• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok özel bir sorunum var yardımınızı bekliyorum:(

af edersın ama ben bişi duymustumm bırınde oluyormus
menıye karsı alerjı varmıs
penıs cıktıktan sonra bıber gıbı yanıomus
acaba senındemı öle
esınde gıtsın belkı ondada bişi var

uzun süredir nete giremiyorum yazamadım.prezarvatif kullanmamayıda denedik yine hastanelik oldum.ne oturabiliyorum ne idrara çıkabiliyorum resmen sistit oluyorum idrar zoru oluyorum anında.

uzun süredir nete giremiyorum yazamadım.prezarvatif kullanmamayıda denedik yine hastanelik oldum.ne oturabiliyorum ne idrara çıkabiliyorum resmen sistit oluyorum idrar zoru oluyorum anında.

geçmiş olsun canım
bence sen ve eşin çok iyi bi dr gidin
mutlaka bi enfeksiyon var sende
inş en kısa zamanda düzelirsin...

Büyük ihtimalle prezervatife alerjiniz var
ilişki sonrası idrar yaparken acı duymanızda normal tahriş oluyo vajina çünkki
bence birde eşiniz gitsin dr a belki ondada vardır mikrobik bir durum,
belkide psikolojiktir

arkadaşlar eşim doktora gitti onda hiçbir sorun yok.ama dediğiniz gibi prezervatifte kullanmasam tahriş oluyorum demekki hem vajinamda acı hemde sistit oluyor çünkü.

Her ilişkiden önce ikinizinde duş alması veya genital bölgenizi yıkamanız,
İlişki öncesinde ve sonrasında her iki tarafında idrara cıkması (bakterileri atıyor),
Ve prezervatif kullanmamanız gerek ... bunların faydasını göreceksin sanırım ...

cnm sağol deniyorumda faydasını göremiyorum eşim de artık bu durumdan sıkılmaya başladı ufukta pek hayırlı şeyler gözükmüyor sanırım

canım eşinde bir problem yoksa sorun sende olabilir... belki de psikolojik birşeydir... afedersin ama vajinanı sabun duş jeli vs... ile mi yıkıyorsun... banyo yaparken bile vajinanın sadece su ile temizlenmesi gerekiyor... çünkü sabun gibi temizleyiciler kötü bakterilerle birlikte iyi bakterileri de öldürdüğü için vajinal enfeksiyon da olabilir... bir de piyasadaki günlük pedleri de kullanmamanı tavsiye ederim... onun yerine hergün temiz pamuklu bir iç çamaşırı kullan... iç çamarını yüksek ısıda yıka ve mutlaka ütüle... eşininkini de aynen öyle... ayrıca eşinde de cinsel bölgesini sabunla yıkamasın... bir de kadın doğm yerine bir nefroloji uzmanına da gitsen iyi olur bence....

cnm işte benim çözümsüzlüğüm burda başlıyor kadın doğumada gittim nefrolojiyede tahlillerim herşeyim temiz eşiminde öyle.sabun konusuna gelince yok hayır kullanmıyorum iç çamaşırlarımı 90derecede yıkayıp ütülüyorum ama gerçekten delirmek üzereyim ilişki sonrası ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum çok kötü durumdayım ya;((((((((

Back