- 24 Aralık 2009
- 274
- 2
- 42
şişler inince tasarımdaki burun çıkıcak gibi geldi bana
Insallah canim, tasarimi begenmemistim aslinda, tasarimdan daha guzel olacak demisti, ama simdi tasarimdaki buruna bile raziyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şişler inince tasarımdaki burun çıkıcak gibi geldi bana
esılacım bugün züthü beye revizyon için gittim .daha önce iki ay önce gitmiştim.altı ayını doldur gel dedi.dolunca gittim üç ay bir senede burun oturur bekleyelim dedi.yani öyle maddi düşünen doktorlardan değil.canım inan oradaki resimdede gördüm 4 aylık burnum ve 6 aylık burnumun arasında dağlar kadar fark var.bir arkadaşımda burun ameliyatı oldu iki ay oluyor resmen koca bir tümseği vardı ilk sargıları açıldığında şimdi bayağı bir indi.canım burnunun oturmasını bekle biraz o kaba görüntüsü gidecek kibarlaşacak,değişecek yinede olmazsa doktorun çok iyi bir doktor elinden geleni yapacaktır diye düşünüyorum..sabret hayatı kendine zehir etme canım benim
Saol canim, uzulmemeye garet ediyorum, evet belki burnum daha degisebilir, ama burnumdaki kemer maalesef kalir. Ve burnumun bir tarafi hafif yukari cekiyor, buda duzelmez, cunki bandajlarim cikarildiginda da ayni egrilik vardi, doktor bey duzelir dedi, hic bir duzelme yok. E$imle konustum 4 ay daha beklicem, revizyon ameliyatimi mutlaka olacagim. Senin icinde hayirlisi olsun canim, insallah istedigin buruna kavusursun.
Insallah kizlar dediginiz gibi olur, ama burnum bir tarafin yukari cekmesi ta bandajlar ciktiginda belliydi. Ve hic degisim olmadi bu gune kadar, sanirim kalici gibi gorunuyor. Pink7 sabredecegiz canim.
Canım eşin de farketti mi peki burnundaki sorunu benim eşim reviyyona çok zor ikna oldu hiçbişey yok burnunda diyip duruyor du acaba ben mi manyaklaştım diyordum ya mafoldumben
ben de senle aynı durumdayım bu kadar olur resmen duygularımız aynı bende revizyon düşünüyorum 8 ayım oldu düzeleceğine kötüleşti inan aynı doktora gitmek istemiyorum ama maddi yönden başkası zor olur zühtü bey diyordum amabakayım hayırlısı benimde önce eşimi ikna etmem lazım...canım ben fotolarını göremedim albümde....bakalım senin için de dua etcem en iyisi olur inşallah..ama tekrar ameliyat beni de korkutuyorrrrr
canım bence burnun dedin gibi yle estetikliymiş gibi hiç durmuyorr kemik belli evtt ama sana yakışmışş bence hoş duruyo bir daha o eziyetler çekilmez benceeee çok zor bi iş gerçekden ben beğendim yakışmışşş
ben de senle aynı durumdayım bu kadar olur resmen duygularımız aynı bende revizyon düşünüyorum 8 ayım oldu düzeleceğine kötüleşti inan aynı doktora gitmek istemiyorum ama maddi yönden başkası zor olur zühtü bey diyordum amabakayım hayırlısı benimde önce eşimi ikna etmem lazım...canım ben fotolarını göremedim albümde....bakalım senin için de dua etcem en iyisi olur inşallah..ama tekrar ameliyat beni de korkutuyorrrrr
bence burnun gayet hoş ve doğal duruyor
evet tam istediğin gibi olmadıysa tabii insan hayal kırıklığı yaşıyor ama bence burnun hoş ve güzel
hatta bence doğuştan güzel olanb burunlar aşırı küçük olanlar değil ben burdayım diyen burunlar
ki seninkide öyle olmuş
Insallah kizlar dediginiz gibi olur, ama burnum bir tarafin yukari cekmesi ta bandajlar ciktiginda belliydi. Ve hic degisim olmadi bu gune kadar, sanirim kalici gibi gorunuyor. Pink7 sabredecegiz canim.
Tesekkurler canim, begenmene sevindim. Ama bende madem o kadar para verdik keske istedigim gibi bir burun olsaydi diyordum. Burnum hala kocaman duruyor. Artik heryeri burun gorur oldum, yani kafama cok takiyorum.:uhm: