- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Bileğimin iç kısmındaNerenizde?
Hayır subaylık için değil ama anlamayacakları şekilde kapatmam gerekiyosubaylik icin falan mı onu kapatsanda farkediyorlar
Denedim bende olan fondotenle ama kapatmadııFandoten kapatmaz mı acaba.?
Hayır subaylık için değil ama anlamayacakları şekilde kapatmam gerekiyo
Evet resmi biryer ve kesinlikle dövme yasağı var. Ama zaten çok küçük dövmem eğer güzelce kapatabilirsem farkedebileceklerini sanmıyorum ve bu gercekten çok önemli benim için. Kalın kapatıcı derken normal makyaj malzemesimi?resmi bir yer mi peki ..degilse kalin kapaticilardan gerekiyor
Bunu bulabilirsen al süper :)Denedim bende olan fondotenle ama kapatmadıı
Ay benim dövmem bu dövmeden çok çok küçük. Süper kapattıBunu bulabilirsen al süper :)
Porselen makyaja bende baktım. En son çare olarak. Çünkü daha garanti daha yoğun sekilde kapatmam gerekiyor. Malesef saat yada bileklik takamam çıkartırlar çünküMakyajdan epey uzak biri olarak birsey onerecegim ama nasil anlatacagimi bilmiyorum. Sulu boya fircasiyla yapiliyor sanirim adi porselen makyaj. Yuzunu yikayinca bilr cikmiyor. Ondan deneseniz. Bi de genisce bir saat ya da bileklik takarsınız
Bileğiniz incinmiş gibi atel, sargı bezi vs kullanabilirsiniz. Garanti olur bence.
Sanırım THY hostes alıyor bu aralarÇok merak ettim ne için kapatmak zorundasın. Yara bandı yap.
Bu YARDIMSEVER yorumunuz için teşekkürler :)Sanırım THY hostes alıyor bu aralar
Ne demek rica ederim.Bu YARDIMSEVER yorumunuz için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?