kızlar çelik, tahta ve teflonlar için kullanmaya spatula kepçe nerden almalıyım??

Tabiki Eminönünde bulursun. Herşey vardır oralarda. Ama çok gezmek, dolaşmak lazım.. İkeada da güzel ve fiyatı uygun şeyler bulabilirsin. Aslında bu tarz şeylere çok para vermemek lazım. Onlara bi zarar geldiğinde için acımaz atıp yenisini alırsın

o zaman ılk hedefım emınonu daha sonra da ıkea

çok paramız olasun kızlar olsunda en güzellerini alalım

renklı cok şeker şeyler gule gule kullan canım az once brabantıalara baktım amann cok pahalı ya ama kalıte akıyor yalnız o kadar parayı ona verırsem bır ay boyunca aç kalırım
Ya ben bir spatulasini begendim kesinlikle kalite akiyor, tasarim da yapmislar, spatulanin acik durmamasi icin ki gercekten acik durunca kotu duruyo cekmecede bence, ust kisminda bi dugme gibi bir sey vardi ona basinca kapali duruyo kilitli:) ama 80 tlydi fiyati:) birak acik kalsinnn dediiimm :)))

Çok teşekkür ederim... güzel şeylerin hepsi pahalı zaten bu setin fiyatı 150 tl. İndirimden 75 e aldım ben. Ne kadarlık bişiyler arıyosun? Çok gezdim dolaştım ben yardımcı olabilirm sana canım :)
75 e iyi almissin gule gule kullan

Hisarin oldugu sokakta esse tefal biev vardi eminonunde.
Biev 2 tane var hatta.
Birinde ben gordum brabantia nin urunlerini ama baska magazalarda daha ucuz vardir.

tamam canım bu soyledıklerını not aldım emınonune bu ayın sonunda gıdıcem kısmetse o zaman bana cok yardımcı olacak bu bılgıler sagol cnm

Ben de br suredir boyle bir set almak istiyordum. Bilgiler cok isime yaradi. Cookplustan biraz once eft ile 67 liraya aldim. Havale yada eft cok kolay. Urun siparisini verdikten sonra interactif hesabinizdan sitenin verdigi hesap numarasina paranizi aktariyorsunuz. Sisteme gecince siparisininiz onaylaniyor.
Bu markayi hic duymadkm daha once ama bir suredir bu siteyi olarak takip ediyorum. Buradaki bilgi paylasimina guveniyorum o nedenle tereddut etmeden aldim. Siparis elime ulasinca dusuncelerimi paylasirkm.

canım bu site yenı acıldı ya acaba guvenılır mıdır? bırde ben havale yapmak ıstedım ama yapamadım nasıl yapıcam onu bılıyor musun?

canım ben kredi kartı tek ödeme aldım. site kesinlikle güvenilir havale işini bilmiyorum ama...

ben tupperware den dizmiştim spatula kevgir faln böle araç gerçlerde sağlıklı olmsından yanayım.bunlar da güzelmişş

kızlar bulursanız paylaşır mısınız almayı cok ıstıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…