- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
Kizlar, erkek arkadasim kibrista askerlik yapiyor gideli 4 gun olcak. Malum orda hat cekmiyor anca carsi iznine cikinca alicak. Meraktan deli oldum. Tugay komutanligini arasam acaba gorusebilir miyim? Tugay komutanligi haricinde bir sey bilmiyorum. Birde ucretlendirme nasil oluyor? Kendi arama paketimden mi gidiyor yoksa tl mi yiyor? Ne olur yardimci olun
Canim hatti actirmisti sozde ama hala acilmamis, gittigi saat gecti merak ediyorum ondanAramasını bekleyin, yurt değil ki bu her istediğinizde ulaşasınız.
Beklemeniz en mantıklısı. 4 gün olmuş daha.
Ayrıca yeni hat almasına gerek yok ki, hattını yurt dışı aramalara açtıracak o kadar. Çekmiyor değil yani.
Ona ulasmaya calisiyorum acikcasi icim hic rahat degilAramayin kibrista merak edilecek bir durum yok arar sizi.
Neden canimUlaşamazsınız.
Asker çünkü.Askeri disiplin diye bir kavram bile var, ondan.Neden canim
Komutanlari gorusturmez miAsker çünkü.Askeri disiplin diye bir kavram bile var, ondan.
Az sabır,arar sizi.
Komutanlari gorusturmez miRütbelilere bile istediğinizde ha diyince ulaşamazsınız ki kaldı ki asker o
Bekleyeceksiniz
Desene isimiz yaş diye :)dha yeni gitmiş ilk günlerden arama. bir çok hat açılıyor yurt dışı aramaya ama . kendi hattından da ararsan yurt dışı ücretlendirmesinden dolayı tlden gider
Verdigi cevaba bak adamin kizdim suanda. İnsan haliyle merak ediyorUlaşamazsın canm ama içini ferah tut ilk Çarşısında alır.Ben bi kez eşim için Balıkesir'i aramıştım bu numaraları nerden biliyorsunuz tövbe tövbe deyip kapamıştı bir adam
az buçuk öyle :) ama cidden arama cnm dha ortama uyum sağlamadan birinin tersine gidebilir ilk günlerden araman . hele komutanlardan biriyse bu askerlik bitene kadar zıttına gider komutanDesene isimiz yaş diye :)
Dogru diyosun canim, bu arada kibrista hat cikartinca o hattin turkiyedeki karsiligi seklinde sms ve arama tarifesi olabiliyor mu? Tl den surekli giderse cok masraf olucakaz buçuk öyle :) ama cidden arama cnm dha ortama uyum sağlamadan birinin tersine gidebilir ilk günlerden araman . hele komutanlardan biriyse bu askerlik bitene kadar zıttına gider komutan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?