- 26 Ocak 2010
- 161
- 7
Ben resimlerde de yorumlarımı yaptım. Burunun sırt kısmında seni rahatsız eden şey kesinlikle şişlik olamaz orası kemik kısmı ve yeterince oyulmamış o yüzdende o şekilde duruyor. Uc kısmındada hafif bir çöküklük var ve buda deliklerşn simetrisini bozuyor bu yüzden de istediğin sonucu almamışsın. Şişlkler insede o rahatsız olduğun kemik kısmı aynı kalır. Şişliktir iner lafı burnun uc kısmı ve eklenen kıkırdaklar için geçerli onlar zamanla iniyor masajlarla epey toparlanıyor ama kemikte 1 sene geçsede ufalma olmaz. Doktorum bana masaj verdi ben kemiğede yapıyordum kemiğine ne yapıyorsun kemik istediğin kadar masaj yap şekil değiştirmez demişti. Şişen ve sonradan şekle giren uc kısmı. Ha burnun kötü değil ama bende biraz daha ufak olsa yüzünde çok daha güel olur yuvarlak minyon bir yüzün var çünkü. Bunlar benim fikrim ancaak ikinci kez bu eziyetlere katlanmaya sırf daha küçük bir burun için girmeye değer mi bence değmez çok eziyetli stresli yavaş iyileşen bir süreç. Ayrıca ikinci ameliyatında daha yavaş iyileşeceksin düşün yani bence yeni burnu sev etrafda kulak asma. Bende burnum yapılalı çoğu kişiden olumsuz teki aldım beğenmediler burun kıvırdılar ama iyi dostlarım kesinlikle güzel olduğunu eskisine nazarn çok hoş olduğunu söylüyor ki benim burnum hala bariz eğri etraftaki çok yakının ve burnun eski halini iyi bilen biri olmadıkça kulak asma derim