inanın sizin adınıza sevindim. çünkü gelin olarak değer görmeyen sizsiniz, kayınvalideniz eskileri vermeye çalışıyor. kim ister eski eşya kullanmayı, kendi kızına eski eşya verselerdi kayınvalidenizin tepkisi ne olurdu acaba?
benim kayınvalidemde kendi kızına on numara düğün yaptı, biz evlenirken de kıyamadı paracıklarına
ama benim eşim o zamanlar sonuna kadar benim arkamda durdu. ailesine ezdirmedi beni. hala da ezdirmez. onların yapmadığını almadığını eşim almıştı. onların açığını eşim kapatmıştı.
erkekler böyle olmalı. gerçekten bir evlilik istiyorlarsa ailelerinin açıklarını kapatmalılar ki gelin olarak biz bayanlarda diyelimki" ailesi yapmıyor ama nişanlım sonuna kadar benim yanımda" br güven duygusu vermeli nişanlı olan erkek.
sizin nişanlınızda ne kadar kırıldığınızı görmeliydi. bunu bir sinir anında söylediğinizi düşünmeliydi.
nişanlınız demekki anlayışsız bir insan. evlenseniz bir hata yapsanız geri dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak onun için. yani hata kabul etmeyecek.
siz hatanızı anlayıp özürünüzü dilediğiniz halde hala bitti diyebilmesi onurlu bir davranış değil. evlenseydiniz insanlar kızgınlık anıyla belki kötü şeyler söyleyebilirler.özür dilenirse affedilebilir. ama ikinci bir kızgınlıkta yine aynı şeyler söyleniliyorsa işte o zaman affedilmemelidir.
şunu unutmayalım nişanlı bir kız birçok şey hayal eder. ha hayal ettiklerinin ne kadarına kavuşuyor orası tartışılır ama, bir erkek ailesinin de bu hayalerini maddi imkannaları elverdiği sürece yerine getirmesi lazım. çünkü gönül değer verdiğine ne alsa versede yine azmış gibi gelir. herşeyin en iyisini yapmak ister.
bence daha aramayın nişanlınızı. inanın evlensenizde böyle bir eş ve aileyle mutlu olamazdınız. direk kapıları kapatan bir erkek ve aile. hakkınızda hayırlı olmuş. :teselli: