. Cok utaniyorum.
Isin ironik kismi annem ona bir suru kiz buldu evlenmesini cok istiyordu, daha oncesinde ayni donemde baska kisilerle ikimizde nisanlandik. O benden once nisan atti vs.
Cok utaniyorum.
Not; Kizlar ailem asla asla karismiyor. Evlen demiyor. Olursa bizim icin problem olmaz gonlune kalmis diyor sadece. Zaten reddettim. Asla baski altinda degilim. Ailem konusunda cok sansliyim. Yanlis anlattim durumu bu acidan sanirim
cok yaslı sana göre. üstelık okulunu oku genclerle tanıs. gereksızElbet orasi oyle ama yarin bigun karsilasacagiz. Nasil davranacagimi falan bilmiyorum. Cok utanc verici bi durum.
Ben 22 o 32 yasinda bu arada. Baya yas farki var
hepte aynı kişiler nasıl belli ediyorlar kendilerini,dibine kadar arkasındayım söylediklerinizin.....Buradaki birtakım üyelerden saygı beklemeyin arkadaşlar.
Onlar sadece kendi doğrularına saygı duyarlar. Onlar için doğru kendi inandıkları dır. Sizin değer yargılarınıza saygı duymadıkları gibi hunharca da saldırırlar. Kadın kimliğini yüceltmek adına bir kadını olabildiğince aşağılarlar.
Halbuki hayatlarında aşağılanıp kınanacak ne kadar da çok şey vardır!
Onların dilinden konuşsanız yerin dibine gireceklerdir de haberleri yoktur. Bu tipler dünyanın en tehlikeli insanlarıdır. İnsanını, değerlerini sürekli hakir görüp kendilerini iyi hissederler.
Yurt dışındayken bu tiplerin yabancıların karşısında ne kadar eziklendiklerini gördüm. Nerede yurdum insanına yaptıkları atarlar giderler? Midem bulanmıştı. Bunlar sadece bizim yanımızda adam oluyormuş demiştim kendi kendime...
Aslında bize minnet borçlular, biz olmasak nereden edinecekler bu öz güveni!
Konu sahibi hakkında hayırlısı. Eşim olarak düşünemem diyorsan olmaz bu iş.
Selamlar...
Not: Lütfen KİB' leyiniz. Öldüm derdimden...
çok haklısınız. ben geçenlerde bir konu açtım 3-4 tane kk üyesi ne kızım nede benim söylenmedik hiçbirşeyimi bırakmadı .şaşırdım hemcinsleri olarak....aşağılamak , üstü kapalı hakaretler havada uçuştu,akıl vermeler ,hatta kendi aralarında mahkeme bile kurdular.kendi doğrularına inandırmak için resmen 40 takla attılar..aslında ben nerede hatalıyım demedim ama işteee ağzı olan konuştu.......onların dilinden konuşmaya başlayınca da değiniz gibi oldu. ama ben kendimi biliyorum. buraya bir konu açıldığında nedense bazı kk üyeleri kafalarında öyle senaryolar uydurup,konuyu çizgisinde çıkarmaya bayılıyorlar.ya biz birbirimizin düşmanı değiliz kimse kimsenin aklını başına getirmeye veya ders vermeye çalışmasın. yapıcı olalım birbirimize.sonuçta hepimiz bayanız dertlerimiz sorunlarımız hemen hemen aynı.burda birbirimizin üzerinde ego tatmin etmeyelim...herkes haddini yerini bilsin...Buradaki birtakım üyelerden saygı beklemeyin arkadaşlar.
Onlar sadece kendi doğrularına saygı duyarlar. Onlar için doğru kendi inandıkları dır. Sizin değer yargılarınıza saygı duymadıkları gibi hunharca da saldırırlar. Kadın kimliğini yüceltmek adına bir kadını olabildiğince aşağılarlar.
Halbuki hayatlarında aşağılanıp kınanacak ne kadar da çok şey vardır!
Onların dilinden konuşsanız yerin dibine gireceklerdir de haberleri yoktur. Bu tipler dünyanın en tehlikeli insanlarıdır. İnsanını, değerlerini sürekli hakir görüp kendilerini iyi hissederler.
Yurt dışındayken bu tiplerin yabancıların karşısında ne kadar eziklendiklerini gördüm. Nerede yurdum insanına yaptıkları atarlar giderler? Midem bulanmıştı. Bunlar sadece bizim yanımızda adam oluyormuş demiştim kendi kendime...
Aslında bize minnet borçlular, biz olmasak nereden edinecekler bu öz güveni!
Konu sahibi hakkında hayırlısı. Eşim olarak düşünemem diyorsan olmaz bu iş.
Selamlar...
Not: Lütfen KİB' leyiniz. Öldüm derdimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?