kızlar çok kararsız kaldım...

61serra

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
74
2
18
35
İstanbul
iyi haftalar kızlar :) 1 sene önce shaferdan yemek takımı setimi almıştım fakat şimdi değiştirmek istiyorum..
değiştirme hakkım var 1.ekteki çizgili olan benim aldığım takım şimdi diğeri ile değiştirmek istiyorum sizce napyım kızlar değiştiyim mi hangisi daha hoş fikirleriniz önemli benim için..

Günaydın canım senin aldığın daha bi hoş göründü bana diğeri çok sade yine de son karar senin ama bir baksana diğerinin desenleri çok şık

canım ikinci model çok klasik geldi bana, senin seçimin gayet zevkli bir seçim bence hiç değiştirme...

Son düzenleme:
ayyy çok sağolun kızlarr nedense değiştirmek istedim ama haklısınız galiba benimkisi daha güzel :)
düğünüme az kaldı herşeyi tekrar gözden geçirmeye başladım ilk tercih herzaman daha iyi oluyomuş :))
çok yardımcı oldunuz valla öpüldünüz

İki takım da çok hoş bence. Ben ikinciyi tercih edebilirdim.

merhaba yemek takımlarından ilki daha güzel güzel seçim yapmışsın
yemek takımımı bnde geçen yıl shafferdan almıstım 9 aylık evliyim kullanıorum :)

sağolun kızlarr valla beni büyük dertten kurtardınız bir hafta boyu düşünürdüm yoksa:))
çok önemsenmeyecek şeyler belki ama insan takıyor işte

senin ilk adıgın daha sık canım daha guzel dgıstırme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…