• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bütünleme çalışmaları nasıl gidiyor

teşekkürler canım.evet yarında iktisattan giricem.ama hiç ümitli deilim.çıkmış sorulara çalışıyorum ama başa dönüp tekrar baktığımda unutuyorum.offf bu sene mezun olmam lazım ya

ümit et ii dusun kı ıyı olsun vahıba gecersen eger bu yazdıklarına guleceksın belkıde ...

yapamam dedıkce olmaz ben yasadım bu duyguyu oluruna bırak sadece soru coz bugun gecmıs yılları bak nasıl oluyor umarım yazımı gorursun

netten buldum sımdı not çizelgesi

Eklentiler

• $aofpuanhesaplama.jpg
    $aofpuanhesaplama.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 44
ümit et ii dusun kı ıyı olsun vahıba gecersen eger bu yazdıklarına guleceksın belkıde ...

yapamam dedıkce olmaz ben yasadım bu duyguyu oluruna bırak sadece soru coz bugun gecmıs yılları bak nasıl oluyor umarım yazımı gorursun

moral verdiğin için çok saol canım.hala çıkmış sorulara bakıyorum şu an.inş karıştırmam .terimler çok benziyor birbirine.bu sorulardan çıkar inş.

QUOTE=vahiba;15051689]teşekkürler canım.evet yarında iktisattan giricem.ama hiç ümitli deilim.çıkmış sorulara çalışıyorum ama başa dönüp tekrar baktığımda unutuyorum.offf bu sene mezun olmam lazım ya[/QUOTE]

ya öyle dersen baştan kaybedersin inşallah mezun olursun da bu dersler 1.sınıfın dersi sen 1.sınıfın derslerini mi vermeye çalışıyorsun.2.sınıfın derslerini verdiysen ne güzel ya.bu arada ben de iktisattan gireceğim hakkımızda hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:[

yarın sınav bitiminde buraya gelirim zaten eğer sen de gelirsen karşılıklı yaptığımız soruları yazarız olur mu?neyse Sınavda başarılaryerimseniben

QUOTE=vahiba;15051689]teşekkürler canım.evet yarında iktisattan giricem.ama hiç ümitli deilim.çıkmış sorulara çalışıyorum ama başa dönüp tekrar baktığımda unutuyorum.offf bu sene mezun olmam lazım ya

ya öyle dersen baştan kaybedersin inşallah mezun olursun da bu dersler 1.sınıfın dersi sen 1.sınıfın derslerini mi vermeye çalışıyorsun.2.sınıfın derslerini verdiysen ne güzel ya.bu arada ben de iktisattan gireceğim hakkımızda hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:[

yarın sınav bitiminde buraya gelirim zaten eğer sen de gelirsen karşılıklı yaptığımız soruları yazarız olur mu?neyse Sınavda başarılaryerimseniben[/QUOTE]
Evet canım.malesef 1.sınıftan ders kaldı.2.sınıf sorunsuz geçti çok şükür..bu arada sanada başaerılar.sınavdan sonra konuşuruz soruları.

iktisat dersinden sınava girdim orta halliydi.neredeyse çalıştıklarımdan geldi ama yine de geçemeyeceğim diye korkuyorum.hayırlısı bakalım.herkese geçmiş olsun

iktisat dersinden sınava girdim orta halliydi.neredeyse çalıştıklarımdan geldi ama yine de geçemeyeceğim diye korkuyorum.hayırlısı bakalım.herkese geçmiş olsun

bende iktisattan girdim ama benim çalıştığım sorulardan sadece 7 tanesi falan çıktı.diğer sorularımında doğru olup olmadığını bilmiyorum.yani kısacası kötü geçti:gitme: almam gerekn puanı alamam heralde.

bende iktisattan girdim ama benim çalıştığım sorulardan sadece 7 tanesi falan çıktı.diğer sorularımında doğru olup olmadığını bilmiyorum.yani kısacası kötü geçti:gitme: almam gerekn puanı alamam heralde.

ya bi bakarsın şans yüzümüze güler kılpayıyla da olsa geçmiş oluruz.inşallah ya.bu arada sınavdan çıkınca baktım kitaba şu turistik otelde kanalizasyonun denize akıtılmasıyla ilgili soru vardıdoğru cevap negatif dışsallıkmış yanlış yaptım.gsmh nın hesaplanmasıyla ilgili soru vardı reel gsmh doğru cevap,üretim faktörü değildir diye bir soru vardı doğru cevap para'ymış.senin de hatırladığın sorular var mı paylaşalım:)

ya bi bakarsın şans yüzümüze güler kılpayıyla da olsa geçmiş oluruz.inşallah ya.bu arada sınavdan çıkınca baktım kitaba şu turistik otelde kanalizasyonun denize akıtılmasıyla ilgili soru vardıdoğru cevap negatif dışsallıkmış yanlış yaptım.gsmh nın hesaplanmasıyla ilgili soru vardı reel gsmh doğru cevap,üretim faktörü değildir diye bir soru vardı doğru cevap para'ymış.senin de hatırladığın sorular var mı paylaşalım:)

bir subayın devlete maliyeti diye bir şık vardı o doğruymuş.soruyu hatırlamıyorum.iki sorunun cevabıda ekonomik büyümeymiş.mikro iktisattı birinin cevabıda.ben soruları deilde genelde şıkları hatırlıyorum canım.ya bir şekil sorusu vardı onun cevabıda ekonomik büyümeymiş.o şekil sorusu neydi tam hatırlamıyorum.sen hatırlıyormusun?

ya hani bi şekil vardı oklarla falan gösterilmişti.kimi azalıyor kimi artıyor kimi de içe doğru oklar vardı.odur senin dediğin

ya hani bi şekil vardı oklarla falan gösterilmişti.kimi azalıyor kimi artıyor kimi de içe doğru oklar vardı.odur senin dediğin

ya da bi tane şekil daha vardı L şeklinde ortasından düz bir çizgi çıkıyordu işte bu nasıl bir eğri midir nedir işte öyle bir şeydi onun cevabı da tam esnek talepmiş

o soru da negatif eğimli doğrusal talepeğrisininorta noktasında esneklik katsayısının mutlak değeri hangisine eşittir Ed=1 doğru cevap.kitaptakinin aynısı çıktı :))

birde cevabı 5 çıkan bir soru vardı o da doğruymuş.tereyağ margarinle ilgili sorunun cevabı da margarine talebin artmasıymış bu yanlış bende X malı için çizilen eğride ne durumda harekete yol açar diye soru vardı o da X malının fiyatındaki değişmeymiş

ya başka soru aklıma gelmiyor senin gelirse yaz tamam mı

tamam aslına bakarsan ben de unutmuştum soruların çoğunu başka forumlarda dolaşırken yazmışlar hep hangi soruları yaptıklarını falan ben de burdan sana yazıyorum işte.o zaman orda yazılanlardan yazayın sen de bak inşallah geçeriz ya off

Back