- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.117
-
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
Becermenize gerek yok işte, onu demek istiyordum. =) İnsan yapısında varsa öyle davranır, yoksa ona ancak rol yapmak denir; samimi olmaz, eğreti durur. Şımarması için sizin rol kesmenize gerek yok. Başka yollarını bulun o zaman.Orası öyle de ama bazen demek ki şımarmak istiyor ama ben beceremedim gitti
Bir de şey geldi aklıma
Totosuna vurun arada işe yarıyor
Merhabalar diyerek söz hakkımı alayımBir türlü anlamadım gitti nasıl cilve yapılacağını... Nasıl tatlı dilli olacağımı... Sevgilim bana geçen gün Tatı dilinle beni kandır vs dedi ama ilk günki gibi yapamıyorum.. Nasıl cilve yapacağıma nasıl tatlı dilli olacağıma dair Kendinizden örnekler/fikirler verirseniz çok sevinirim... Şimdiden tavsiyeler için çooook teşekkür ederim
Merhabalar diyerek söz hakkımı alayımBence bu cilve dediğimiz şey kendiliğinden kişide olan bir şey ya da bir tür yatkınlık 3 yıllık bir ilişkim vardı ama kendisi çok ketum ve inantçı dediğim dedik biriydi adamın yanındayken görseniz süt dökmüş kedi gibi olurdu istediğim bir şeyi ikiletmezdi şöyle derdi hep konuşma şeklin işven cilven beni hanımcı yapacak bize ters böyle şeyşer zaten bu yüzden ayrıldık seni seviyorum demeyi sevgisini hissettirmeyi bilmeyen biriydi kendisi. Yani konuşurken küçük imalarda bulunmalar da olur diyeceğim ama annem bile ne bazen sende olan cilvenin birazı ablanda olsaydı ya der evin en küçüğüyüm belki yetiştirilme şeklinin ilginin fazla olmasının da bunun üzerinde etkili olduğu kanaatindeyim
Bacım biraz sert oldu sankimEn eli maşalısından
Mıncıklasın bari
bunun bir tik ilerisi leoparli tayt giyip yerleri girgirla sanirimYanındayken kulağına yaklaş birşey söyleyecekmiş gibi ve kulağına üfle
Bide öpecekmiş gibi yaklaşıp burnunu burnuna sürt
Bunlar cilve mi bilmiyorum ama benim genel davranışlarım ve adamın başı dönüyor bi kalıyor öyle sonrasında çok gülüyorum
Yanındayken kulağına yaklaş birşey söyleyecekmiş gibi ve kulağına üfle
Bide öpecekmiş gibi yaklaşıp burnunu burnuna sürt
Bunlar cilve mi bilmiyorum ama benim genel davranışlarım ve adamın başı dönüyor bi kalıyor öyle sonrasında çok gülüyorum
Konuşurken göz temasını kesmeyin. Yüzünüzde, bakışlarınızda masum bi hayranlıkla tutkulu bi aşığın karması bi ifade olsun. Yani sevimlilikle dişiliği aynı potada eritin ve tam doz karşı tarafa iletin.Bir türlü anlamadım gitti nasıl cilve yapılacağını... Nasıl tatlı dilli olacağımı... Sevgilim bana geçen gün Tatı dilinle beni kandır vs dedi ama ilk günki gibi yapamıyorum.. Nasıl cilve yapacağıma nasıl tatlı dilli olacağıma dair Kendinizden örnekler/fikirler verirseniz çok sevinirim... Şimdiden tavsiyeler için çooook teşekkür ederim
Yani ben sert seviyorum belki de ondandır
Ama dokunmak daha tatlı tabi