-
- Konu Sahibi BeyzaaNurrAk
Ben de de pco var ben bu zamana kadar hiç yumurtlama günümü falan bilemedim inşallah bizlerde iyi haberler alırız açıklamanız için teşekkür ederimBen ileri derecede pcosum. Amh 12.8 di. Femara ve ovitrelle kullandım. İki yumurtam oluştu. Biri 17 küsur bseydi. Diğeri de 18 küsur bseydi.
Ovitrelle sonrası zaten söylemiştir doktor 36 saat sonra ilk ilişki. Sonra gün aşırı . Bende öyle yaptım. Başka hiçbir şey yapmadım. Normal yaşantıma devam ettim farklı bir şey yemedim . Sadece folik asit kullandım
Bana solda yumurta büyümemiş dedi sağ tarafta 2 tane 19 mm olmuş dediKaç yumurtan vardı canım mm nelerdi bend bugün vuruldum
Merhaba hayırlı uğurlu olsun bu süreci nasıl yönettiniz bende ovitrelle vurunalı 5 gün oluyor ama düşünmedene edemiyorum 2 senedir korunmadığımız için yine olmayacak düşüncesiyle karamsarlığa çok kapılıyorum. Daha sonra da karamsar olmamam gerektiğini düşünüp gebelik elde etme düşüncesine yöneliyorum ki bunu daçok düşünmemek gerekiyormuş ben bir türlü ortasını bulamadım.Bende ovitrelle ile hamile kaldım şu an 11+3 gebeyim. Ben 10 günden sonra çok rahatsız hissettim kendimi. Kasık ağrısı uykusuzluk ateş basması vs hepsini yaşadım. Evde gebelik testini 10. gün yaptım hep pozitif çıktı ama dikkate almadım. 12. gün dayanamadım acilde kan verdim 63.67 çıktı. Yine var diye düşünmedim üzülmemek için . İğne etkisidir dedim. 14. gün doktoruma gittim anlattım gebelik vardır iğneden bu kadar yüksek çıkmaz dedi. Kan aldı 164 çıktı gebelik var dedi. Hafta sonu araya girdi 4 gün sonra yine kan verdim 1292 çıktı. Süreç boyleydi. Umudunu kaybetme ama umutlanma da dualarım senin ve senin gibi anne olmak isteyen bütün kadınlarla
Merhaba canım ben de 3 aralıkta yaptım iğnenin 13. Günü test yaptım negatif 14. Günü yaptım çok silik şimdi 20. Günü dün regl günüm dü olmadım tekrar test yaptım koyulaştı biraz daha çizgi yarın kan vericem biraz daha sabır et inşallah pozitifdirArkadaşlar merhaba ben 9 aralıkta ovitrella vuruldum, 11. Gün testim negatif ama gün içerisinde mide bulantım oluyor,sağ kasığımda ara ara sancı gibi bir ağrı oluşuyor sızı gibi diyebilirim değişik sizce sonuö değişir mi iğne etkisi mi? Lütfen acil cevap kafayı yicem artık
Merhaba benim 20. Günüm dün erken gebelik testi yaptım bugün de kaset test yaptım bakabilirmisiniz pembe olan erken gebelik testi onu dün yaptım diğerini de bir saat önce yaptım o normal testBende ovitrelle ile hamile kaldım şu an 11+3 gebeyim. Ben 10 günden sonra çok rahatsız hissettim kendimi. Kasık ağrısı uykusuzluk ateş basması vs hepsini yaşadım. Evde gebelik testini 10. gün yaptım hep pozitif çıktı ama dikkate almadım. 12. gün dayanamadım acilde kan verdim 63.67 çıktı. Yine var diye düşünmedim üzülmemek için . İğne etkisidir dedim. 14. gün doktoruma gittim anlattım gebelik vardır iğneden bu kadar yüksek çıkmaz dedi. Kan aldı 164 çıktı gebelik var dedi. Hafta sonu araya girdi 4 gün sonra yine kan verdim 1292 çıktı. Süreç boyleydi. Umudunu kaybetme ama umutlanma da dualarım senin ve senin gibi anne olmak isteyen bütün kadınlarla
Bu şekilde gebelik var görünüyorMerhaba benim 20. Günüm dün erken gebelik testi yaptım bugün de kaset test yaptım bakabilirmisiniz pembe olan erken gebelik testi onu dün yaptım diğerini de bir saat önce yaptım o normal test
Bende 1 yıl 4 aylık evliyim. Hiç korunmadim. Ama olmadı. Çok çok çok üzülüyordm. Pcos olduğum için adet gecikmesi hep yaşadım. Her ay acilde kan verdim hamile sanarak olmadı. Ağlayarak döndüm eve . 1 yıl dolmadan tedavi yapamayız dediler. 1 yıl doldu ilaç ve iğneyi duyunca umutlarım yeşerdi. Ama olmazsa üzülmek yok ilk deneme de olacak diye bir şey yok bir daha denersin diye kendimi hep tembihleer gibi konuştum. Günlerimi değerlendirdim. Bu süreçte eve tikilmadim. Evde durdukça Google'dan illa ki hamilelik iğne ilaç vs vs araştırmaya başladım. Hep dışarı çıktım. Gündüz arkadaşlarımla akşam eşimle. Evde durmamak düşünmemek için. Çok şükür Allah'a ilk deneme de hamile kaldım.Merhaba hayırlı uğurlu olsun bu süreci nasıl yönettiniz bende ovitrelle vurunalı 5 gün oluyor ama düşünmedene edemiyorum 2 senedir korunmadığımız için yine olmayacak düşüncesiyle karamsarlığa çok kapılıyorum. Daha sonra da karamsar olmamam gerektiğini düşünüp gebelik elde etme düşüncesine yöneliyorum ki bunu daçok düşünmemek gerekiyormuş ben bir türlü ortasını bulamadım.
