- 19 Haziran 2017
- 16
- 5
- 32
Evet cok hassasım hem ameliyat öncesi şu olur bu olur diyip gel herseti hallederim hemde ben burnum büyütülecek uzatılacak diye ameliyata girdim yoksa asla girmezdim gercekleri söyleseydi .hemde bırada daha önce adını bile anmadım sadece memnunuyetsizligimi dile getirdim diye tehdit ediliyorum doktorum tarafından ispatlı herşey elimde.bu nedenle dr secimininde dikkat edin amacım bu
Seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşadım henüz revizyon olmadım bende. Malesef insanlar burun sırtında mercimek kadar çıkıntısı olduğunda ortalığı ayağa kaldırırken senin sıkıntınla kendiminkini bir tutabiliyor. Bende zor atlattım . Üstelik tamda sınav sürecindeyken. Nefes alamıyorum yüzüme aylar aylar sonra alıştım . Ve bir burunda aklına gelebilecek her tirku probleme sahibim. Malesef bende bu magduriyetimi dile getirdiğimde doktorun bazı sahte hastaları çullandi. Her şeyi geçtim insanlar memnunsa senin mağduriyetine hiçbir şekilde saygı duyulmuyir yok o hoca böyle bı insan değil vs diye yalancı konumuna dusurulebiliyosun. Doktorlar sıkıştıklarında gayet çirkinlesebiliyorlar . Sizi ben zorlamadim kendiniz yattiniz o masaya veya evrak imzaladıniz razı olduğunuza dair vs ile sizi çaresiz bırakmaya çalışıyorlar. Hakkınızı tabiki arayın . Ancak ilk önce kendinizi iyileştirin. Resim göremedim o yüzden yorum yapamıyorum o konuda ancak pksiolojinizi çok iyi anlıyorum. Aklınıza takiliyosa başka doktorlara gidin sorun hata var mı diye daha tatmin olursunuz