• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil yardım lütfen!!

Ne demek rica ederim.
Soran çok kişi olmuş açıklamamışsınız Merak etmişler doğal olarak sormuşlar bari ben cevaplayayım siz de doğru ya da yanlış dersiniz diye düşündüm :KK66:
Meslek doğru ama şirketi yanlış söylemişsiniz :) ama burdaki asıl mesele dövme kapatma olayı. Ve bu konuda deneyimli olan birilerinden yardım istedim. Nerde ne için kullanacağımın pek bi önemi yok bence öyle değil mi? Esas olaya yoğunlaşırsanız sevinirim :KK66:

Meslek doğru ama şirketi yanlış söylemişsiniz :) ama burdaki asıl mesele dövme kapatma olayı. Ve bu konuda deneyimli olan birilerinden yardım istedim. Nerde ne için kullanacağımın pek bi önemi yok bence öyle değil mi? Esas olaya yoğunlaşırsanız sevinirim :KK66:
Valla en üstteki yorum doğru sahtecilik ne yazık ki dövme istemiyorlarsa bir nedeni vardır diye düşünüyorum.

Beğenen üyeyi görünce hiç şaşırmadım nedense :) sahtekarlık değil bu kısa süre içinde yapabileceğim çözüm bu sadece. Ben zaten sildirmeye başladım ama ilk seansta bi işe yaramadı. Ki bu dövmemden pişman oldugum içinde kurtulmak istiyorum
Neyle kapatılır bilmiyorum ama bir nevi sahtekarlık olmuyor mu bu.
Yargılamıyorum,sadece daha sonrasında yakalanma olasılığınız yok mu diye merak ettim.
Birkaç saati atlattıktan sonra ne olacak?

Beğenen üyeyi görünce hiç şaşırmadım nedense :) sahtekarlık değil bu kısa süre içinde yapabileceğim çözüm bu sadece. Ben zaten sildirmeye başladım ama ilk seansta bi işe yaramadı. Ki bu dövmemden pişman oldugum içinde kurtulmak istiyorum
Kendinizce bana laf mı sokuyorsunuz bilmiyorum ben sadece merak edenlere cevap olsun diye yazdım ama sanırım siz mesleği küçümsedim zannettiniz.

Tamamen sildirince başvurmak daha sağlam bir hareket olur bence yakalanmam vicdanım rahat olur derseniz tabii kapatın ama sadece dövme kapatarak kabul edileceğinizi de düşünmeyin elenme ihtimali her zaman vardır.

Dövmeyi sildireceksiniz ama şuan vakit yok?
Anlıyorum pekala..
Aksi takdirde evet sahtekarlık.

Neyse iyi bakalım...

Tekrar belirtmemde fayda var sanırım. Ben bu dövmemden pişmanım zaten, iki tane baş harf var ve artık orda durmasının bi anlamı yok. Ve sırf bu salak dövme yüzünden bişeyler kaybetmek istemiyorum. O iş olsun ya da olmasın ben zaten o dövmeden kurtulcam. Şimdi anlatabildim sanırım derdimi
Valla en üstteki yorum doğru sahtecilik ne yazık ki dövme istemiyorlarsa bir nedeni vardır diye düşünüyorum.

Dövmeyi sildireceksiniz ama şuan vakit yok?
Anlıyorum pekala..
Aksi takdirde evet sahtekarlık.

Neyse iyi bakalım...
Evet seansların bitmesi aylar sürüyo zaten. Biraz daha yapıcı yorumlar yaparsanız sevinirm. Asıl konudan sapıp insanları yargılama yada sorgulama durumuna nasıl getiriyosunux inanın şaşırıyorum. Ben sadece burdaki insanlardan yardım istedim alt tarafı dövme kapatma olayı

Sahtekarlık değil de ne?
Mecbur olabilirsiniz tamam ama yaptığınızı savunmayın bence.

