Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ben almadim daha ama herhangi bir yerden alinabilir.
Ama kaliteli bir sey olsun dersen celikleri Hisar, jumbo aryildildiz gibi markalardan alabilirsin.
Teflon ve seramiklerde kullanmak icin de brabantia markasi var kalitesi iyi ama fiyatlari biraz tuzlu.
Gunluk catal bicak takimini da set olarak 12 kisilik almak istiyorum ben onun icinden cikanlari gunluk olarak kullanicam.
bırde kızlar mutfak eşyalarımın buyuk bır bolumu yok almadım bunlar için emınönune gıdeyım mı yoksa kendı semtımdekı zuccacıyecılerden mı alayım?? anadolu yakasındayım ben ama herşeyım uyumlu olsun dıye hepsını aynı anda almak ıstedım onun ıcın toptan alıcam da ucuz olur mu emınonu sizce???
kızlar yukarıda da yazdığım gıbı yemek yaparkenkı urunlerımı tamamlamak ıstıyorum.
nereden almalıyım fikri olan var mı yada gıdıp alan???
Hisarin magazasi var eminonunde isparkin otoparkinin oldugu sokakta.evet cnm hısardan servıs setım var ama servıs ıcın onlar yanı ben gunluk kullanmaya bırşeyler arıyorum ama belkı hısarın yada aryıldızın magazasını bulabılırsem emınonunde oradan uygun olur gıbı geldı brabantia larda evet baya tuzlu![]()
evet oda bır secenek benımde gunluk kullanmaya doğru duzgun bır takımım yok bende 12lı ıstıyorum sen hangı markayı almayı düşünüyorsun cnm??
Bence kesinlikle eminonune git
Ben gecen ctesi gittim yine alacaklarimi hisarin kendi magazasindan aldim ama diger subelerine gore daha da indirimli verdiler. Ablaminkileri de ordan almistik, buyukce bir magaza bul kendine biraz gezip fiyatlarinin uygun oldugunu gordugun ordan toptan al cok fiyat farkediyor.
Ben hepsini bi magazadan begenemem dersen ki ben oyl dusunuyorum farkli farkli uerlerden yine baska semtlere gore uyguna alirsin
Esse mağazasının içinde JOSEPH JOSEPH markasına ait, yemek yaparken kullanabileceğin setler var. Ben çeyizim için aldım. Çok çok güzeller, tavsiye ederim :)
Hisarin magazasi var eminonunde isparkin otoparkinin oldugu sokakta.
Ama hisarin tek bir urununu alcaksan tencere seti ya da kepce seti gibi eminonundeki diger magazalarda hisarin kendi magazasindan daha ucuz oluyoor.
Ben toplu set aldigim icin hisardan aldim uyguna geldi ama sordum sonra karsilastirmak icin hisarin indirimli 550
Ye sattigi tencere setini 350 dediler mesela.
Uygun bulsam iyi bir marka isterim ama su an bilemiyorum eminonune gidip bakicam. Hisarin nice gibi bir modelinin seti 300kusurdu ama modeli cok hosuma gitmedi.
İnternette nehir diye bir marka gordum iyi diyorlar belki onu alirim cok cok uygun bulursam isimsiz alabilirm emin degilim. Gunluk takima 400den fazla vermek istemiyorum ama bakalim, almaya gidince belli olur:)
Esse'de , İkea'da ,Tefal'de mevcut aradığın ürünler canım.
Esse'de , İkea'da ,Tefal'de mevcut aradığın ürünler canım.
renklı cok şeker şeyler gule gule kullan canımaz once brabantıalara baktım amann cok pahalı ya ama kalıte akıyor
yalnız o kadar parayı ona verırsem bır ay boyunca aç kalırım
![]()
canım tefalde var mı anasayfasında bulamadım???
Çok teşekkür ederim...güzel şeylerin hepsi pahalı zaten
bu setin fiyatı 150 tl. İndirimden 75 e aldım ben. Ne kadarlık bişiyler arıyosun? Çok gezdim dolaştım ben yardımcı olabilirm sana canım :)
Var canım teflon tavalar için çizmesin diye.