Kizlar cok acil bakar misiniz?

siirdelisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
407
64
73
Kizlar, erkek arkadasim kibrista askerlik yapiyor gideli 4 gun olcak. Malum orda hat cekmiyor anca carsi iznine cikinca alicak. Meraktan deli oldum. Tugay komutanligini arasam acaba gorusebilir miyim? Tugay komutanligi haricinde bir sey bilmiyorum. Birde ucretlendirme nasil oluyor? Kendi arama paketimden mi gidiyor yoksa tl mi yiyor? Ne olur yardimci olun

Aramasını bekleyin, yurt değil ki bu her istediğinizde ulaşasınız.
Beklemeniz en mantıklısı. 4 gün olmuş daha.
Ayrıca yeni hat almasına gerek yok ki, hattını yurt dışı aramalara açtıracak o kadar. Çekmiyor değil yani.

Aramayin kibrista merak edilecek bir durum yok arar sizi.

Canim hatti actirmisti sozde ama hala acilmamis, gittigi saat gecti merak ediyorum ondan

Rütbelilere bile istediğinizde ha diyince ulaşamazsınız ki kaldı ki asker o
Bekleyeceksiniz

dha yeni gitmiş ilk günlerden arama. bir çok hat açılıyor yurt dışı aramaya ama . kendi hattından da ararsan yurt dışı ücretlendirmesinden dolayı tlden gider

Ulaşamazsın canm ama içini ferah tut ilk Çarşısında alır.Ben bi kez eşim için Balıkesir'i aramıştım bu numaraları nerden biliyorsunuz tövbe tövbe deyip kapamıştı bir adam

Ulaşamazsın canm ama içini ferah tut ilk Çarşısında alır.Ben bi kez eşim için Balıkesir'i aramıştım bu numaraları nerden biliyorsunuz tövbe tövbe deyip kapamıştı bir adam
Verdigi cevaba bak adamin kizdim suanda. İnsan haliyle merak ediyor

az buçuk öyle :) ama cidden arama cnm dha ortama uyum sağlamadan birinin tersine gidebilir ilk günlerden araman . hele komutanlardan biriyse bu askerlik bitene kadar zıttına gider komutan
Dogru diyosun canim, bu arada kibrista hat cikartinca o hattin turkiyedeki karsiligi seklinde sms ve arama tarifesi olabiliyor mu? Tl den surekli giderse cok masraf olucak

Ya adı üstünde askerde...
Neyini merak ediyorsunuz? Tugay komutanlığını arayacak kadar!
Hani tehlikeli bölgelerde (şırnak, hakkari vb.) askerlik yapsa da ulaşamasanız her yeri arayın bilgi edinin derim ama çok abartıyorsunuz bazı şeyleri..

Ya adı üstünde askerde...
Neyini merak ediyorsunuz? Tugay komutanlığını arayacak kadar!
Hani tehlikeli bölgelerde (şırnak, hakkari vb.) askerlik yapsa da ulaşamasanız her yeri arayın bilgi edinin derim ama çok abartıyorsunuz bazı şeyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…