Sahtekarlık değil de ne?
Mecbur olabilirsiniz tamam ama yaptığınızı savunmayın bence.
Siz gerçekten elinizde kahve insanlara nerden saldırabilirim diye mi bekliyosunuz? Bu saldırgan tutumunuz sanırım hayattaki genel mutsuz tavrınızdan geliyor. Yardım bekliyorum isimli konuya giripte sahtekarlık bu diye yorum yapmam hangi mantıkta? Yardıma niyetiniz yoksa yorum yapmazsınız olur biter. Sizene benim ne yaptıgımdan? Gerçekten tuhafsınız

Sorunun cevabini bilmiyorum. Madem o kadar dikkatliler her sekilde farkederler. Kapatici sursen bir sure sonra rengi soluyor. Bu is ne kadar onemli , bir dahaki basvuruya kadar beklesen? Sonucta rezil olmakta var isin ucunda.

Siz gerçekten elinizde kahve insanlara nerden saldırabilirim diye mi bekliyosunuz? Bu saldırgan tutumunuz sanırım hayattaki genel mutsuz tavrınızdan geliyor. Yardım bekliyorum isimli konuya giripte sahtekarlık bu diye yorum yapmam hangi mantıkta? Yardıma niyetiniz yoksa yorum yapmazsınız olur biter. Sizene benim ne yaptıgımdan? Gerçekten tuhafsınız
Siz de tuhafsınız sanırım..
İki kelimemle karakterimi sorguluyosunuz.
Aksine çok pozitif bi insanım.
Yaptığınız yanlışı savunan sizsiniz.

İnsanlara laf sokup hala bunu savunan sizsiniz.
İş bulmak zor, mecbur da olabilirsiniz ama bari savunmayın.

Sorunun cevabini bilmiyorum. Madem o kadar dikkatliler her sekilde farkederler. Kapatici sursen bir sure sonra rengi soluyor. Bu is ne kadar onemli , bir dahaki basvuruya kadar beklesen? Sonucta rezil olmakta var isin ucunda.
Bu işi gercekten çok istiyorum. Ve zamanında yaptıgım bi hata yüzünden kaybetmek istemiyorum. Çok minicik iki tane harf zaten. Kapatması kolay olur diye düşünüyorum ama normalde makyajdan anlamam pek zaten o yüzden bi marka bilmiyorum. Buarada teşekkür ederim yardıma niyetli yorumunuz için

Bu işi gercekten çok istiyorum. Ve zamanında yaptıgım bi hata yüzünden kaybetmek istemiyorum. Çok minicik iki tane harf zaten. Kapatması kolay olur diye düşünüyorum ama normalde makyajdan anlamam pek zaten o yüzden bi marka bilmiyorum. Buarada teşekkür ederim yardıma niyetli yorumunuz için

Ben bir marka biliyorum, yazayim adini . Bence dolanricilik evrakta olur. Sildirecegin bir seyi saklamak dolandiricilik degil . Yalniz fark edilirsen rezil olursun.

Siz de tuhafsınız sanırım..
İki kelimemle karakterimi sorguluyosunuz.
Aksine çok pozitif bi insanım.
Yaptığınız yanlışı savunan sizsiniz.

İnsanlara laf sokup hala bunu savunan sizsiniz.
İş bulmak zor, mecbur da olabilirsiniz ama bari savunmayın.
Bakın sadece şunu merak ediyorum. Size göre kendimi savunuyor gözüküyorum ve bu durum yanlış. Peki yardım istediğim bi konuya neden girip yorum yapma gereği duyuyorsunuz pozitif insan?

Bakın sadece şunu merak ediyorum. Size göre kendimi savunuyor gözüküyorum ve bu durum yanlış. Peki yardım istediğim bi konuya neden girip yorum yapma gereği duyuyorsunuz pozitif insan?
Hayır kendinizi savunmanız neden yanlış olsun. Sadece o durumu etik bulmadım.
Size bi saygısızlık etmedim, bırakın düşüncemi istediğim yere yazayım :)

Hem dee davranışınızı doğru bulmadığım bi durum için şunu yapın diyemem :)

Hayır kendinizi savunmanız neden yanlış olsun. Sadece o durumu etik bulmadım.
Size bi saygısızlık etmedim, bırakın düşüncemi istediğim yere yazayım :)

Hem dee davranışınızı doğru bulmadığım bi durum için şunu yapın diyemem :)
Saygı duyuyorum.

Back
X