Kızlar çatlatma iğnesiyle hamile kaldım umutsuzluğa düşenler okusun lütfen kafası karışık olanlar hemde !!🧡🫶🏼

bende cok uzuldum cok ama nasibi yokmus demekki kimyasal nedir hic anlamam bilmem 81 olan hcg 4 gun sonra 89 cikti doktor eve git duser dedi
Benimde başıma geldi önce çok sevinmiştim sonra yine hüsran beklemek sabretmek bizler için cok zor ama inanıyorum rabbim elimizi boş bırakmayac

Merhaba kiloluyum göbekten vurulsam olur mu etkisi azalır mı sizi tebrik ederim sğlıkla gelsin bebiş

Arkadaşlar çatlama ıgnesıyle hamıle kaldım regl ilk günü mu çatlatma gününu mu hesaplıycas 22 kasımda iğne 3 kasımda regl

Bana da bu ay letu 2.5 mg hap verildi hiçbir sıkıntı yok eşimde ve bende ama letu yumurta geliştirici olduğu için kullanmaya başladım 5 gün dedi doktor bugün 2. Günüm ayın 26 sında kontrolüm var çatlatma iğnesi yapar gibi yumurtalarim gelistiyse 1 yıldır evliyim bir kere boş gebelik yaşadım bu ay letudan umutluyum inşallah tutar dualarım sizinle ve kendime inşallah birgün çok şükür oldu diye mutluluğumuzu da paylaşalım kızlar..

Letunun yararını ve fayda ettiğini nasıl anlarız kasık ağrısı vs şeyler olursa iyi mi acaba bende şuanlik bir belirti yok 2.günüm diye mi acaba

Pardon bir şey soracağım ben iğneni 22.sinde oldum 36 saat sonra ilişkim oldu 24 ünde yani siz iğneden sonra ilişki eşimin morali bozuktu olmadı demişsiniz sanırım şimdi sorum şu 22. Sinden 8 gün sayarak 1 Mart test yapabilirim yoksa 24 ğnden mi sayacağım teşekkür ederim

Merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım ilk denememiz pcos var bende de ama adetlerim düzenli günü gününe olurum bu ay 25 mm yumurta gelişti sağ tarafta bir tane femera kullandım sabah akşam sonra ovıtrelle ile çatlattılar. Son adet tarihim 23 Şubat

Çatlatma iğnesi 5 Martta 22.00 iğne vuruldu

7 Martta da 10.00 aşılama yapıldı ama

5 martta ilişki oldu

6 Mart boş

7 Mart aşılama

8 Mart ilişki

9 Mart boş olarak geçirdik

Adet tarihim de en geç 22 Mart

7-8 gün kaldı rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin

6 Mart boş

7 Mart aşılama

8 Mart ilişki

9 Mart boş olarak geçirdik

Adet tarihim de en geç 22 Mart

7-8 gün kaldı rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin

Kızlar bunlara ek benim göğüslerimin uçları kararmış baya siyaha yakın normalde böyle değildi yeni farkettim böyle olan oldu mu aranızda acaba ? Bide kasık ve bel ağrım var hafif hafif ve dün sabaha karşı mide bulantısı yaşadım baya, hiç birşey yiyemedim su bile içemedim. Normal mi sizde bu belirtiler? Stresli kendini dinleyen biri de değilim bu arada yapı olarak fikirlerinizi almak istedim

Gebelik belirtisi de olabilir, igne etkisi de. Belirti yasayip hamile olmayan da belirti yasamayip hamile olan da var. Su an igne ustunden 10 gun gecmis ve ignenin etkisi sifirlanmamis olabilir, hicbir sey net degil. 4-5 gun sonra test yaparsaniz daha net olur. Insallah guzel haberle gelirsiniz

Dün de aynı şekilde silik çizgi çıktı ,Bugün yaptım kaset test silik çizgi çıktı 2.çizgi evet net değil maalesef yarın tekrarlıcam testi çoklu almıştım da takip ediyorum

Eklentiler

• IMG_1195.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 58
Bir de sizce 25 mm yumurta boyutu nasıl ? Bir tane oluştu sağ tarafta ve ovıtrelle ile çatlatıldı

Ben iğne vurulali 7 gün oldu reglime de 6 gün kaldı iki gündür sağ kasigim ağrıyordu umutlanmistim bugün regl şişkinliği ve sancısını ara ara hissediyorum regl olacakmisim gibi geldi psikolojik olarak çöktüm bı anda

Stresten uzak durmak hediyeden önemli Allah’a güvenin yeterli bence

Sizin de belli olmaz. Son hafta olan agri gercekten regl agrisi da olabilir yerlesme agrisi da olabilir. Sabir, dua, insallah olumlu sonuclanir diyerek 14.gun test yapin. Insallah ama insallah cift cizgiyi gorursunuz. Ama olmazsa da nolur yurekten inanin ki sonraki sefer daha saglikli daha dogru zamanda olacaktir. Uzulmek yok, en degerli olan sizsiniz

Bir de sizce 25 mm yumurta boyutu nasıl ? Bir tane oluştu sağ tarafta ve ovıtrelle ile çatlatıldı
Valla benimki kac mm idi kac taneydi bilmiyorum doktor bilgi vermedi ama kendi aralarinda 19 falan diyorlardi muhtemelen 1 tane 19mm idi diye dusunuyorum. 24 saat sonra igne ol demisti o zamana kadar kac mm oldu fikrim yok. Ben 8.gun kan testi yaptim 5.3 gordum 10.gun kan testi yaptim 2.4 gordum, doktorum gebelik yok dedi. 18.gun idrar testim pozitif cikti, 22.gun doktora 6000 beta ile gittim. Nasip

Ay ne kadar güzel rabbim bize de pozitif haberleri almayı nasip eylesin tez zamanda bende beklemedeyim ilk aşılamamız 3 yıldır evliyiz 1 defa kimyasal oldu Bidaha olmadı spermi eşimin iyi değildi takviye kullandı düzeldi çok şükür bende de pcos vardı ama adetlerim hep düzenli idi çatlamasını denk getiremiyorsunuz muhtemelen dedi çatlamadığı da olur dedi hatta birden fazla yumurta olduğu için geçen ay şansıma sadece 1 tanesi çok güzel büyüdü diğerleri çok küçüktü hemen çatlattılar işte nasipse bu haberi almak eğer alcam

Çok teşekkür ederim güzel cumleleriniz için gerçekten hayurlisi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…