Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim :)) Güzel sözlerine ben teşekkür ederim .Umarım her şey istediğin gibi olur.Canim tarafsiz yorumun icin cok tesekkur ederim, inan ki aklimdan gecenleri anlatmissin. Bunun uzerine soylenecek tek bir sey soyleyebilirim "Agzina saglik"
Insallah canim, asil ben cok tesekkur ederim beni cok iyi anlayip ifade ettigin icin. Belki bazi arkadaslar beni mizmizlaniyor saniyordur, ama inaki benim icin bu ameliyat cok onemliydi. Cok zor bir surec gecirdim, bir yandan bebegim var ilgi isteyen bu surecte, yani kimseye firsat vermemek icin gikimi cikartmadim. Ve sonuc husran. Insallah herkez istedigi buruna kavusur.
Insallah canim, asil ben cok tesekkur ederim beni cok iyi anlayip ifade ettigin icin. Belki bazi arkadaslar beni mizmizlaniyor saniyordur, ama inaki benim icin bu ameliyat cok onemliydi. Cok zor bir surec gecirdim, bir yandan bebegim var ilgi isteyen bu surecte, yani kimseye firsat vermemek icin gikimi cikartmadim. Ve sonuc husran. Insallah herkez istedigi buruna kavusur.
ben de yakın zamanda burun ve çene törpületme estetiği yaptırmak istiyorum zühtü beye, umarım sorununuz bi an evvel çözülür ve moraliniz düzelir, üzüldüm gerçekten
ya bi tanem oncelikle gecmis olsun...bence doktorunla goruss ama suan deil tam otursun burnun bir ondan sonra git hem saglik acisindanda bence daha iyi olurohaoldumsmile
Canım burnun belirgin bir şekilde şiş, o yüzden tam şeklindan şuan emin olamazsın biraz daha beklemen lazım, ben güzel olacağını düşünüyorum, çok geçmiş olsun tatlım.
tasarımdaki nerde ben göremedim :ecrin_bebek: