22 yasindayim. 4 yil arayla tekrar sansimi denemek istedim. Insaallah kazanacagimi da dusunuyorum.Kac yasindasin.
Hem ygsye girdim hem daha once nisan attim demissin de.
Utanılacak birşey yok, bir kızı 40 kişi ister, bir kişi alırHanimlar oncelikle hepinize hayirli geceler.
Benim annemin amcasinin bir oglu var. Avukat maddi durumu iyi. Ahlakli durust dindar biri diye gecer ailede.
Ygs sinavina girdim, sinavdan cikip eve ugrayip anneanneme geldim. Benim anneanneme geldigim gun bizim eve gitmis. Ertesi gun de anneanneme geldi. Orda karsiladtik. Meger benim icin gelmis. Ben bu kisiye hep "abi" derim. Ki gercekten de benim icin oyledir. Aksi birseyi hic dusunmedim onun icin. Dun teyzeme "zeholu kucuk yasindan beri taniyorum. Dini hasasiyeti, ahlaki benim aradigim ozellikler. Onunla evlenmek istiyorum. Eger evlenirsek asla egitim hayatina mudahalem olmaz. Dilerse okusun, dilerse calissin, dilerse calismasin kendi bilir. Evde ona yardimci da olurum egitim hayatinda birde ev sorumlulugunu yuklemem" diye konusmus.
Annem teyzem anneannem olumlu. Evet desem olacak bu is. Her annenin kizina isteyecegi turden bi damat adayi ama akrabalik ve gorsellik acisindan reddettim. Ona asla bu gozle bakamam dedim.
Simdi yarin bi gun mutlaka karsilasacagiz. Yani nasil davranacagimi bilmiyorum. Cok utaniyorum.
Isin ironik kismi annem ona bir suru kiz buldu evlenmesini cok istiyordu, daha oncesinde ayni donemde baska kisilerle ikimizde nisanlandik. O benden once nisan atti vs.
Cok utaniyorum.
Elbet orasi oyle ama yarin bigun karsilasacagiz. Nasil davranacagimi falan bilmiyorum. Cok utanc verici bi durum.Niye utaniyorsunki cnm utanilacak birsey yok bu isler nasip kismet isi bir kizi bin kisi de ister ve bu kisilerin arasinda en yakinindan biriside olabilir ama benim asil sormak istedigim sen kac yasindasin o kac yasinda??
Avukat, maddi durumu iyi olan biri eğer böyle yollarla evlenmeyi seçiyorsa; sosyal hayatında sıkıntı var demektir.
Ayrıca hepsi yok okuturum arkasındayım der ama evlenince unuturlar.
Yaşın küçük sanırım, ne evlenmesi ?
Annen de maşallah kızım hayatını kurtarsın, okusun demiyor da, evlensin diyor.
Benim icin mumkun degil. Zaten konustugun diyalogta oldugum biriydi. Fikrim degismezdibunda utanacak bir şey yok bence bi konuşsaydın belki fikrin değişirdi
Iyi yapmışsın güzel kardeşim. Severek, aşık olarak evlenenler bile çoğu zaman anlaşamıyor. Gençliğini yaşa, aşık ol, sev o zaman evlenirsin. Şimdi kimsenin Kafanı karıştırmasına izin verme. Okulunu oku, hayatını kazan.Hayir ailem olumlu karsilariz eger boyle bi durum olursa diyor. Egitimim konusunda onlar da hassas. Bana karsi bi dayatma yok. Zaten reddettim.
cnm emin ol o senin kadar düsünmüyordur bunu ki acilan taraf o,, biz kadinlar böyleyizz iste gecer daha yeni oldugu icin böylesin,,nacizane fikrim 10 yas cok büyük fark degil erkekler biraz gec olgunlasir iyi olur ama diyorsan görüntü olarak etkilenmiyorum ona bisey diyemem ama bence bi degerlendirsen iyi olurdu hem annenlerde begeniyormus bu bi artiElbet orasi oyle ama yarin bigun karsilasacagiz. Nasil davranacagimi falan bilmiyorum. Cok utanc verici bi durum.
Ben 22 o 32 yasinda bu arada. Baya yas farki var
Bizim ailede garip bi milliyetcilik bolgeselcilik var. Yani disari pek acilmak istemezler. En buyuk sebep bu. Tabi ki maddi durum da cok buyuk bi arti kazandiriyor ama ailem karari bana birakiyor.Dini hassasiyetleri ahlakı tam benim istediğim gibi kelimesinin anlamı " el değmemiş, gözü dışarıya kaymamış bir kız" istiyorum demektir. Zehol, ailen maddi durum sebebiyle onay veriyor değil mi?
Goruntu akrabalik acisindan asla birsey hissedebilecegimi sanmiyorum. Gorsellik de benim icin degerli.cnm emin ol o senin kadar düsünmüyordur bunu ki acilan taraf o,, biz kadinlar böyleyizz iste gecer daha yeni oldugu icin böylesin,,nacizane fikrim 10 yas cok büyük fark degil erkekler biraz gec olgunlasir iyi olur ama diyorsan görüntü olarak etkilenmiyorum ona bisey diyemem ama bence bi degerlendirsen iyi olurdu hem annenlerde begeniyormus bu bi arti
Bende sizle ayni dusunuyorum.Iyi yapmışsın güzel kardeşim. Severek, aşık olarak evlenenler bile çoğu zaman anlaşamıyor. Gençliğini yaşa, aşık ol, sev o zaman evlenirsin. Şimdi kimsenin Kafanı karıştırmasına izin verme. Okulunu oku, hayatını kazan.
Not olarak da ekledim. Ailem bu konuda sadece fikrini soyledi. Asla dayatma baski altinda degilim. Reddettim zira.Ya su evlendirme meraklisi buyukler anlamiyorum.erken yasta evlilik erkem sorumluluk insanı hayattan bezdiriyor ya bu ne acele.üstelik adam 32 aradaki farka bak neymiş avukatmis.niye utaniyosunki güzelim utanma yasin küçük daha.evlenmek bu zamanda cooookkk zooor adam bulmak daha da zor yeni adam gibi adam!
Bence hiiic acele etme ise bir calis genç kizliginin tadını çıkar.genç kız ol önce ev kadını illaki olursun boşver çevreyi onemseme...
anladım, bence henüz çok gençsiniz. Utanmanız normal. Aynı şey başıma gelse ben de utanırdım. Talibinize kesinlikle güvenmedim ben. Maddi duruma gelince dindar geçiniyorsa çok para kazanır, doğrudur. Bence buna güvenmeyiniz. Kendi ayaklarınızın üstüne durun, 3 sene sonra evlenmek istiyorsanız o zaman evlenirsiniz :)Bizim ailede garip bi milliyetcilik bolgeselcilik var. Yani disari pek acilmak istemezler. En buyuk sebep bu. Tabi ki maddi durum da cok buyuk bi arti kazandiriyor ama ailem karari bana birakiyor
Sakin ailem burda bana evlenmem icin baski yapiyor diye algilamayin. Kulturlu ileri goruslu bi ailem var. Herseyi bana birakiyorlar. Sadece olursa bizim icin sorun olmaz diyoelar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?