- 22 Temmuz 2024
- 210
- 86
-
- Konu Sahibi BeyzaaNurrAk
Merhaba canım benim de çok sancım vardı hatta ilişkiye bile giremiyordum ve baya devam etti bu sancı burda bir üyenin doktoru yumurta ne kadar çoksa ağrı da o kadar fazla olur demişti. Merak etme normal yani inşallah güzel haberler alırsın bu aySahra bebişin hayırlı olsun benim 2. Günüm çok sancım var normal mi ve benim güzel 5 yumurtam vardı olur mu sence yaşım 22 ve biraz amh düşük okun harinci sıkıntım yok
Sonuç ne olduİnşallah ya bugün vericem kan
Amin canım dua et pazar vurdum sabah 12 de akşam 12 de degerlendirk bugün 12 de 36 saat oluyor değerlendirmem lazım değil mi özel ama sormak zorundayım bilmiyorum tamMerhaba canım benim de çok sancım vardı hatta ilişkiye bile giremiyordum ve baya devam etti bu sancı burda bir üyenin doktoru yumurta ne kadar çoksa ağrı da o kadar fazla olur demişti. Merak etme normal yani inşallah güzel haberler alırsın bu ay
Sağlık ocağında verdim canım yarın öğlen belli olurSonuç ne oldu
Evet, pazar sabah 12 de vurduysan pazartesi akşam 12'yi değerlendir.bundan sonrakiler bir gün var birgün yok demişti doktorum. Canım benim d ve b vitaminlerim.de düşüktü onları da kullandıktan sonra oldu diye düşünüyorum. birde etkisi oldumu bilmiyorum ama bu ay denemiştim ya sıcak suya git ya da ben evde sıcak suyun içine oturmustum regldan sonra biryerde okumuştum sıcak tutmak iyi geliyormuş kat kat giyindim arada bir tuluk kaynattım belime karnıma koydum . Sen de dene belki olur inşallahAmin canım dua et pazar vurdum sabah 12 de akşam 12 de degerlendirk bugün 12 de 36 saat oluyor değerlendirmem lazım değil mi özel ama sormak zorundayım bilmiyorum tam
Kullanıyorum aşkım b vitamini d vitammi folik asit kan sulandırcı güzel demi yumurta sayım ilk denemede mi oldu sende yaş ve deneme önemli sanırım 22 yaşındayım sorunumuz yok sadece benim amh düşükEvet, pazar sabah 12 de vurduysan pazartesi akşam 12'yi değerlendir.bundan sonrakiler bir gün var birgün yok demişti doktorum. Canım benim d ve b vitaminlerim.de düşüktü onları da kullandıktan sonra oldu diye düşünüyorum. birde etkisi oldumu bilmiyorum ama bu ay denemiştim ya sıcak suya git ya da ben evde sıcak suyun içine oturmustum regldan sonra biryerde okumuştum sıcak tutmak iyi geliyormuş kat kat giyindim arada bir tuluk kaynattım belime karnıma koydum . Sen de dene belki olur inşallah
Tabi bu sıcak su olayını bu ay olmazsa dene. sen sadece ayaklarını ve karnını sıcak tut bu ay birde vitaminlerini baktır.
Evet canım güzel benimki de aynıydı. Yok iki yıldan fazla oldu. Daha önce bir defa daha kullanmıştım çatlatma iğnesi ama tutmamıştı. Kısmet inşallah bunay olur senindeKullanıyorum aşkım b vitamini d vitammi folik asit kan sulandırcı güzel demi yumurta sayım ilk denemede mi oldu sende yaş ve deneme önemli sanırım 22 yaşındayım sorunumuz yok sadece benim amh düşük
2.5 yıllık evliyim ilk denemem dua et olsun rabbim herkese versinEvet canım güzel benimki de aynıydı. Yok iki yıldan fazla oldu. Daha önce bir defa daha kullanmıştım çatlatma iğnesi ama tutmamıştı. Kısmet inşallah bunay olur seninde
14. gün tekrar yap testi pozitife dönen çokmuş bu şekilde. İnşallah tutmuşturKızlar dün 13. Günümdü kan testim negatif, ama bu 14. Günüm adet ağrısı gibi bi ağrı ve beyaz akıntım var ara ara göğüs ağrısı 1 saniyelik çok kısa gelip gidiyor, ve göğüslerimde büyüme var pozitife döner mi sizce
Sonuç çıktı mıSağlık ocağında verdim canım yarın öğlen belli olur
Kaçıncı gününüz acaba iğneden sonraEveettt pozitif çok şükür
Çok sağol canım 27. Günümde kan verdimKaçıncı gününüz acaba iğneden sonra
Sağlıkla alın kucağınızaÇok sağol canım 27. Günümde kan verdim
Değerin kaç çıktıÇok sağol canım