- 1 Ekim 2013
- 8.459
- 20.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şanslı damat bey şimdi iğneden ipliğe her ayrıntıyı gelinler düşünüyo vallahi.. Bende her türlü detayla ilgileniyorum zor iş gerçekten.ah ah eskiden gelin olmak vardı bi sandık yeterdi
hayırlı olsun canım ben de pembeciyim
hahahah haklısın canım güzel değil mi damat bohçası
Gördüklerimin en değişiği diyebilirim.klasik fransız dantelli olmaması güzel.bohça olduğunu anlamadım zaten.bide mor hastasıyım o yüzden ayrı bi beğendim
Her şey pembe.
Güle güle kullan hepsini.
Pembiş pembiş çok şirinler aşkla huzurla kullanın
Canım banyo rengin bellimi eğer değilse son anda alırsan daha iyi olur gibi herşey değişebiliyor çünkü çok şirinler ben sadeciyim benim için fazla ama sen seviyorsun sanırım böyle çiçekli desenli modelleriKızlar Sizce hangi takımı alayım ? :26:
1) Eki Görüntüle 1013350
2)Eki Görüntüle 1013352
3)Eki Görüntüle 1013353
karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim canım varsa darısı başına in ş ALLAH
Canım banyo rengin bellimi eğer değilse son anda alırsan daha iyi olur gibi herşey değişebiliyor çünkü çok şirinler ben sadeciyim benim için fazla ama sen seviyorsun sanırım böyle çiçekli desenli modelleri
Amin canım inşallah çeyiz topiğim var benimde görmek istersen
hemen bakıyorum canım benim. daha 3 yıl var ama annem alalım diyor. bu tür şeyler her banyoya olur gibime geliyor. muhtemelen benim banyomda pembe olacağı için
Duvar desenleri farklı tonlar olabiliyor işte kira değilse tabi ki kendi evinizse değiştirirsiniz canım içine sındıysa zevkim değişmez banyo ne renk olursa olsun pembe döşeyeceğim diyorsan al uygun bu takımlar son anda alınır koyulur diye dediim
Canım sevgilimin ve benim ailelerimiz orta halli oldukları için şimdiden alıp koyuyorum kenara evlenince borç ödemek istemiyorum zaten mobilyalar ve beyaz eşyalar o zamanlarda alınacağı için sadece onların borçları kalsın istiyorum. bu yüzden böyle düşünüyorum bilmiyorum erken mi ama anca biter gibime geliyor :107:
Benim gibisin bende aynı taktiği uyguluyorum canım inşallah altından kalkarız sorunsuz bir şekilde evet ama işte banyo uymuyor diye kasılıyorum gerçi mutfakta belli olmuyor en iyisi kafamıza göre oluşturmak
eğer renkli alırsan olmayabilir ama beyaz ve üzeri desenli olursa benim gösterdiklerim gibi her banyoya uyar diye düşünüyorum. zaten banyolar genelde beyaz renkli olur.birde duş perdesini banyo setiyle beraber uyumlu alırsak uyumsuzluk sorunu ortadan kalkar diye düşünüyorum
Duş perdesi almam herhalde küvetleri çok seviyorum ama artık heryerde duşakabin ilerde evim olur da yaptırırsam küvet ama yine de duş perdesizBeyaz krem herşeye uyuyor gerçekten açık grilerde olabilir
peki canım ben cıvıl cıvıl şeyleri sevdiğimden beyaz üzeri desenli istiyorum o da herşeye uyar diye düşündüm