Kizlar cok utaniyorum.

Ayni ortamda nasil davranacagimi bilmiyorum. Bana o gozle bakabilmesi canimi sikiyor. Tum bu olanlardan dolayi utaniyorum.

Bende sikinti sanirim. Bosvermeliyim

Gereksiz. O utanmali abi diyomussuniz sonuçta yada oda utansın.su utanma konusunu kspatalim :)

Tesekkurler yorumunuz icin.

Haklısın utanmakta. Ben olsam karşısına bir daha çıkmazdım. Muhtemelen babam da onun bizim evin sınırlarına girmesini yasaklardı. Bizde evine girip çıktığın insanlarla evlilik olmaz. Çok yadırganır. Sen de karşılaşmak zorunda değilsin bence. O saatte evde olmazsın. Kendini sıkma boşuna.

görsellik önemli değil ahlaklı dürüst biri ise evlen git yuvanı lkur derim aşk zamanla bitiyor geriye sadece saygı kalıyor ki oda kalırsa tabi akraba olduğu için ise sana yanlış yapma olasılığı çok düşük keşke benim böyle bir kısmetim olsa asla kaçırmam

Bence doğru olanı yapmışsınız.
Dünyada erkek mi yok da akrabaya tamam diyeceksiniz ki.
Utanılacak bir şey de yok istemek zorunda değilsiniz sonuçta.

Beni de istedi amca oğlu.çocukken bir araya çok gelmiştik ama gençken senede bir falan.
Annem direkt reddetmişti bana demedi bile

Babamda çok kızdı duyunca.bir araya gelmeyi geçiniz düğünlerimize geldik:)

Selamlaşırız, nadiren hal hatır.aklıma gelmez bile benim.

Bu sevgili gibi değil ki.sadece soğuyorsunuz mesafe giriyor. ki öyle isteme olmasaydıda mesafeli olurdum ben.

Zehol bu kuzeni ceres87 ile tanıştırsana...

Bana da olumlu geldi ( Akrabalık dışında )
Ama sen cidden istemiyorsan konu kapanmıştır
Görürsen birşey olmamış gibi davranmalısın

Benimde benzeri başıma gelmişti
Hemde daha yakın akrabam
Çıtlatmışlardı yani annemlere
Bende o askerdeyken sözlendim, fırsat bile vermek istemedim
Nişan ve kınama gelmediler. Çok yakınım olmalarına rağmen
Düğünümde bi yabancı gibi takı takıp gittiler ( Ki annesi sözde beni çoook severdi )
Oğlunu istemedim diye triplere girmişti, eşimi süzerdi başka düğünlerde denk gelirsek
Sonunda oğlunu da evlendirdi, oh mis artık unutuldu sanıyordum
Yine gel gitler yaşanıyor, hatta açık açık kıyas ediyorlar
Allah akraba evliliklerinden korusun derim hep bu yüzden

evlenirken kriteri ahlaklı dini hassasiyeti var hadi evleneyim türünden insanlar bana nedense hep çok tehlikeli gelir. evliliği yürütmede bunlardan çok daha önemli ötede şeyler var, görünce kanının kaynamadığı aynı yatağa hevesle girmediğin ya da tanımadığın biriyle evlenmek çok garip bence. ki zaten ahlaklı dediğin insanların içinden neler neler çıkıyo inanamıyosun

Keşke direk sana açılsaymış ,herkes duymadan önce.Ailenizin onaylayacağını düşündüğü için mi önce annenize açılmış.Utanmanıza gerek yok.Arkadaşın dediği gibi reddedildiği için O utansın.Belki reddetildiği için karşınıza çıkmak ta istemeyebilir.Zaten aşk değil mantık evliliği yapmak istiyormuş,bir süre sonra aradığı kriterde başkasını bulur,belki de araştırıyor bile.Erkekler kadınlar kadar duygusal değiller ne yazık ki.

görsellik önemli değil ne demek kimse beğenmediği biriyle oturup sevişmek koklaşmak bebek yapmak istemez evliliği ne sanıyosunuz ki yani beğenmediğim biriyle her gece nasıl birlikte olabilirim hayat mı o yani,artı olarak aşk bitmez şekil değiştirir iner çıkar ama bitmez. akrabanın yanlış yapma olasılığı düşük istatistiğine nerden ulaştınız burda öz teyzesi bizimkilerden fena kaynana olan bi üye vardı, akrabalarla hatta ilişkiler daha da laçka bile olabiliyor

aynen öyle üzülecek ne var, gider pazardan başka dindar kız bulur onunla evlenir aşkından ölmedi ya

evlilik sizin için sadece cinselliği mi ifade ediyor ? benimle aynı şeyleri düşünmek zorunda değilsiniz fakat saygı duymak zorundasınız

aynen öyle üzülecek ne var, gider pazardan başka dindar kız bulur onunla evlenir aşkından ölmedi ya
Benim yazdıklarımdan Onu mu anladınız?Görücü usulü ,beğendiği ,huyunu bildiği biriyle mantık evliliği yapmak istemesi normal .Aradığı özelliğin dindar olmasına mı takıldınız anlamadım.

evlilik sizin için sadece cinselliği mi ifade ediyor ? benimle aynı şeyleri düşünmek zorunda değilsiniz fakat saygı duymak zorundasınız
yazdıklarımdan sadece cinselliği mi cımbızladınız tebrikler, ben aşık olduğum görsel olarak beğendiğim bana saygısı olan ve de cinsel hayatımın güzel olduğu bir erkekle evliyim hiç pişman olmadım tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…