• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bütünleme çalışmaları nasıl gidiyor

kızlar konuda açtım oraya 1 kişi haricinde yazıp yardım eden olmadı belki sizler yardımcı olursunuz.ben 4ten kaldım istatistik,yönetim ve organizasyon,tarih ve kamu maliyesinden kaldım.istatistikten konuları çalışıp soru çözmekten başka çare yok ama diğerlerine konu çalışmak gelmiyor içimden hem zamanda az kaldı istatistik dışındakilere konu çalışmadan geçmiş yılların sorularını çözsem faydalı olurmu sizce?aranızda bu derslerden geçenler varmı sizler nasıl çalıştınız?

Ben bu dersleri görmedim ama çıkmış soruları çözmenin bütün derslerde faydası var ama yine de konulara bir göz at tabii.

kızlar sormam gereken acıl bır konu var ben finallere gırmedım tum derslerden kaldım işletme 4 teyım benım sınav kagıdım da gelır dımı bilmiyorumkismile

kızlar sormam gereken acıl bır konu var ben finallere gırmedım tum derslerden kaldım işletme 4 teyım benım sınav kagıdım da gelır dımı bilmiyorumkismile

bütünlemeye giriş kağıdın gelir de gelmeye başladı çoktan.benimki geçen hafta geldi.şimdiden büroyu ara bir sor bakalım

Kızlarrrr Çok Acil Bu Saatten sonra adres değişikliği yapabilir miyim ? çok mu geç kaldımm :(

elbette yapabilirsin.https://aofburo.anadolu.edu.tr/job1.htm
bu linke tıklayıp orda tc kimlik numaranızı ve şifrenizi yazın.ordan ekranın sağ tarafında kayıt bilgileri adres değişikliği falan var.adres değişikliğinden işleminizi yapabilirsiniz

bu büt final yerinemi sayılıyo?yada vize final bütünlemenin ortalamasımı alınıyo?

bütünleme sınavı finallerde kaldığın derslerden gireceğin sınavdır.yani kurtarma sınavı desek daha yerinde olur.diyelimki işletme dersinden finalde 47yle kalmışsın bütünleme sınavında bu dereten gireceksin ve en az 51 alman gerekiyor geçmen için

benimde 3 dersim var vermem gereken
işletmw 3.sınıfım
pazartesi başlıcam inşallah..
veririm herhalde 2sini versem seneye sorumlu geçiyorummm

benım kötü ya. ramazanla berebr hiç calışamıyorumya.orucun verdıgı halsızlık var.3dersim var benımde 1ini versen 2sorumlulukla gecıyorumda.onuda verebilecekmıyım...

selam kızlar ne durumdasınız?ya ben çalışamıyorum daha iktisada başlıyamadım bile.ramazan dolayısı ile biraz halsizim.kafamda almıyor.hala tarih çalışıyorum şurda kaç gün kaldıki zaten.yetiştiremiycem işte:gitme:

selam kızlar ne durumdasınız?ya ben çalışamıyorum daha iktisada başlıyamadım bile.ramazan dolayısı ile biraz halsizim.kafamda almıyor.hala tarih çalışıyorum şurda kaç gün kaldıki zaten.yetiştiremiycem işte:gitme:

sorular uzerınden calıs aksam uzerı hava serınken her gun 30 soru cozsen aklında kalır bırazda kendıne guven yelkenlerı suya ındırme hemen sınava 1 ay kala calısılanlar hep akılda kalır en verımlı zamnadır

kızlar ben 4.sınıfın tüm derslerini verdim
ama maliyet muhasebesini veremedim
vizeye girmedimçünkü :gitme:
finalde 38 aldm mafoldumben
bütte geçme şansım nedir

kızlar ben 4.sınıfın tüm derslerini verdim
ama maliyet muhasebesini veremedim
vizeye girmedimçünkü :gitme:
finalde 38 aldm mafoldumben
bütte geçme şansım nedir

26 soru çıkıyor sanırım maliyet muhasebesinden
15 doğru yaparsanız 55 puan alarak geçiyorsunuz
çıkmış sorulara bakın internetten heme hemen aynı soruyorlar
kolay gelsinopuyorumnanaktan

sorular uzerınden calıs aksam uzerı hava serınken her gun 30 soru cozsen aklında kalır bırazda kendıne guven yelkenlerı suya ındırme hemen sınava 1 ay kala calısılanlar hep akılda kalır en verımlı zamnadır
saol canım sende hep güzel moral veriosun ne güzel pozitif olman.sorulara bakıyorum inş geçeriz
vereliniortak

Son düzenleme:
saol canım sende hep güzel moral veriosun ne güzel pozitif olman.sorulara bakıyorum inş geçeriz
vereliniortak

cıkmıs sorulara calıs tabıkı pozitif düşünürsen inan çok şey değişiyor en olumsuz anlar bile olumlu sonuc verıyor bazan butlerde bır bakmıssın gecmıssın ve bosuna kendımı uzmusum dersın

cıkmıs sorulara calıs tabıkı pozitif düşünürsen inan çok şey değişiyor en olumsuz anlar bile olumlu sonuc verıyor bazan butlerde bır bakmıssın gecmıssın ve bosuna kendımı uzmusum dersın

inş dediğin gibi olur canım.bide gece uykumun gelmemesi için kahve falanmı içmem lazım yararı varmı bilmiyorum .yani bana pek etki etmiyor ama yinede soruyım dedim

Back