kızlar çeyizime şık,kabarık modellerden yatak örtüsü almayı düşünüyorm tavsiyeleriniz

TURKUAZ00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
41
0
26
Afyon
çeyizime şık güzel bir yatak örtüsü almayı düşünüyorum özel günler için.internetten takip ediyorum kampanyaları ama ne renk alayım ve hangi marka alayım bilemedim yardımcı olur musunuz?

Elart markasında çok fazla seçenek olduğunu biliyorum istediğiniz tarzda ürünlerde

tatlım ben de düşünüyordum o yatak örtülerinden sonra vazgeçtim.nedeni de en fazla bi kaç ay kullanıp sandığa koyuyosun,çünkü yıkama yağılmıyo mecbur kuru temizlemeye veriyosun.ben onun yerine günlük kullanmaya çeşit çeşit pike aldım..hem dünyanın parası ve bence artık demode oldu o yata örtüleri..yine de sen bilirsin tabi kararına saygı duyuyorum sonuna kadar.çeyiz sonuçta heves edip alasımız geliyo bi sürü şeyi:)

gözümde birden böyle fırfırlı cart kırmızı incili simli iğrenç bi yatak örtüsü canlandı, inşallah almazsınız. ne kıro şeydir onlar öyle ya

canim ben ustu kupurlu uzerinde incilerle suslu kenarida plise tulden olan kirik beyaz bir yatak ortusu aldim. Cok hosuma gidiyor ve begenerek aldim. Boyle seyler yeni evlenince kullaniliyor ve misafir gelirken veya evde oldugumuzda kullaniyoruz.

Cok kullaniliyor mu hergun diye sorarsan hayir gundelik bende kullanmiyorum. Cok guzel yapilmis 2 tane suslu pike takimim var onlari yatak ortusu olarak kullaniyorum gundelik. Ama misafir geliceginde diger biraz daha abartili olan yatak ortumu kullaniyorum.

Renkli simli tasli olanlari zaten begenmiyorum ve biraz eski model gibi kaldi artik onlar. Genelde magzalarda artik yeni model olarak bu incili tulluler var. Digerleri eski koleksiyon olarak geciyor. Ama onlar hosuna gidiyorsa onlardan alirsin canim ama pazarligini iyi yapmayi unutma eski koleksiyonu yeni fiyatina vermesinler sana. Benim aldigim ortunun pudra pembesi vardi o da cok hostu ama ben odami beyaz ve fusya rengi yaptigim icin beyaz atak ortusu daha uyumlu oldu.

butcene kisiligine istegine bagli yani boyle urunler. Bazilari icin olmazsa olmasidir bir yeni gelinin digeri icinse bosuna masraf ve daha spor seyler kullanirlar.

teşekkür ederim kızlar ben de beyaz düşündüm ama karar veremedim henüz.çok fazla abartılı almayayım diyorum.şu sıralar siyah ve kırmızı çok gidiyo anladığım kadarıyla.

internetten bakmakla olmuyor bence görüp alman lazım. bende çok araştırıp bakmıştım netten hatta TAÇ'dan sipariş bile vericektim ama gene de bakmadan almak istemedim tabi nette olanları mağazasında bulmak çok da zor artık. Bende kalktım gittim Eminönüne amacım sadece dolaşıp fikir edinmekti genelde pek şansım yoktur bu konularda aradıgmı bulamam ama ilk girdiğim magazada rafta ilk gördüğüm örtüyü alıp çıkmıştım hemde yarı fiyatına.. pazarlıkla nakite çok iyi indirim yaptırabiliyorsun istanbulday isen mutlaka git derim..

Back
X