Hayatimi kazanmaliyim. Once okulum. Ideallerim.anladım, bence henüz çok gençsiniz. Utanmanız normal. Aynı şey başıma gelse ben de utanırdım. Talibinize kesinlikle güvenmedim ben. Maddi duruma gelince dindar geçiniyorsa çok para kazanır, doğrudur. Bence buna güvenmeyiniz. Kendi ayaklarınızın üstüne durun, 3 sene sonra evlenmek istiyorsanız o zaman evlenirsiniz :)
Üzülme zehol, eşimle ortak bir arkadaşımız olan eski sevgilim, karısıyla düğünümüze geldi. :)) Rahat ol, akışına bırak.Hayatimi kazanmaliyim. Once okulum. Ideallerim.
Zaten reddettim.
Tek problemim bir araya gelecegimiz ortamlar
Sahiden miÜzülme zehol, eşimle ortak bir arkadaşımız olan eski sevgilim, karısıyla düğünümüze geldi. :)) Rahat ol, akışına bırak.
Kesinlikle daha 22 yasindayim. Evliligi dusunmuyorum. Onumde yemyesil yollar var.Sınava girmişsin kazanacaksın. Üniversiteye gidiceksin. Ordaki ortamı bi gör canım. Ne evlenmesi bi dur evlilik aklıma gelmicek orda.
Karşılaşınca napıcağınıda düşünme. Neden utanıyosun? Utanılcak ne yaptın ki? Akışına bırak. İstemiş hayır demişsin olmuş bitmiş. Aranızda birşey geçmemiş ki..
Cok degil ayda bayramda bir gorusuluyordu. Ayni sehirde yasiyoruz ama. Zamanla ziyaretler siklasmisti.ne sıklıkta görüşülüyordu,red edilen kendisi olduğuna göre ortalarda gözükmez bence.sizden önce o kendisini sakınır bu saatten sonra kabul etmediniz çünkü.
Lavanta yorumun icin cok tesekkur ederim.Ahlaki duzgun diyorsun, meslegi de guzel (cok onemi yok gerci diger özelliklerin yaninda), kibar ve görgülü biri de anladigim kadariyla.. Aile icinde verilen not önemlidir, sayilan sevilen biri olmasi illaki artidir.. Sadece meslekten degil, kisilikten de almistir o notu diye dusunuyorum..
'abi' gibi goruyorum diye direnecek bi sey yok bence, cok da abi-kardes modunda degilmissiniz sanirim içiçe..
Gorsellik ve kalbinin isinmasi kismini bilemem, kalpleri isindiran Allah'tir..
Ama nedense, bi dusun bi kez yokla kendini derim..
Allah mutlu olacagin yeri nasib etsin..
Zor surec atlattin biliyorum,kina gecesinde ayrilmistin degil mi?Lavanta yorumun icin cok tesekkur ederim.
Cok mic mic bi diyaloguz hic olmadi. Ama abi gibi goruyordum. Tabi sadece bu konuda ayak diretmiyorum.
Kesinlikle cok kibar, saygili efendi biri. Anneanneme geldiginde bizle birlikte sofrayi hazirlamaya yardim eder. Evcimen bibyapisi var.Kadina saygili. Her kadina.Dini anlamda fikirlerimiz ayni. Degerlerimiz ortusuyor.
Ama akraba olmamiz ve en onemlisi gorselligi beni etkilemiyor. Nisan atma mevzularimdan sonra hayata daha mantikli yaklasacagim diyordum ama gozume guzel gorunmuyor. Icim isinmaz. Kendimi taniyorum.
Ve en en en onemlisi okulum ideallerim. Her ne kadar yukumu hafifletecegini bilsemde evlilik sorumlulugunu suan alamam.
Once hayatimi kurtarmaliyim.
Evet kina gecesinde ayrildim. Ask evliligi olacakti. Artik mantik olacak dedim ama bu da yetmiyor sadece.Zor surec atlattin biliyorum,kina gecesinde ayrilmistin degil mi?
Mantik evliligi yapmani onermem zaten ama belki de kalbin isinir, bi davranisi bi sozu asik etmeye yetebilir.. Bu nedenle, iyi insan hep denk gelmediginden,sans vermeni dusundum.. Yakin akraba bile degilsiniz hem sanirim.. Iki kisinin iliskisi farkli olur genelden, ama disardaki intiba da cok onemli..
O zaman akisina birak, dua et, kismetse zaten olur Allah'in izniyle..
Cekinecek bsy yok.. Ne samimi ne tafrali.. Mesafeli ve seviyeli+bisey olmamis gibi..Evet kina gecesinde ayrildim. Ask evliligi olacakti. Artik mantik olacak dedim ama bu da yetmiyor sadece.
Eski nisanlim da parmakla gosterilecek kadar yakisikli biriydi. Yakisiklilikta kar etmiyor ama... Denge meselesi.
Henuz yasim cok genc. Evlenmeyi dusunmuyorum. Bu meselede de bence dogru karari verdim.
Tek canimi sikan sey karsilasacagimiz ortamlar olacak.
Akrabayiz ayni ortamda karsilastigimda eski rahatligim olamayacak.Ne var bunda utanılacak , talibiniz olmus ne güzel işte .Bir düsün bence sen.
Valla kuzum red edilen o, illa da utanılacaksa o utanır sen degil.Akrabayiz ayni ortamda karsilastigimda eski rahatligim olamayacak.
Bu yuzden..
Dıs gorunusuGorsellik derken neyi kasdettin?
Ayni ortamda nasil davranacagimi bilmiyorum. Bana o gozle bakabilmesi canimi sikiyor. Tum bu olanlardan dolayi utaniyorum.Her şeyi anladimda niye utaniyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?