- Konu Sahibi papatyakozmetik
-
sadece yapmanız gereken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazmak ve hamile kaldığınız ayı doktora gittiğinizde doğruluğu göreceksiniz
Evet ben bu cin takvimine inaniyorum oglum dogru cikti ablamin 3 cocuguda dogru cikiyo gorumceminki dogru cikiyo doktor 7, aya kadar kiz dedi ayrintili ultrasyona girdigimde erkek oldugunu ogrendim cin takvimine 3 aylik hamileyken bakmistim ilk kez erkek cikiyodu gercektende dogru biliyo bakal im ikinci cocugumu bilecekmi
Evet ben bu cin takvimine inaniyorum oglum dogru cikti ablamin 3 cocuguda dogru cikiyo gorumceminki dogru cikiyo doktor 7, aya kadar kiz dedi ayrintili ultrasyona girdigimde erkek oldugunu ogrendim cin takvimine 3 aylik hamileyken bakmistim ilk kez erkek cikiyodu gercektende dogru biliyo bakal im ikinci cocugumu bilecekmi
Canim Bende dogru tutmadi cin takimi.normalde erkek olmasi gerek takvime Gore ama benim kizim olucak son 5haftam kaldi.yani yuzde yuz diye birsey yok.
isterseniz doğum tarihinizi söyleyin yada olmuş çocuk varsa bide hamile kaldığınız ayı bakalım vallahi
kimsede yanılmadı canım bugüne kadar internettekinden değil bu
mrb
20 kasım 1980 doğumluyum ve haziran 2013 de hamilelik düşünüyorum. 1-30 haziran tarihleri arasında hamile kalırsam cinsiyeti ne oluyor bakabilirmisiniz??????
hamileyseniz doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı yaızn bakim ben
Canim Bende dogru tutmadi cin takimi.normalde erkek olmasi gerek takvime Gore ama benim kizim olucak son 5haftam kaldi.yani yuzde yuz diye birsey yok.
ben yeni 6+3 günlük hamileyim benimkine bakarmısınız 27 mart 1987 dogumluyum nisanda da hamile kaldım şimdiden teşekkürler
hamile kaldığın ayı söyleyin lütfen hafta değil
siz isterseniz doğum tarihinizi tam ay gün yıl oaölrak ve hamile kaldığınız ayı yazın bide ben bakim sonra şaırın bakalım tutacakmı tutmayacakmı bugüne kadar yüzlerce insanda tutu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?