Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sormam gereken acıl bır konu var ben finallere gırmedım tum derslerden kaldım işletme 4 teyım benım sınav kagıdım da gelır dımı bilmiyorumkismile
Kızlarrrr Çok Acil Bu Saatten sonra adres değişikliği yapabilir miyim ? çok mu geç kaldımm
bu büt final yerinemi sayılıyo?yada vize final bütünlemenin ortalamasımı alınıyo?
benimde 3 dersim var vermem gereken
işletmw 3.sınıfım
pazartesi başlıcam inşallah..
veririm herhalde 2sini versem seneye sorumlu geçiyorummm
selam kızlar ne durumdasınız?ya ben çalışamıyorum daha iktisada başlıyamadım bile.ramazan dolayısı ile biraz halsizim.kafamda almıyor.hala tarih çalışıyorum şurda kaç gün kaldıki zaten.yetiştiremiycem işte:gitme:
kızlar ben 4.sınıfın tüm derslerini verdim
ama maliyet muhasebesini veremedim
vizeye girmedimçünkü :gitme:
finalde 38 aldm mafoldumben
bütte geçme şansım nedir
Ben de istatistikten,büro yönetiminden giricem büte. Pamugum arkadaş ben Playlist: aofsedathoca's videos on Yahoo! Video linkindeki videolardan çalışıyorum istatistiğe bir kere de kitaptan okudun mu anlarsın baya.Çıkmış soruların çözümleri de var.
saol canım sende hep güzel moral veriosun ne güzel pozitif olman.sorulara bakıyorum inş geçerizsorular uzerınden calıs aksam uzerı hava serınken her gun 30 soru cozsen aklında kalır bırazda kendıne guven yelkenlerı suya ındırme hemen sınava 1 ay kala calısılanlar hep akılda kalır en verımlı zamnadır
saol canım sende hep güzel moral veriosun ne güzel pozitif olman.sorulara bakıyorum inş geçeriz
vereliniortak
cıkmıs sorulara calıs tabıkı pozitif düşünürsen inan çok şey değişiyor en olumsuz anlar bile olumlu sonuc verıyor bazan butlerde bır bakmıssın gecmıssın ve bosuna kendımı uzmusum dersın