- 18 Eylül 2024
- 444
- 170
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Beta ilk 78.4 tüBeta HCG kaçtı ogrendiginizde ilk ultrason fotoğrafini atarsanız söyleyebilirim tahminen
Tabi atayım ama yusyuvarlak benim şuna kesem :)Beta HCG kaçtı ogrendiginizde ilk ultrason fotoğrafini atarsanız söyleyebilirim tahminen
Beta HCG kaçtı ogrendiginizde ilk ultrason fotoğrafini atarsanız söyleyebilirim tahminen
İlkini bulamadım canım en sonda buBeta HCG kaçtı ogrendiginizde ilk ultrason fotoğrafini atarsanız söyleyebilirim tahminen
Kıza benziyor ama bilemedimTabi atayım ama yusyuvarlak benim şuna kesem :)
İlkini bulamadım canım en sonda bu
Ayy bende Çin, maya vs bütün takvimler kız :) şuna ilk çocuk farketmez kızda olabilir erkekte bakalım hayırlısıKıza benziyor ama bilemedim
Kıza benziyor kaç beta HCG öğrendinizAyy bende Çin, maya vs bütün takvimler kız :) şuna ilk çocuk farketmez kızda olabilir erkekte bakalım hayırlısı
78leKıza benziyor kaç beta HCG öğrendiniz
Keseye göre anlıyorsunuz değil miKıza benziyor kaç beta HCG öğrendiniz
Keseye göre anlıyorsunuz değil mi
Keseye göre anlıyorsunuz değil mi
Bende 11 le öğrendim bakalım artık pazar yada pazartesi gidecem baştan bakalım yükselmiş mi diye
la yükselir ilk çocuk muBende 11 le öğrendim bakalım artık pazar yada pazartesi gidecem baştan bakalım yükselmiş mi diye
Yok cnm kısmet olursa 3 çocuğum olacak 4 düşük yaptım o yüzden korkuyorum kaybederim diyeİnşal
la yükselir ilk çocuk mu
İnan hiç önemli değil sağlıkla kucağına alda gerisi boş…16 dan sonra kesin sonuç oluyormuş ben 9. Haftadayım kız mı erkek mi diye yapmadığım şey kalmadı :) heee önemli mi hayır ilk çocuk olunca zaten insan her cinsiyetten istiyor :) Tüm teoriler, belirtiler, maya ve Çin takvimlerine göre falan hepsi kız çıkıyor bende kız hissediyorum ama kız olsa erkek değil diye üzülecem, erkek olsa kız değil diye üzülücem çok garip bir duygukeşke hamileliği öğrendiğimizde cinsiyetinde hemen öğrensek
Ya tabiki öncelik sağlıklı olması rabbim herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin, cinsiyet de hamilelikte tek espri benceİnan hiç önemli değil sağlıkla kucağına alda gerisi boş…
Teoriler çöp bu arada bana da her şey kız diyordu oğlum oldu
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin , olumsuz düşünme lütfenYok cnm kısmet olursa 3 çocuğum olacak 4 düşük yaptım o yüzden korkuyorum kaybederim diye
Belirtiden çok takvim kese şekli falan baktım hepsi kız ama bakalım :) oğlumda olsun isterim tabiBelirtileri hiç ciddiye almayın tamamen hurafe. İlk bebeğimde cildim güzelleşti, saçlarım ipek gibiydi, daha rahat geçiyordu oğlum oldu. Şimdi yine hamileyim ve cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor, kusmaktan halim kalmadı, çok zor geçiyor ve yine erkek annesi oluyorum