Kızlar cinsiyet konusunda sizde çok sabırsız mısınız

sharkliertyu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
444
170
26
16 dan sonra kesin sonuç oluyormuş ben 9. Haftadayım kız mı erkek mi diye yapmadığım şey kalmadı :) heee önemli mi hayır ilk çocuk olunca zaten insan her cinsiyetten istiyor :) Tüm teoriler, belirtiler, maya ve Çin takvimlerine göre falan hepsi kız çıkıyor bende kız hissediyorum ama kız olsa erkek değil diye üzülecem, erkek olsa kız değil diye üzülücem çok garip bir duygu keşke hamileliği öğrendiğimizde cinsiyetinde hemen öğrensek

Beta HCG kaçtı ogrendiginizde ilk ultrason fotoğrafini atarsanız söyleyebilirim tahminen
Tabi atayım ama yusyuvarlak benim şuna kesem :)
Beta HCG kaçtı ogrendiginizde ilk ultrason fotoğrafini atarsanız söyleyebilirim tahminen

İlkini bulamadım canım en sonda bu

Eklentiler

• IMG_0723.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 38
İnan hiç önemli değil sağlıkla kucağına alda gerisi boş…
Teoriler çöp bu arada bana da her şey kız diyordu oğlum oldu

Ben de 9.haftadayım cinsiyet partisi için balonlar süsler aldım ilk çocuk bakalım heyecanlı bekleyiş 12.haftada öğrenenler de oluyormuş 12~13 haftalarda 2 kere kontrole gidip öğrenmeyi düşünüyorum

Belirtileri hiç ciddiye almayın tamamen hurafe. İlk bebeğimde cildim güzelleşti, saçlarım ipek gibiydi, daha rahat geçiyordu oğlum oldu. Şimdi yine hamileyim ve cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor, kusmaktan halim kalmadı, çok zor geçiyor ve yine erkek annesi oluyorum

Belirtiden çok takvim kese şekli falan baktım hepsi kız ama bakalım :) oğlumda olsun isterim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…