Kızlar çok kafam karıştı!

paranoyakkiz

Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır.
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
87
44
28
Merhaba daha önceki aylar da konu açmıştım silik çizgi vs vs. Ama hepsi buharlaşma çizgisiydi evet. Bu ay birşey oldu ramazanın ilk günü regl oldum yani sat 6 mayis yumurtlamamda 27 mayıs 'ta gerceklesti çok sancılı bir şekilde yumurtamin çatladığını hissettim 35 günde 1 regl oluyorum. 28. Gün yani yumurtlamadan 1 hafta sonra 3 haziran akşamı arife günü duştan çıktığımda bornozuma 1 damla pembe kan bulaştı ped taktım fakat sabah birşey yoktu kızlar kan çok azdı kan değilde böyle pudra rengi 1 damlacik akıntı ardından 2 gün sadece camasirima akintimin içinde kahverengi kılcal damar gibi bir renklenme geldi. Bugünde idrar testi yaptım yarim saat sonra silik pembe çizgi cıktı.kasik batmalarim yani cimciklenme hissi yumurtlamadan beri devam ediyor. Ayrica bel agrilarim ve omuz agrilarim var. Ama diger belirtiler yok. Normalde cok sancili adet olurum. 15 gun onceden goguslerim siser Karnim agrir ama simdi hiç biri yok.Bayram tatili dolayısıyla kan veremedim henüz sizce hamilelik ihtimalim var mıdır?

Soyledklernden hamile olma ihtimalin var gibi goruyorum. Yerlesme kanamasi yasamis olablrsin.
Ben o cimcikleme hissiden hamile olsgmu anlamistim cok farkli bi agriydi.

X