Sağlık kabininde verdim aslında iki gün oluyor ama makina silik gösteriyor dedi yarın beta baktiricam inşallah vardırBu şekilde gebelik var görünüyor. Keşke kan verseydinz
20 gün uzun bir süre. Olmasa negatif çıkardı. Bence varSağlık kabininde verdim aslında iki gün oluyor ama makina silik gösteriyor dedi yarın beta baktiricam inşallah vardır
İnşallah bebiş sizinledir var gibi duruyor kanla netleştirmek gerekirMerhaba benim 20. Günüm dün erken gebelik testi yaptım bugün de kaset test yaptım bakabilirmisiniz pembe olan erken gebelik testi onu dün yaptım diğerini de bir saat önce yaptım o normal test
Çok teşekkür ederim inşallah vardır20 gün uzun bir süre. Olmasa negatif çıkardı. Bence var
İnşallah ya bugün vericem kanİnşallah bebiş sizinledir var gibi duruyor kanla netleştirmek gerekir
İyi haberler alırsınız inşallahİnşallah ya bugün vericem kan
Bende bu süreçte mümkün olduğunca kafamı dağıtacak aktiviteler yapmaya çalışıyorum inşallah benim hamilelik gerçekleşir bebeğimde tutunur.Bende 1 yıl 4 aylık evliyim. Hiç korunmadim. Ama olmadı. Çok çok çok üzülüyordm. Pcos olduğum için adet gecikmesi hep yaşadım. Her ay acilde kan verdim hamile sanarak olmadı. Ağlayarak döndüm eve . 1 yıl dolmadan tedavi yapamayız dediler. 1 yıl doldu ilaç ve iğneyi duyunca umutlarım yeşerdi. Ama olmazsa üzülmek yok ilk deneme de olacak diye bir şey yok bir daha denersin diye kendimi hep tembihleer gibi konuştum. Günlerimi değerlendirdim. Bu süreçte eve tikilmadim. Evde durdukça Google'dan illa ki hamilelik iğne ilaç vs vs araştırmaya başladım. Hep dışarı çıktım. Gündüz arkadaşlarımla akşam eşimle. Evde durmamak düşünmemek için. Çok şükür Allah'a ilk deneme de hamile kaldım.
Güzel haberlerinizi bekliyormİnşallah ya bugün vericem kan
Merhaba bugunnn 2. Günüm ignede çok fazla sancım var normal mi 12. Saat degerlndirdik ne olur olmaz diye 24. Olmadı 36 saat degerlendirvwzYok henüz değilim ama inşallah sizi allah söyletmiştir :) bugün iğneden sonra 7. Günüm
Sahra bebişin hayırlı olsun benim 2. Günüm çok sancım var normal mi ve benim güzel 5 yumurtam vardı olur mu sence yaşım 22 ve biraz amh düşük okun harinci sıkıntım yokEvet ilk
Merhaba. Benim sadece baş ağrım olmuştu ama bünyeden bünyeye değişebilir. inşallah şans getirir bebişe kavuşursunuzMerhaba bugunnn 2. Günüm ignede çok fazla sancım var normal mi 12. Saat degerlndirdik ne olur olmaz diye 24. Olmadı 36 saat degerlendirvwz