• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok acilll parfüm secemem lazım

Bende beyaz tenliyim genellikle çiçek kokusu tercih ediyorum.Gucci envy me ve Christian Dior J'adore çok kullanırım ve gerçekten bende buram buram kokuyor Calvin klein euphoria da öyle.Bence sen aklına yatan parfümleri bir mağazada kollarına sık hangisi istediğin gibi duruyorsa al :)
CNM ÇARSYA CIKAMIYORUM AÇIK ALICAM ZATEN :) BURDAKI ABIYE SIPARİŞ EDİCEM JADORENIN ORJINALI VARDA BENIM BURNUM ALIŞTI ONA HAFIF GELIYO O BNA

peki nasıl bı koku hıpnotıc gbı olmasın o bna hiç yakışmıyor ben beyaz tenliyim
Yoğun meyveli bi koku cnm, hypnotic poison kadar ağır değil. Ben esmer tenliyim ve kendime yakıştırdım :) Beyaz tende nasıl durur bilemedim açıkçası, sen en garantisi parfümeride dene ;)

Evet cnm aynen katılıyorum, hatta Armani Si'nin Intense olanına bak, o daha yoğun ve yayılan bi koku :)
Koskoca sephora mağazasına sinmiş koku daha kapısına gelmeden kokusu geliyodu armani si nin :)
peki nasıl bı koku hıpnotıc gbı olmasın o bna hiç yakışmıyor ben beyaz tenliyim
yok yokk hypnotic gibi değil o bildiğin anason rakı kokuyor hiç sevmiyorum hypnotiği ben yaa :KK12:
armani si gayet cici bi koku bence :) hemde aşırı kalıcı çiçeksi tatlı bir koku rahatsız etmez baymaz seni hiç vee gerçekten çok yayılan bir kokudur :KK19:

Koskoca sephora mağazasına sinmiş koku daha kapısına gelmeden kokusu geliyodu armani si nin :)

yok yokk hypnotic gibi değil o bildiğin anason rakı kokuyor hiç sevmiyorum hypnotiği ben yaa :KK12:
armani si gayet cici bi koku bence :) hemde aşırı kalıcı çiçeksi tatlı bir koku rahatsız etmez baymaz seni hiç vee gerçekten çok yayılan bir kokudur :KK19:
Aynen öyle cnmmm, bu kokuya bayılıyorum!!! :):) :KK28:

kızlar burberry clasic aldım.. çok kötüsünüzzz şimdide aklıma armani şi yi soktunuz yaa Aallahım nasıl geçicek bu parfum merakı

yavrum ben almadım gitmedim sipariş ettim ama çakması tabıkı :) orjınal deil armani şi nasıl tatlımı ne kokusu
Cnm aman bi yanlışlık olmasın, benim bahsettiğim Armani She değil (hani sen Şi olarak yazmışsın ben öyle algıladım şimdi) :) Benim dediğim parfüm Armani Si.. Ben Intense olanı kullanıyorum (siyah şişe), çok değişik yoğun bi meyve kokusu, şipre kokusu da diyolar böyle kokulara.. Hafif tatlı bi koku ama kesinlikle şekerli değil, yani La Vie ile kesinlikle karşılaştırma :) Parfümeriye gittiğinde bakmanı tavsiye ederim ;)

Cnm aman bi yanlışlık olmasın, benim bahsettiğim Armani She değil (hani sen Şi olarak yazmışsın ben öyle algıladım şimdi) :) Benim dediğim parfüm Armani Si.. Ben Intense olanı kullanıyorum (siyah şişe), çok değişik yoğun bi meyve kokusu, şipre kokusu da diyolar böyle kokulara.. Hafif tatlı bi koku ama kesinlikle şekerli değil, yani La Vie ile kesinlikle karşılaştırma :) Parfümeriye gittiğinde bakmanı tavsiye ederim :KK66:
iyiki dedin bak ben armani she sandım :) tmam cnm

Niysürdü sanirimun cnm, ben bi Sephora'ya girdim mi 10'a yakın parfüm deniyorum, hiçbir seferinde de almıyorum :KK70:
baktim cnm ama kadin beni yalnis anladi ve armani she yi surdu sanirim cikinca farkettim. igrenc kokuyo yikandim kolumdan cksin dye hala kolumda :( kizlar ven niveanin fresh beyaz deodrantini aldim bgun iste bu koku cok guzel ama boyle parfum yok

baktim cnm ama kadin beni yalnis anladi ve armani she yi surdu sanirim cikinca farkettim. igrenc kokuyo yikandim kolumdan cksin dye hala kolumda :KK43: kizlar ven niveanin fresh beyaz deodrantini aldim bgun iste bu koku cok guzel ama boyle parfum yok
She dediysen onu sıkmıştır cnm, şişesi nasıldı?

İkiside çok kullanılan parfümler.
Magaza da sıkmak yine iyi kızlar ben havalimanında çalışıyorum tax freelerden alışveriş yapmamız yasak ama bizim kızlar canım orijinal parfümlerin testerlarınn ırzına geçtiler bildiğiniz:KK70:
Yanlarina yaklasilmiyor kokudan:KK70:

Parfüm, Fabrice Pellegrin'in kanına işleyen bir tutku gibi. Bu tutkusu ona parfüm tasarımcısı babasından miras kalmış. Fransa’da büyüyen Pellegrin, Robertet grubunda çalıştıktan sonra parfüm grubu Mane’de, daha sonra HERMES’te çalışmış. Tasarımcı, portföyünde Oriflame için hazırladığı parfümlerin yanında Thierry Mugler, Diptyque, Giorgio Armani için tasarladığı dünyaca ünlü kokulara da sahip.

Parfümör Fabrice Pellegrin, en son tasarladığı koku olan Giordani Gold Essenza için "güneş ve mutluluk gibi kokuyor" diyor.

Back