Kızlar çok acil çatlatma iğnesi 11. Gün

Ben de de pco var ben bu zamana kadar hiç yumurtlama günümü falan bilemedim inşallah bizlerde iyi haberler alırız açıklamanız için teşekkür ederim

Merhaba hayırlı uğurlu olsun bu süreci nasıl yönettiniz bende ovitrelle vurunalı 5 gün oluyor ama düşünmedene edemiyorum 2 senedir korunmadığımız için yine olmayacak düşüncesiyle karamsarlığa çok kapılıyorum. Daha sonra da karamsar olmamam gerektiğini düşünüp gebelik elde etme düşüncesine yöneliyorum ki bunu daçok düşünmemek gerekiyormuş ben bir türlü ortasını bulamadım.

Merhaba canım ben de 3 aralıkta yaptım iğnenin 13. Günü test yaptım negatif 14. Günü yaptım çok silik şimdi 20. Günü dün regl günüm dü olmadım tekrar test yaptım koyulaştı biraz daha çizgi yarın kan vericem biraz daha sabır et inşallah pozitifdir

Merhaba benim 20. Günüm dün erken gebelik testi yaptım bugün de kaset test yaptım bakabilirmisiniz pembe olan erken gebelik testi onu dün yaptım diğerini de bir saat önce yaptım o normal test

Eklentiler

• IMG_20241222_230002.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20241221_100852.jpg
    159,8 KB · Görüntüleme: 5
Bende 1 yıl 4 aylık evliyim. Hiç korunmadim. Ama olmadı. Çok çok çok üzülüyordm. Pcos olduğum için adet gecikmesi hep yaşadım. Her ay acilde kan verdim hamile sanarak olmadı. Ağlayarak döndüm eve . 1 yıl dolmadan tedavi yapamayız dediler. 1 yıl doldu ilaç ve iğneyi duyunca umutlarım yeşerdi. Ama olmazsa üzülmek yok ilk deneme de olacak diye bir şey yok bir daha denersin diye kendimi hep tembihleer gibi konuştum. Günlerimi değerlendirdim. Bu süreçte eve tikilmadim. Evde durdukça Google'dan illa ki hamilelik iğne ilaç vs vs araştırmaya başladım. Hep dışarı çıktım. Gündüz arkadaşlarımla akşam eşimle. Evde durmamak düşünmemek için. Çok şükür Allah'a ilk deneme de hamile kaldım.

Bende bu süreçte mümkün olduğunca kafamı dağıtacak aktiviteler yapmaya çalışıyorum inşallah benim hamilelik gerçekleşir bebeğimde tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…