Revizyon ameliyatı oldum hayatım mahvoldu(resimli)

Evet cok hassasım hem ameliyat öncesi şu olur bu olur diyip gel herseti hallederim hemde ben burnum büyütülecek uzatılacak diye ameliyata girdim yoksa asla girmezdim gercekleri söyleseydi .hemde bırada daha önce adını bile anmadım sadece memnunuyetsizligimi dile getirdim diye tehdit ediliyorum doktorum tarafından ispatlı herşey elimde.bu nedenle dr secimininde dikkat edin amacım bu

Seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri yaşadım henüz revizyon olmadım bende. Malesef insanlar burun sırtında mercimek kadar çıkıntısı olduğunda ortalığı ayağa kaldırırken senin sıkıntınla kendiminkini bir tutabiliyor. Bende zor atlattım . Üstelik tamda sınav sürecindeyken. Nefes alamıyorum yüzüme aylar aylar sonra alıştım . Ve bir burunda aklına gelebilecek her tirku probleme sahibim. Malesef bende bu magduriyetimi dile getirdiğimde doktorun bazı sahte hastaları çullandi. Her şeyi geçtim insanlar memnunsa senin mağduriyetine hiçbir şekilde saygı duyulmuyir yok o hoca böyle bı insan değil vs diye yalancı konumuna dusurulebiliyosun. Doktorlar sıkıştıklarında gayet çirkinlesebiliyorlar . Sizi ben zorlamadim kendiniz yattiniz o masaya veya evrak imzaladıniz razı olduğunuza dair vs ile sizi çaresiz bırakmaya çalışıyorlar. Hakkınızı tabiki arayın . Ancak ilk önce kendinizi iyileştirin. Resim göremedim o yüzden yorum yapamıyorum o konuda ancak pksiolojinizi çok iyi anlıyorum. Aklınıza takiliyosa başka doktorlara gidin sorun hata var mı diye daha tatmin olursunuz

Her doktoruma sordugumda asla düzelir bekleyin düzelmezsede bir caresine bakarız ilgi alakaveya olumlu bir söz beklerken herseferinde elimden gelenin iyisi bu .burnun zaten bozuktu . Gibi başından savmalar ilgisiz bir doktorla karsı karsıya kaldım ama her gecen gün gün hem burnum hem psikolojim mahvolarak yalnız dayanmaya calıştım çünkü burnum geri dönüşü zor bir sekilde kemiklerim inceltilmiş yontulmuş kırılmış burun içi kıkırdaklarım boşaltılmış olmasına ragmen kaburga kıkırdagı konulmuş ucu dar mandal burun oluşturulmuş

Bende dr Engin'e revizyon oldum hic memnun degilim ustelik doktor sonrasinda hic ilgilenmiyor hatta memnuniyetsizligini dile getirdiginde engelliyor.
Aldiklari para helal olmasin

Benim umudum da revizyon lütfen memnun olan yok mu? Doktor doktor geziyorum. Beni en iyi anlayacak istediğimi yapabilecek biri çıksın karşıma diye dua ediyorum her gun. Bir pişmanlık ki tarif edilir gibi değil. Burun estetiği çok ihtiyacı olmayan kesinlikle yaptırmamali. Güzel yüzüm mahvoldu çünkü. İnsanın yüzünü çok değiştiriyor. Yana döne eski burnumu yapacak doktoru arıyorum.

Bende dr Engin'e revizyon oldum hic memnun degilim ustelik doktor sonrasinda hic ilgilenmiyor hatta memnuniyetsizligini dile getirdiginde engelliyor.
Merhaba. Memnuniyetsizliğinizin sebebi neydi? Burnunuzun fotoğrafını atar mısınız?

