Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sen bu arada aldın mı parfüm, merak ettim :)ikiside orta kararda çok tatlı değil zaten ama 212 sexy biraz daha tatlıdır çok daha kalıcı ve yayılan bir kokudur. Asla rahatsız etmez baymaz bu ikisinden benim tercihim 212 sexy olur tabi ki.
Yok almadım kuzum karar değiştirdim ben burberry london alıcam kendime :) zaten normaldede uygun fiyatı indirim felan beklemiycem valla :))Cnm sen bu arada aldın mı parfüm, merak ettim :)
O da çok güzel kokudur, iyi düşünmüşsün cnm :)Yok almadım kuzum karar değiştirdim ben burberry london alıcam kendime :) zaten normaldede uygun fiyatı indirim felan beklemiycem valla :))
Burberry adı gibi gayet klasikleşmiş ama farklı bi kokudur, ben benzerini duymadım daha, fiyatı da uygundur 212 sexy zaten kullandığın bi parfümmüş, o kadar farklı parfüm varken ben olsam aynı parfümü almam mesela, farklı bi koku deneyebilirsin :) Ben kendi kullandığım parfümü de önereyim sana Armani Si Intense (siyah şişe olan), istersen bi bak belki beğenirsin.. :) Şu ana kadarki en favori parfümüm oldu diyebilirim :):)ben alamadım kızlar daha 212 sexy evde var burberry bilmiyorum eger burberryy derseniz alıcam ama 212 sexy dha güzel derseniz onu kullanmaya devam güzel seviyorum 212 sexy de
burberry classicmi 212 sexy mi böyle duyulan ama çok tatlı olmasın rüzgar estikçe duyulsun istyorum
212 sexy herkesde var dedi dün sephoradaki satıcı :) bende istem dışı bi durakladım ama gerçekten sanırım herkesde var bu koku ya yok satıyoruz dedi bide :/ london içinde hali hazırda baya övgü almışken karar değiştirdim :) belki ilerde kullanıcı sayısı azalırda 212 sexy nin ozaman alırım kendime bitane :) Ama şimdilik Burberry Londan almaya karar verdim hem indirim felan beklememede gerek yok nasılsa çok uyguna bulabiliyorum heryerde :) birde gerçekten hakediyor verilen parayı london yani :) dimi kuzumO da çok güzel kokudur, iyi düşünmüşsün cnm :)
Ben de ilk kuzenimde duymuştum bu kokuyu ve çok beğendim. Ağır olmayan ama kalıcı bi koku diye biliyorum. Çok iyi düşünmüşsün cnm :)212 sexy herkesde var dedi dün sephoradaki satıcı :) bende istem dışı bi durakladım ama gerçekten sanırım herkesde var bu koku ya yok satıyoruz dedi bide :/ london içinde hali hazırda baya övgü almışken karar değiştirdim :) belki ilerde kullanıcı sayısı azalırda 212 sexy nin ozaman alırım kendime bitane :) Ama şimdilik Burberry Londan almaya karar verdim hem indirim felan beklememede gerek yok nasılsa çok uyguna bulabiliyorum heryerde :) birde gerçekten hakediyor verilen parayı london yani :) dimi kuzum
hadı yaa ben yayılsın istyorum ama212 sexy si varmış zaten :) bende sanıyorum ki ya 212 sexy alacak yada burberry classic :) ikiside güzel kokular zaten ama yayılsın istiyosan tabiki yine 212 sexy diyorum burberry classic pek fazla yayılan bir koku değil.
hadı yaa ben yayılsın istyorum ama
Valla canım burberry classic ve 212 sexy orta karar bir koku hatta burberry classic daha hafif kalıyor 212 sexy nin yanında çok fazla yayılan nası desem sen gelmeden kokun gelen türden değil. Anladığım kadarı ile sen uzaktan da duyulsun istiyosun.. Eğer öyle ise daha güçlü parfüm seçmen gerekir örneğin Armani Si çok fazla yayılan sen gelmeden kokunun geleceği türden bir koku Bunun dışında escada magnetism de önerebilirim. Sen bir armani si ye bak istersen aslında çok hoş bi kokudur slajı yüksek benzer kokuları flowerbomb ve la vie est belle bu tarz parfüm ama bence flowerbomb ile la vie est belle ye göre daha karakterliyaa ben yayılsın duyulsun istyorum ama kızlar gectgim yer koksun
Evet cnm aynen katılıyorum, hatta Armani Si'nin Intense olanına bak, o daha yoğun ve yayılan bi koku :)Valla canım burberry classic ve 212 sexy orta karar bir koku hatta burberry classic daha hafif kalıyor 212 sexy nin yanında çok fazla yayılan nası desem sen gelmeden kokun gelen türden değil. Anladığım kadarı ile sen uzaktan da duyulsun istiyosun.. Eğer öyle ise daha güçlü parfüm seçmen gerekir örneğin Armani Si çok fazla yayılan sen gelmeden kokunun geleceği türden bir koku Bunun dışında escada magnetism de önerebilirim. Sen bir armani si ye bak istersen aslında çok hoş bi kokudur slajı yüksek benzer kokuları flowerbomb ve la vie est belle bu tarz parfüm ama bence flowerbomb ile la vie est belle ye göre daha karakterli
peki nasıl bı koku hıpnotıc gbı olmasın o bna hiç yakışmıyor ben beyaz tenliyimEvet cnm aynen katılıyorum, hatta Armani Si'nin Intense olanına bak, o daha yoğun ve yayılan bi koku :)