Kızlar çatlatma iğnesiyle hamile kaldım umutsuzluğa düşenler okusun lütfen kafası karışık olanlar hemde !!🧡🫶🏼

Arkadaslar ben bu ay adetin 5. Gununden itibaren gunde ikş kez klomen kullandım kontrolde 16-18-19 mm yumurtam oldu 07.11 de saat 12 de ovitrelle vuruldum aynı zamanda ovulasyon testi yaptım 36. Saatte cizgi cok koyu oldu ve 2 gun sonra t çizgisi silikleşti galiba yumurta catladı dedim. Bugun de gebelik testi yaptım tek çizgi var ilactan dolayı bile 2. Çizgim yok yanş bu ay gebe kalmadıgım ablamına mı geliyor cok üzgünüm bilgisi olan yardım edebilir mi

Olmamış olabilir hemen umudunu kaybetme tekrar dene

Benim kimyasal gebelikle sonlandı malesef aslında ben şunu daha iyi anladım ben pkos olup en ahır şekilde yaşıyordum kilodan dolayı adet olamıyordum ilaçsız kafaya koydum kilo verdim adet görmek için 8-9 kilo verip adet olmaya başladım ilaçla ve iğneyle kalınan gebeliklerin yüzde 50 oranı benim gibi kimyasalla son bulabiliyormuş şimdi ihtimali komple ortadan kaldırmak istedim bu ay hem normal adet oldum ilaçsız hemde normal şekilde yumurtam büyüyüp çatladı yani söylemem o ki pkonuz varsa ilaç almayın 1 ay kendinizi sıkıp kilo verin herşey düzene giriyor ben ilacı bırakmasam yemem durmuyordu çünkü ilaçlar aşırı iştah açıyor

Uzuldum ama hic biseyij sonu degil ben kiloda veriyorum ama fayda etmiyor cenemdeki killar yigenimin sakalindan cok lazer bile fayda etmihor bugun catlatma igmesinim 13. Gunu ama zerre umit yok adet agrim cok fazla hakkimizda hayirlisi insallah

Uzuldum ama hic biseyij sonu degil ben kiloda veriyorum ama fayda etmiyor cenemdeki killar yigenimin sakalindan cok lazer bile fayda etmihor bugun catlatma igmesinim 13. Gunu ama zerre umit yok adet agrim cok fazla hakkimizda hayirlisi insallah
Bende aynı kıllardan ilalllah ettim lazere gide gide canım cıktı bittikleri de yok bıktım ne çileydi bu hastalık

Merhaba öncelikle csvap verorseniz çok sevinirim letu ilacının doktor yazması gerekiyor diye biliyorum yani doktor yazmadan reçetesiz veriliyormu

Çok geçmiş olsun üzülmeyin inşallah en kisa zamanda tekrar mutlu haberi alırsınız bende de pcos var 6 ayda 99 kilodan 84 kiloya düştüm hala diyet yapıyorum spor yapıyorum boyum da 164 sorun olmazsa sizin kilonuz kaç bende adet söktürücü içmeden adet olamiyorum. Oluyorum ama 1 buçuk 2 ayda düzensiz oluyorum kilo verdikce dhzene girer dediler hala düzelmedi dahada çok kilo vermem gerekecek letuyu çok duydum ama reçetesiz mi aldınız doktor kontrolü olmadan kullandım demişsiniz

Merhaba öncelikle csvap verorseniz çok sevinirim letu ilacının doktor yazması gerekiyor diye biliyorum yani doktor yazmadan reçetesiz veriliyormu
Reçetesiz alınıyor ama doktorlar kullanımını sağlıklı bulmuyor daha önce de kullandıgım için ben tecrübeli olduğum için kullandım

Merhaba. Benim boyum 174 kilom 90,6 dü şimdiyse 83 ilk adetimi 33 gün sonra oldum yumurtlamamı takip ettim şimdi bekleme sürecindeyim

Kilo verme konusunda asla pes etme çünkü polislik oer sendromu kiloyu çok seviyor ne kadar çok kilo alırsam adette daha büyük sıkıntılar yaşarsın her zaman ne kadar çok kilo verirsen adetini o kadar düzene sokmuş olursun bir de tavsiyem bu ay ben de deneyeceğim eğer ki adet olursam âdetin birinci günü soğan kürü ne başlayacağım rahimdeki bütün iltihabî alıp çocuğa hazır hale getiriyor

bende diğer adette soğan incir havuç kurunr baslamayi düşünüyorum bu adet geçti evet pcos kilodan stresten besleniyo hala diyetteyim boyuma uygun kiloya düşene kadar devam

Malesef bugün kimyasal oldugunu ogrendim

Benimde başıma geldi önce çok sevinmiştim sonra yine hüsran beklemek sabretmek bizler için cok zor ama inanıyorum rabbim elimizi boş bırakmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…