arkadaşlar benim daha önce deviasyon nedeniyle ameliyat oldum burnumda kemer şekil bozukluğu vs yoktu ama ameliyat sonrası uyandıgımda burun ucum kalkıktı kesikti fakat daha önce ne estetik nede burun ameliyatı hakkında bilgim olmadıgı için her ameliyat donrası böyle olur heralde sonrada eski halini alır sandım atel cıkmadan korkularım başladı atel cıkıncada gercekle yüzleştim tam 6 veya 7 ay resmen büyük bir travma depresyon gecirdim daha sonra alışmakmı dersiniz bilmiyorum biraz toparlandım ama burnumun kalkıklıgı onde domuz gibi olması beni cok rahatsız ediyordu sadece ucu düzelse inse bana yetecekti cünkü burnum hala vardı ki doktor sadece kemiklerime hafif kavis ve ucunda hiçbir kıkırdagı cıkarmadan dikişle daraltmıştı kaldırmıştı .daha sonra doktor aramaya başladım psikoim düzelmiş emin adımlarla burun ucumu düzeltecek doktor arayosına girdi ama keşke hiç girişmeseydim ama hiç çünkü revizyon ameliyatıyla geri dönülmez bir yola girdim hayatım tamamen alt üst oldu burnumun asla küçülmemesi mümkünse hafıf kavis olan yerin doldurulması burun uvu dikişlerimin acılıp burun ucumun indirip daha dogal bırakılması koşuluyla garantisiyle ameliyat a girdim.keşke hüç o masadan kalkmasıydım bu acı dolu hayatı yaşacagıma..uyanınca anladım kemiklerim hem ince hemde sırtı düşürülmüştü hemde kesilmesini istemedigim kanadım kesilmişti sinir krizi gecirdim ilaclarla zor telkin edildim.daha sonra atel cıktıgında şişlikten dolayı burnumu düşünfügüm gibi olmadıgını sadece eski travmanın etkisiyle böyle bir ruh hali aldıgımı ve dr teşekkür ederek ayrıldım.bir ay şiş olan burnum cok güzeldi ve ben yeniden mutlu olmaya alışmaya calışıyordum.ama günler gectikce incecik kemik eskisinden kavisli burun sırtı nerdeyse yüzüme yapışmış sadece ucu vardı oda şiş ucta daha gec indigi için yinede her gece n dua ediyorum böyle kalsın daha fazla degişmesin diye ama her gün degişiyor üstelik kemigim yamuluyor ucuda başka tarafa yamuluyordu . Ve 8 aydan sonra burun yavaş yavaş yok olıyordu ve kocaman kaba suratımda ucu bir tümsek gibi kaldı.
doktor kimdi aynı hataya düşmeyelim

Ben 2016 da oldum ilk ameliyatimdi
Memnun kaldım ama ben Medicana hastanesi Ankara'da olmuştum
Ben bir sorun görmedim gayet de guzel

Sadece engellese mesala beni dava acmakla tehdit etti dünya kadar hakaret etti bozdugu burnumu kesip küçülttügü kavis verdigi burnum derim yüzümden kavislenip küçülmüş artı burnum bozuk degilmiş bozuk olan benim beynimmiş böylesine bir dr verdigim (zehir zıkkım olsun )para için üzülmüyorum nasıl bu kişilikte birine emanet olup hayatımı mahvetmesine üzülüyorum kahroluyorum.beni tehdit etsede buraya onun gercek yüzünü yazıcam yılmadan kaybedecek bileyim yok sayesinde yaşamıyorum her sn her an ah ediyorum ona umarım en acı duyacagı ne ise o şekilde cezalandırsın rabbim acı cekerken bana yaşattıkları gözünün önüne gelsin

Doktora dava açın. Biseylerin garantisini verip atip tutup parayı cebe attiktan sonra degisiveriyolar.. kendine güvenmiyorsa tüm olasılıkları baştan konuşup secimi sana bırakmalıydı. Bu arada burnunuzun fotografi yok malesef göremedim

Doktora dava açın. Biseylerin garantisini verip atip tutup parayı cebe attiktan sonra degisiveriyolar.. kendine güvenmiyorsa tüm olasılıkları baştan konuşup secimi sana bırakmalıydı. Bu arada burnunuzun fotografi yok malesef göremedim
Dava acıyoruz zaten istanbulda yaşıyorum dr antalyada Ameliyat a dair hiç bir belge epikriz vermiyor o nedenle Süreç cok yavaş. Malesef keşke bana gercekleri söyleseydi burnunuzu mevcut durumdan küçültecegim kavis vericegim deseydi inanın parayı verirdim arkama bakmadan kacardım cünkü para için bu haldeyim şuan. Oysa tüm görüşmelerimiz hatta msj ları bile duruyor burun sırtım yükseltilip ucu büyütülecekti ama tam tersi hatta burun kemigim yok gibi biley kaş arası bile oyulmuş ve revizyon öncesi yamuk olmayan burnum şuan her yeri yamuk ısrarla burun kanadımı asla kesmeyin dedigim halde kanadımı kesmiş görseniz felaket durumda burun içi kıkırdaklarımı cıkarmış boşaltmış kaburgayla yapay sivri kalkık yapmış ve gittigim dr lar hatalı yapmış bir daha ameliyat kaldıracak durumda degil diyo yani o dr revizyon olacaklar dikkat etsin yaptıgı ameliyatlar sın ameliyat oluyor

