teşekkürler canım.evet yarında iktisattan giricem.ama hiç ümitli deilim.çıkmış sorulara çalışıyorum ama başa dönüp tekrar baktığımda unutuyorum.offf bu sene mezun olmam lazım ya
ümit et ii dusun kı ıyı olsun vahıba gecersen eger bu yazdıklarına guleceksın belkıde ...
yapamam dedıkce olmaz ben yasadım bu duyguyu oluruna bırak sadece soru coz bugun gecmıs yılları bak nasıl oluyor umarım yazımı gorursun
QUOTE=vahiba;15051689]teşekkürler canım.evet yarında iktisattan giricem.ama hiç ümitli deilim.çıkmış sorulara çalışıyorum ama başa dönüp tekrar baktığımda unutuyorum.offf bu sene mezun olmam lazım ya
iktisat dersinden sınava girdim orta halliydi.neredeyse çalıştıklarımdan geldi ama yine de geçemeyeceğim diye korkuyorum.hayırlısı bakalım.herkese geçmiş olsun
bende iktisattan girdim ama benim çalıştığım sorulardan sadece 7 tanesi falan çıktı.diğer sorularımında doğru olup olmadığını bilmiyorum.yani kısacası kötü geçti:gitme: almam gerekn puanı alamam heralde.
ya bi bakarsın şans yüzümüze güler kılpayıyla da olsa geçmiş oluruz.inşallah ya.bu arada sınavdan çıkınca baktım kitaba şu turistik otelde kanalizasyonun denize akıtılmasıyla ilgili soru vardıdoğru cevap negatif dışsallıkmış yanlış yaptım.gsmh nın hesaplanmasıyla ilgili soru vardı reel gsmh doğru cevap,üretim faktörü değildir diye bir soru vardı doğru cevap para'ymış.senin de hatırladığın sorular var mı paylaşalım:)
ya hani bi şekil vardı oklarla falan gösterilmişti.kimi azalıyor kimi artıyor kimi de içe doğru oklar vardı.odur senin dediğin
bir sorunun cevaıda ithalat kotalarıymış.o ne sorusuydu ?
ya başka soru aklıma gelmiyor senin gelirse yaz tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?