• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çin takvimime güvenin kızmı erkekmi yüzde yüz doğru

sadece yapmanız gereken doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazmak ve hamile kaldığınız ayı doktora gittiğinizde doğruluğu göreceksiniz

Evet ben bu cin takvimine inaniyorum oglum dogru cikti ablamin 3 cocuguda dogru cikiyo gorumceminki dogru cikiyo doktor 7, aya kadar kiz dedi ayrintili ultrasyona girdigimde erkek oldugunu ogrendim cin takvimine 3 aylik hamileyken bakmistim ilk kez erkek cikiyodu gercektende dogru biliyo bakal im ikinci cocugumu bilecekmi

Evet ben bu cin takvimine inaniyorum oglum dogru cikti ablamin 3 cocuguda dogru cikiyo gorumceminki dogru cikiyo doktor 7, aya kadar kiz dedi ayrintili ultrasyona girdigimde erkek oldugunu ogrendim cin takvimine 3 aylik hamileyken bakmistim ilk kez erkek cikiyodu gercektende dogru biliyo bakal im ikinci cocugumu bilecekmi

hamileyseniz doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı yaızn bakim ben

Canim Bende dogru tutmadi cin takimi.normalde erkek olmasi gerek takvime Gore ama benim kizim olucak son 5haftam kaldi.yani yuzde yuz diye birsey yok.

Yok canim yaa oglum daha 1,5 yasinda biraz daha buyuyusun diyorum en azindan 3 yasindayken hamile kalirsam iyi diye dusunuyorum . Ama tabikide allah nasip kismet ederse

Canim Bende dogru tutmadi cin takimi.normalde erkek olmasi gerek takvime Gore ama benim kizim olucak son 5haftam kaldi.yani yuzde yuz diye birsey yok.

isterseniz doğum tarihinizi söyleyin yada olmuş çocuk varsa bide hamile kaldığınız ayı bakalım vallahi
kimsede yanılmadı canım bugüne kadar internettekinden değil bu

hangi siteden yaptınız hesabı? bazı siteler aylara göre yaşınıza 1 veya 2 ekletiyo hangisi doğru bilemedim ben onu.
yine de allahın bileceği iş. tutması tamamen tesadüftür

isterseniz doğum tarihinizi söyleyin yada olmuş çocuk varsa bide hamile kaldığınız ayı bakalım vallahi
kimsede yanılmadı canım bugüne kadar internettekinden değil bu

mrb

20 kasım 1980 doğumluyum ve haziran 2013 de hamilelik düşünüyorum. 1-30 haziran tarihleri arasında hamile kalırsam cinsiyeti ne oluyor bakabilirmisiniz??????

mrb

20 kasım 1980 doğumluyum ve haziran 2013 de hamilelik düşünüyorum. 1-30 haziran tarihleri arasında hamile kalırsam cinsiyeti ne oluyor bakabilirmisiniz??????

mrhblar,,bende hamililğin 7.haftasındayın,,gönlümdeki kız ama benim oğlum olcak gibi hissediyorum,,takvimde oğlan diyor,, bakalım hayırlı olsun :16:

siz isterseniz doğum tarihinizi tam ay gün yıl oaölrak ve hamile kaldığınız ayı yazın bide ben bakim sonra şaırın bakalım tutacakmı tutmayacakmı bugüne kadar yüzlerce insanda tutu yani

kızlar bu takvımde yaşınızı bır yaş buyuk gıreceksınız dıye okumuştum. eğer oyleyse bende tuttu. ama kendı yaşımı gırersem tutmadı. ocakta hamıle kaldım prensesım gelıyo nasipse:emir_bebek:

siz isterseniz doğum tarihinizi tam ay gün yıl oaölrak ve hamile kaldığınız ayı yazın bide ben bakim sonra şaırın bakalım tutacakmı tutmayacakmı bugüne kadar yüzlerce insanda tutu yani

Canim bugun Kontrollen geldim ve 4D ile bakti Dr %100 Kiz dedi ve Ben 37.haftamdayim.herhalde bu satten sonra cinsiyeti degisecek degildir.

Back