Seni çok iyi anlıyorum canım bende nişanlıyım ve nişanlımın teyze ogluda nişanlı ben evimin herseyiyle tek tek en ince ayrıntısına kadar ilgilendim ve herseyimi çok beyenerek aldım veya sıpariş verdim hemen hemende tam olarak evim bitmek üzere... yaklasık 2 hafta önce benim başımdan bu konuya uygun olaylar geçti... bi yerde bi koltuk takımı gördük nişanlımla çok içim ısındı çok beyendim fotosunu çektim ki ablama göstermek için o akşamda nişanlımın teyze oglu ve onun nişanlısı dısarı çıktık ben tabi saf fotoları gösterdım dedım buna karar vericez galiba diye ve naptı biliyomusun hemen sonrakı gun gidip rengi rengine sipariş vermiş bunu duyunca inanamadım tabiki ama bide evine yerleştirince başımdan asagı kaynar sular döküldü dedim başka yokmuydu bu yapılırmı herkezin bi hevesi var diye kayınvaldemde kızkardeşine demiş olurmu diye ama iş işten geçti yalan yok 2 gün agladım senağlama ama elimde değildi.... şimdi koltuklarımı değiştim başka sıpariş verdim daha güzeller ama göstermicem ... zemuszemus inş canım sende daha güzelini beyenir onu çatlatırsın