• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bütünleme çalışmaları nasıl gidiyor

bir sorunun cevabıda ara mal dı.bide bir soru vardı ben onun cevabını ortalama maliyet=ortalama gelir yaptım.yanlışmı yaptım acaba

o şekilli sorulardan birinin cevabı iki daire vardı oklar yukarı doğruydu o galiba cevabı.A şıkkımıydı neydi

ihtiyaç sorusu vardı insan ihtiyaçları sınırlıdır olcak doğru cevap
her arz kendi talebini yaratı say kanunu
ek üretim faktörleri kullanılması sonucu firmanın toplam gelirinde ortaya çıkan artışa marjinal ürün geliriymiş
tasarruf paradoksu cevaplı bir soru vardı
cevabı rasyonel davranış olan bir soru daha vardı
devulasyon cevaplı bir soru daha vardı
daha da yok yazmamışlar.bu kadar da yeterdir yani.hatırlayınca yine bakarız.yarın yayınlarlar zaten soruları

ihtiyaç sorusu vardı insan ihtiyaçları sınırlıdır olcak doğru cevap
her arz kendi talebini yaratı say kanunu
ek üretim faktörleri kullanılması sonucu firmanın toplam gelirinde ortaya çıkan artışa marjinal ürün geliriymiş
tasarruf paradoksu cevaplı bir soru vardı
cevabı rasyonel davranış olan bir soru daha vardı
devulasyon cevaplı bir soru daha vardı
daha da yok yazmamışlar.bu kadar da yeterdir yani.hatırlayınca yine bakarız.yarın yayınlarlar zaten soruları

saol canım

bir şey değil de ben geçemecem sanırım 18 doğrum çıkmıyor 14 tane falan çıktı ya.off

ya dua edelim yanlışlıkla kaydırma yapıp doğru cevapları işaretlemiş olsak kaydirigubbakcemile3fazla değil ya kılpayıyla geçsek de olur değil mi?kesin ben sınırda kalırım ya

peki aklıma gelmişken 2 sınıf zor muydu derleri falan?bir de türk dili ve atatürk ilkelerini nasıl çalıştın murat ya da egem yayınlarından mı?

2.sınıf kolay ben zorlanmadım hiç.murat yayınlarından çalıştım.birde çıkmış sorulara baktım.

2.sınıf kolay ben zorlanmadım hiç.murat yayınlarından çalıştım.birde çıkmış sorulara baktım.

ne güzel ya sizin çıkmış sorular avantajınız var.genelde murat yayınlarını öneriyorlar.hayırlısı olsun bakalım teşekkürler

geçmiş yıl sorularından 10 tane çıktı onlar garanti.vizem 50.diğerlerindede inş doğru olan vardır.50 alayımda gerisi üniversitenin olsun.4.sınıftayım tek dersim stratejik yönetim.tek derstende dönemim uzarsa çok üzülürüm.hiç çalışmadığım halde vize ve finalde verdim diğer sınavlarımı.bunada çalıştım kalırsam bide başka telafimde yok.
aöf soru ve cevapları ne zaman yayınlar sitesinde bilen varmı kızlar?

geçmiş yıl sorularından 10 tane çıktı onlar garanti.vizem 50.diğerlerindede inş doğru olan vardır.50 alayımda gerisi üniversitenin olsun.4.sınıftayım tek dersim stratejik yönetim.tek derstende dönemim uzarsa çok üzülürüm.hiç çalışmadığım halde vize ve finalde verdim diğer sınavlarımı.bunada çalıştım kalırsam bide başka telafimde yok.
aöf soru ve cevapları ne zaman yayınlar sitesinde bilen varmı kızlar?

salı günü yayınlanıyor hep cnm.inşallah geçersin

Back