CNM ÇARSYA CIKAMIYORUM AÇIK ALICAM ZATEN :) BURDAKI ABIYE SIPARİŞ EDİCEM JADORENIN ORJINALI VARDA BENIM BURNUM ALIŞTI ONA HAFIF GELIYO O BNABende beyaz tenliyim genellikle çiçek kokusu tercih ediyorum.Gucci envy me ve Christian Dior J'adore çok kullanırım ve gerçekten bende buram buram kokuyor Calvin klein euphoria da öyle.Bence sen aklına yatan parfümleri bir mağazada kollarına sık hangisi istediğin gibi duruyorsa al :)
Yoğun meyveli bi koku cnm, hypnotic poison kadar ağır değil. Ben esmer tenliyim ve kendime yakıştırdım :) Beyaz tende nasıl durur bilemedim açıkçası, sen en garantisi parfümeride denepeki nasıl bı koku hıpnotıc gbı olmasın o bna hiç yakışmıyor ben beyaz tenliyim
Koskoca sephora mağazasına sinmiş koku daha kapısına gelmeden kokusu geliyodu armani si nin :)Evet cnm aynen katılıyorum, hatta Armani Si'nin Intense olanına bak, o daha yoğun ve yayılan bi koku :)
yok yokk hypnotic gibi değil o bildiğin anason rakı kokuyor hiç sevmiyorum hypnotiği ben yaapeki nasıl bı koku hıpnotıc gbı olmasın o bna hiç yakışmıyor ben beyaz tenliyim
Aynen öyle cnmmm, bu kokuya bayılıyorum!!! :):)Koskoca sephora mağazasına sinmiş koku daha kapısına gelmeden kokusu geliyodu armani si nin :)
yok yokk hypnotic gibi değil o bildiğin anason rakı kokuyor hiç sevmiyorum hypnotiği ben yaa
armani si gayet cici bi koku bence :) hemde aşırı kalıcı çiçeksi tatlı bir koku rahatsız etmez baymaz seni hiç vee gerçekten çok yayılan bir kokudur
CALVİN CLEIN COK KOTU YORUMLAR OLMUŞ ODA BNIM AKLIMDAYDI ASLINDACNM ÇARSYA CIKAMIYORUM AÇIK ALICAM ZATEN :) BURDAKI ABIYE SIPARİŞ EDİCEM JADORENIN ORJINALI VARDA BENIM BURNUM ALIŞTI ONA HAFIF GELIYO O BNA
kızlar burberry clasic aldım.. çok kötüsünüzzz şimdide aklıma armani şi yi soktunuz yaa Aallahım nasıl geçicek bu parfum merakı
Ben bu konunun başında Si'ye mutlaka bak demiştim tatlım :) :) Neyse bi dahaki sefer onu alırsın artıkkızlar burberry clasic aldım.. çok kötüsünüzzz şimdide aklıma armani şi yi soktunuz yaa Aallahım nasıl geçicek bu parfum merakı
% 1 milyon doğru,güzel tespitCanım bu sayfaya takılınca insanın sürekli alası geliyor
Kurtuluşun yok
yavrum ben almadım gitmedim sipariş ettim ama çakması tabıkı :) orjınal deil armani şi nasıl tatlımı ne kokusuBen bu konunun başında Si'ye mutlaka bak demiştim tatlım :) :) Neyse bi dahaki sefer onu alırsın artık
Cnm aman bi yanlışlık olmasın, benim bahsettiğim Armani She değil (hani sen Şi olarak yazmışsın ben öyle algıladım şimdi) :) Benim dediğim parfüm Armani Si.. Ben Intense olanı kullanıyorum (siyah şişe), çok değişik yoğun bi meyve kokusu, şipre kokusu da diyolar böyle kokulara.. Hafif tatlı bi koku ama kesinlikle şekerli değil, yani La Vie ile kesinlikle karşılaştırma :) Parfümeriye gittiğinde bakmanı tavsiye ederimyavrum ben almadım gitmedim sipariş ettim ama çakması tabıkı :) orjınal deil armani şi nasıl tatlımı ne kokusu
iyiki dedin bak ben armani she sandım :) tmam cnmCnm aman bi yanlışlık olmasın, benim bahsettiğim Armani She değil (hani sen Şi olarak yazmışsın ben öyle algıladım şimdi) :) Benim dediğim parfüm Armani Si.. Ben Intense olanı kullanıyorum (siyah şişe), çok değişik yoğun bi meyve kokusu, şipre kokusu da diyolar böyle kokulara.. Hafif tatlı bi koku ama kesinlikle şekerli değil, yani La Vie ile kesinlikle karşılaştırma :) Parfümeriye gittiğinde bakmanı tavsiye ederim
Tahmin ettim cnm :) Açıkçası She'nin kokusunu bilmiyorum.. Dolayısıyla onun hakkında bişey diyemiyorum.. ):iyiki dedin bak ben armani she sandım :) tmam cnm
denicem cnm yaa parfumcuye grıp koluma sıktırıp almadan çıkmak tuaf olmazmıTahmin ettim cnm :) Açıkçası She'nin kokusunu bilmiyorum.. Dolayısıyla onun hakkında bişey diyemiyorum.. ):
Niye olsun cnm, ben bi Sephora'ya girdim mi 10'a yakın parfüm deniyorum, hiçbir seferinde de almıyorumdenicem cnm yaa parfumcuye grıp koluma sıktırıp almadan çıkmak tuaf olmazmı
denicem cnm yaa parfumcuye grıp koluma sıktırıp almadan çıkmak tuaf olmazmı
baktim cnm ama kadin beni yalnis anladi ve armani she yi surdu sanirim cikinca farkettim. igrenc kokuyo yikandim kolumdan cksin dye hala kolumdaNiysürdü sanirimun cnm, ben bi Sephora'ya girdim mi 10'a yakın parfüm deniyorum, hiçbir seferinde de almıyorum
She dediysen onu sıkmıştır cnm, şişesi nasıldı?baktim cnm ama kadin beni yalnis anladi ve armani she yi surdu sanirim cikinca farkettim. igrenc kokuyo yikandim kolumdan cksin dye hala kolumdakizlar ven niveanin fresh beyaz deodrantini aldim bgun iste bu koku cok guzel ama boyle parfum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?