iyi haftalar kızlar :) 1 sene önce shaferdan yemek takımı setimi almıştım fakat şimdi değiştirmek istiyorum..
değiştirme hakkım var 1.ekteki çizgili olan benim aldığım takım şimdi diğeri ile değiştirmek istiyorum sizce napyım kızlar değiştiyim mi hangisi daha hoş fikirleriniz önemli benim için..
iyi haftalar kızlar :) 1 sene önce shaferdan yemek takımı setimi almıştım fakat şimdi değiştirmek istiyorum..
değiştirme hakkım var 1.ekteki çizgili olan benim aldığım takım şimdi diğeri ile değiştirmek istiyorum sizce napyım kızlar değiştiyim mi hangisi daha hoş fikirleriniz önemli benim için..Eki Görüntüle 1110572
Eki Görüntüle 1110573
ayyy çok sağolun kızlarr nedense değiştirmek istedim ama haklısınız galiba benimkisi daha güzel :)
düğünüme az kaldı herşeyi tekrar gözden geçirmeye başladım ilk tercih herzaman daha iyi oluyomuş :))
çok yardımcı oldunuz valla öpüldünüz
değiştirme hakkım var 1.ekteki çizgili olan benim aldığım takım şimdi diğeri ile değiştirmek istiyorum sizce napyım kızlar değiştiyim mi hangisi daha hoş fikirleriniz önemli benim için..Eki Görüntüle 1110572
Eki Görüntüle 1110573
Eki Görüntüle 1110573