Ayni ortamda nasil davranacagimi bilmiyorum. Bana o gozle bakabilmesi canimi sikiyor. Tum bu olanlardan dolayi utaniyorum.
Bende sikinti sanirim. Bosvermeliyim
Tesekkurler yorumunuz icin.Gereksiz. O utanmali abi diyomussuniz sonuçta yada oda utansın.su utanma konusunu kspatalim :)
Tesekkurler yorumunuz icin.
Zehol bu kuzeni ceres87 ile tanıştırsana...görsellik önemli değil ahlaklı dürüst biri ise evlen git yuvanı lkur derim aşk zamanla bitiyor geriye sadece saygı kalıyor ki oda kalırsa tabi akraba olduğu için ise sana yanlış yapma olasılığı çok düşük keşke benim böyle bir kısmetim olsa asla kaçırmam
Böyle bir talebim olmadı zira söylemek istediğim keşke benimde akrabalardan böyle bir kısmetim olsa idi.Zehol bu kuzeni ceres87 ile tanıştırsana...
görsellik önemli değil ne demek kimse beğenmediği biriyle oturup sevişmek koklaşmak bebek yapmak istemez evliliği ne sanıyosunuz ki yani beğenmediğim biriyle her gece nasıl birlikte olabilirim hayat mı o yani,artı olarak aşk bitmez şekil değiştirir iner çıkar ama bitmez. akrabanın yanlış yapma olasılığı düşük istatistiğine nerden ulaştınız burda öz teyzesi bizimkilerden fena kaynana olan bi üye vardı, akrabalarla hatta ilişkiler daha da laçka bile olabiliyorgörsellik önemli değil ahlaklı dürüst biri ise evlen git yuvanı lkur derim aşk zamanla bitiyor geriye sadece saygı kalıyor ki oda kalırsa tabi akraba olduğu için ise sana yanlış yapma olasılığı çok düşük keşke benim böyle bir kısmetim olsa asla kaçırmam
aynen öyle üzülecek ne var, gider pazardan başka dindar kız bulur onunla evlenir aşkından ölmedi yaKeşke direk sana açılsaymış ,herkes duymadan önce.Ailenizin onaylayacağını düşündüğü için mi önce annenize açılmış.Utanmanıza gerek yok.Arkadaşın dediği gibi reddedildiği için O utansın.Belki reddetildiği için karşınıza çıkmak ta istemeyebilir.Zaten aşk değil mantık evliliği yapmak istiyormuş,bir süre sonra aradığı kriterde başkasını bulur,belki de araştırıyor bile.Erkekler kadınlar kadar duygusal değiller ne yazık ki.
evlilik sizin için sadece cinselliği mi ifade ediyor ? benimle aynı şeyleri düşünmek zorunda değilsiniz fakat saygı duymak zorundasınızgörsellik önemli değil ne demek kimse beğenmediği biriyle oturup sevişmek koklaşmak bebek yapmak istemez evliliği ne sanıyosunuz ki yani beğenmediğim biriyle her gece nasıl birlikte olabilirim hayat mı o yani,artı olarak aşk bitmez şekil değiştirir iner çıkar ama bitmez. akrabanın yanlış yapma olasılığı düşük istatistiğine nerden ulaştınız burda öz teyzesi bizimkilerden fena kaynana olan bi üye vardı, akrabalarla hatta ilişkiler daha da laçka bile olabiliyor
pazardan dindar kız bulmak derkenaynen öyle üzülecek ne var, gider pazardan başka dindar kız bulur onunla evlenir aşkından ölmedi ya
pazarda mı satılıyormuşakraba evli
pazardan dindar kız bulmak derken
Benim yazdıklarımdan Onu mu anladınız?Görücü usulü ,beğendiği ,huyunu bildiği biriyle mantık evliliği yapmak istemesi normal .Aradığı özelliğin dindar olmasına mı takıldınız anlamadım.aynen öyle üzülecek ne var, gider pazardan başka dindar kız bulur onunla evlenir aşkından ölmedi ya
yazdıklarımdan sadece cinselliği mi cımbızladınız tebrikler, ben aşık olduğum görsel olarak beğendiğim bana saygısı olan ve de cinsel hayatımın güzel olduğu bir erkekle evliyim hiç pişman olmadım tavsiye ederim.evlilik sizin için sadece cinselliği mi ifade ediyor ? benimle aynı şeyleri düşünmek zorunda değilsiniz fakat saygı duymak zorundasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?