kızlar bütünleme çalışmaları nasıl gidiyor

evt bende okudum taktık olarak yazılmıs uygulayın ama hıcbırsey bılmıyorsanız calısmadıysanız olmaz tabıkı..

evt bende okudum taktık olarak yazılmıs uygulayın ama hıcbırsey bılmıyorsanız calısmadıysanız olmaz tabıkı..

evet ya çalışmadan olmuyor ama işte bu sıcaklarda da ders çalışılmıyor 3 gün kaldı artık bundan sonra çıkmış sorular falan ezberlenir konu falan da çalışılmaz

bugün hava çok sıcaktı ya çok az çalışabildim.gece sahura kadar kalmayı düşünüyorum.tabi uykum gelmezse

3 gun var bugunlerde calısınca daha bır akılda kalıcı oluyor unutmaya fırsat olmuyor havada serın calısıcaz kızlar

kızlar boşuna kasmayın hiç kendinizi.girin e öğrenmeden aof nin daha önce bütlerde çıkmış sorularını çözün.her sene aynı soruların çıkmış olası dikkatinizi çekecektir zatenkaydirigubbakcemile3onları çözüp cevap anahtarıyla karşılaştırın.aklınızda kalıyo zaten cevaplaraklinialirimsmiledeğil iki ders 10 desi bile geçersiniz bu yöntemle.konu çalışınca daha az faydalı oluyo inanın.ben böyle geçtimbol şans hepinizeolumunekankayizsmile

benimde bitti çalışmalarım bugün bol bol tekrar yapcam artık muhasebe çok korkutuyor beni offf 45 almam gerekiyor..
Allah yardımcımız olsun..
Herkese başarılar kızlar...

kızlar ben sabah uygarlık tarihi sınavına girdim.orta halli geçti.30 soru vardı.vizem 37.bundan kaç alırsam geçerim?bide 30 sorudan kaç doğru yapmam lazımdı geçmem için?

kızlar ben sabah uygarlık tarihi sınavına girdim.orta halli geçti.30 soru vardı.vizem 37.bundan kaç alırsam geçerim?bide 30 sorudan kaç doğru yapmam lazımdı geçmem için?

geçmiş olsun vahiba,37 aldıysan geçmen için 55 alman gerekiyor.18 doğrun olması gerekiyor.inşallah geçersin.yarın da iktisattan mı giriyorsun

55 alman gerekir canım,
100'ü 30'a böl 3.33
55'i 3.3e böl 16.6

yani 16-17 doğru yapmışsan şayet geçersin

geçmiş olsun vahiba,37 aldıysan geçmen için 55 alman gerekiyor.18 doğrun olması gerekiyor.inşallah geçersin.yarın da iktisattan mı giriyorsun

teşekkürler canım.evet yarında iktisattan giricem.ama hiç ümitli deilim.çıkmış sorulara çalışıyorum ama başa dönüp tekrar baktığımda unutuyorum.offf bu sene mezun olmam lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…