• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar canım çok sıkkın

tuxedo2634

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
96
0
296
kızlar ya benim düğünüm temmuzun 5'inde ama nişanlımın tayin yeri kurası bitürlü çekilemedi gitti yerimiz yurdumuz bellideğil böle oluncada hiç bişi yapamıyoruz zamandageçiyo eşya falan alamıyoruz içim dahada çok sıkılıyo nasıl yetişirki...

kızlar ya benim düğünüm temmuzun 5'inde ama nişanlımın tayin yeri kurası bitürlü çekilemedi gitti yerimiz yurdumuz bellideğil böle oluncada hiç bişi yapamıyoruz zamandageçiyo eşya falan alamıyoruz içim dahada çok sıkılıyo nasıl yetişirki...

sıkıntı yapma yetşir herşey 4/4 lük olmayıversin k zamanla tamamlanır herşey bak ben düğünüm olduktan sonra geleceğim buraya ve ev yok eşya yok daha kiralık ev bulacagız ama sıkıntı etme olur herşey

Allah yuva kurana yardım eder cnm Oyüzden güçlü olmaya çalış ve olumlu düşün sıkma canını
Allah yardımcın olsun..

bende nezaman olucka nasıl yetişicekk diye kafaya takmıştımm

düğünüme 47 gün var ...

ne ev avr ne eşya ne gelinlik hiç birşeyy

dün gittim 5 dk da mobilya seçtim...

gelinlikçiye gittim istersen 1 ay sonra gell 1 haftada dikilir dedi...

ev zaten kiralık her yer dolu bu hafta sonuda ev kiralıcam

dicem o ki... hepsii ni toplasan 1 günlük iş sen kafanda herşeyin modelini belirle

koltuğum böyle olcak yemek odası böyle diye belirle almak kolay paradan haber ver

cadısilaya katılıyorum vereliniortak aynen öyle paran oldu mu gider begenirsin alırsın herşey hallolur...

ahhh bacım ahh seni iyi anlarım ben benimde tayinimin ne zaman çıkacağı belli değil önümüzdeki 5 ay içinde çıkması lazım ama belli olmadığı için ne düğün salonu tutabiliyorum nede nikah günü alabiliyorum :sinifsinif:

ay kızlar çok sağolun vala içime su serptiniz birazda olsa insan teselli buluyor.birde aileler daha çok stres yapıyo üzülüyo kendimizden geçtikte 2 haftadır kura çekilcek die oyalıyorlar askeriye birden hevesleniyoruz hadi iptaloldu diyolar bütün heves gidiyo.gelinliğim düğün salonumuz falan hazır allahtan .sadece yerimiz belli değil şehir belli oluncada lojmana başvuru yapcaz o çıkcak yetişirsedüğüne tabi.şehir belliolsa eşyayı ona göre alcaz bakıyorum hep modellere ama.

Son düzenleme:
ay kızlar çok sağolun vala içime su serptiniz birazda olsa insan teselli buluyor.birde aileler daha çok stres yapıyo üzülüyo kendimizden geçtikte 2 haftadır kura çekilcek die oyalıyorlar askeriye birden hevesleniyoruz hadi iptaloldu diyolar bütün heves gidiyo.gelinliğim düğün salonumuz falan hazır allahtan .sadece yerimiz belli değil şehir belli oluncada lojmana başvuru yapcaz o çıkcak yetişirsedüğüne tabi.şehir belliolsa eşyayı ona göre alcaz bakıyorum hep modellere ama.
Canım sizinkide bizimkinin tam tersi kaydirigubbakcemile3 bizde de şehir belli ama tarih belli değil şutarafagitti

valla gideceğin yere göre al eşyanı eger doğuya çıakrsa o kadar ahım şahım şeyler alma hatta gittiğiniz yerden alın çok masraf olmadan giderken satar gidersiniz çünkü burdaki evler sizin ordan aldıgınız eşyalara göre olmuyo hemde bu taraflara öyle lüks eşyalar olmuyo taşınırken mahfoluyo ben şahsen öle yapıcam idare etmelik alıp taynim çıktıgında satıp gidicem...

valla gideceğin yere göre al eşyanı eger doğuya çıakrsa o kadar ahım şahım şeyler alma hatta gittiğiniz yerden alın çok masraf olmadan giderken satar gidersiniz çünkü burdaki evler sizin ordan aldıgınız eşyalara göre olmuyo hemde bu taraflara öyle lüks eşyalar olmuyo taşınırken mahfoluyo ben şahsen öle yapıcam idare etmelik alıp taynim çıktıgında satıp gidicem...

evet canım haklısın öle yaparız bizde öle düşünmüştük.

hiç birşeye kafanı takma benim eşyamda eşimin izne gelmesini bekledi bu izin süresince resmi dini nikah eşya gelinlik halloldu vana gideceğim ben (profilimde bu yüzden van yazıyor) eşyanı tayinin çıkacağı yere göre al ben herşey eksiksiz olsun istiyordum tüm isteklerimi erteledim batıya ben yetişmezse diye kaygılanıp duruyordum özellikle gelinliği ama yuva kuranın allah yardımcısı oluyor kaygıların sıkıntıların yanına kar kalıyor

Back