Kızlar cinsiyet konusunda sizde çok sabırsız mısınız

Ben de 9.haftadayım cinsiyet partisi için balonlar süsler aldım ilk çocuk bakalım heyecanlı bekleyiş 12.haftada öğrenenler de oluyormuş 12~13 haftalarda 2 kere kontrole gidip öğrenmeyi düşünüyorum
Evet 12-13 öğrenen çok ben kesin sonuç 16 diye biliyorum ama bakalım ne zaman gösterecek yanlış olmasında

Ben hiç merak etmiyorum hatta 16+5 oldum yine de gidip cinsiyet baktırmadım 20.haftada detaylı ultrasonda öğrenirim diye düşünüyorum herkes hiç merak etmiyor musun diye soruyor ama cinsiyet hiç fark etmediği için merak da etmiyorum galiba bazen acaba kız mı erkek mi diye düşünüyorum ama sonra geçiyor

Yaaa çok sabırlısın maşallah Aslında en kesin sonuç 16dan sonraymış. Doktorda birşey demedi mi hiç. Benim bir sonraki randevum 18 kasımda tam 12 haftamdayken gidicem ikili test falan yapılacak belki sorarım belki sormam bilmiyorum

İş yerinde periyodik muayene olunca kan degerlerime vs bakılmıştı öyle olunca doktor 20 de detaylı ultrason yaptır gelmene gerek yok dedi ondan önce 13. Haftada gözükmedi Bazen gidip öğrensem mi diyorum ama diğer yandan bilmemek iyi yoksa gördüğüm her şeyi alabilirim

Kız mı acaba kızlar geç gösteriyormuş ya :) bende 12de gidicem bakalım :) hayırlısı olsun siz atlatmışsınız 4 ayı

Haftaya öğreneceğim ben de inşallah ama zor dayanıyorum sizce cinsiyeti ne ben kız hissediyorum ama Allah bilir

Eklentiler

• IMG_9973.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…