Dava acıyoruz zaten istanbulda yaşıyorum dr antalyada Ameliyat a dair hiç bir belge epikriz vermiyor o nedenle Süreç cok yavaş. Malesef keşke bana gercekleri söyleseydi burnunuzu mevcut durumdan küçültecegim kavis vericegim deseydi inanın parayı verirdim arkama bakmadan kacardım cünkü para için bu haldeyim şuan. Oysa tüm görüşmelerimiz hatta msj ları bile duruyor burun sırtım yükseltilip ucu büyütülecekti ama tam tersi hatta burun kemigim yok gibi biley kaş arası bile oyulmuş ve revizyon öncesi yamuk olmayan burnum şuan her yeri yamuk ısrarla burun kanadımı asla kesmeyin dedigim halde kanadımı kesmiş görseniz felaket durumda burun içi kıkırdaklarımı cıkarmış boşaltmış kaburgayla yapay sivri kalkık yapmış ve gittigim dr lar hatalı yapmış bir daha ameliyat kaldıracak durumda degil diyo yani o dr revizyon olacaklar dikkat etsin yaptıgı ameliyatlar sın ameliyat oluyor
Canım benimde esim bu kış burun estetiği olacak bizde dr araştırıyoruz ya ondan biraz gerildim.. geçmiş olsun sanada ama lütfen kendini çok üzme eminim durumun sana daha kötü geliyordur.. dışardan hiç bi tepki geri dönüş yorum vs aldinmi burnunla ilgili?

Canım benimde esim bu kış burun estetiği olacak bizde dr araştırıyoruz ya ondan biraz gerildim.. geçmiş olsun sanada ama lütfen kendini çok üzme eminim durumun sana daha kötü geliyordur.. dışardan hiç bi tepki geri dönüş yorum vs aldinmi burnunla ilgili?
Size tavsiyem cok gerek yoksa olmamasıdır yada gerçekten işini yapan dürüst dr bulmanız.üzülmemek elde degil hayatım mahvoldu gercekten yaşayan beni anlar yüzün gülüşün ifaden gözletin kusacası tüm yüzünüzle birlikte ruhununuzuda alıp götürüyor ben ilk ameliyat ı estetik için olmadım o yüzden büyük bir travma yaşadım düzeltilecek diye revizyonda umut aradım dahada kötü sonuç hemde hiç istemedigim halde revizyon öncesi burun kanatlarım kapalıydı nazal yetmezlik vardı rama burnum iyi kötü vardı şimdi burun yok yüzümde okadar küçültmiş incelmiş oymuşki resmen estetikli yapaylıgını her göten soruyor artı nefes tamamen gitti dar burun sendromuymuş o kadar daraltmışki yamukluk her şey var.

Size tavsiyem cok gerek yoksa olmamasıdır yada gerçekten işini yapan dürüst dr bulmanız.üzülmemek elde degil hayatım mahvoldu gercekten yaşayan beni anlar yüzün gülüşün ifaden gözletin kusacası tüm yüzünüzle birlikte ruhununuzuda alıp götürüyor ben ilk ameliyat ı estetik için olmadım o yüzden büyük bir travma yaşadım düzeltilecek diye revizyonda umut aradım dahada kötü sonuç hemde hiç istemedigim halde revizyon öncesi burun kanatlarım kapalıydı nazal yetmezlik vardı rama burnum iyi kötü vardı şimdi burun yok yüzümde okadar küçültmiş incelmiş oymuşki resmen estetikli yapaylıgını her göten soruyor artı nefes tamamen gitti dar burun sendromuymuş o kadar daraltmışki yamukluk her şey var.
Fotoğraf paylaştınız mı

Cok gecmis olsun belinsu hanim. Allah sifa ve sabir versin. Baslikta "resimli" ibaresi var ama ben fotograf goremedim...

Benim burun kanatlarımı görseniz şükredersiniz okadar kötü bu resimde belli olmuyor cünkü baş aşagı cektim gün ışıgında cekildigi için dolgun gözükebilir.ayrıca ben ucunu kanatlarını bıraktım kemiklerimin inceltilmesi ve burun sırtının basıklıgına çok üzülüyorum çün geri dönüşü yok kıkırdakda eklense düzelmez.ayrıca dar kemiklerden burun tıkanıklıgı ve kuruluk nefes sorunu var sol tarafta çökme var ve bunu başka bir dr söyledi aynı zamanda anlatmak istedigim konu ben burnumu büyütülecek diye kandırıldım aksine revizyon öncesi burnumdan daha küçük yapay ve cökük bir burunla ortada kaldım ifadem gözlerim burnumun bütün anatomisi bozulmuş ve bunlar istegim dışı yapıldı bu konuya dikkat cekmek için yazdım zaten kandırılmayın diye size burnumu begenin veya begenmeyin diye yorum yapın diye konu acmadım ben yandım kimse yanmasın diye mesele bu.size göre güzel sayılan bir burun küçük ince bir burun benim yüzüme uymuyabilir ve uymuyor ah keşke gercekte görseniz burada cok daha iyi cünkü hayatım mahvoldu cünkü psikolojikmen zor günler yaşıyorum izin verirseniz
Burnunuzun fotoğrafını görebılır mıyım çok merak ettım ?

Benden tavsiye gerek yoksa olmasın kemiği varsa bile sadece düz düzeltsin

X