ya bişey dicem size
tasarımlara dikkat ettiniz mi bence benimki de dahil hepsi aynı gibi
ve normal ameliyat sonuçları tasarımlardan daha güzel..bence yani
seni çok iyi anlıyorum
ben de seninle aynı düşünüyorum
ameliyattan sonra sanki hiç şişmicekmişim gibi falan geliyo
öyle hayaller kuruyorum ki
ama en yakınımda tecrübe sahibi kişiler bile ameliyattan sonra beklenmesi gerektiğini söylüyor
yüzün zaten çok güzel maşallah,hatların muntazam
belki dediğin gibi okka gibi bir burun olmayacaktı sana
şiş hali bu şekildeyse inince nasıl olacak onu düşün moral olsun sana
ya eski halini arayacağın bir burun olsaydı
şans bu
burun çok riskli bir ameliyat
amma konuştun çelsi az bi sus ya dediğinizi duydum zemuszemus
canim herkes sisler inince daha iyi olacak diyor ama 58 gün olmus bundan sonra minimum degisimler olur bence yani umarim kizmazsin ama burun biraz büyük duruyor ve nekadar sis olsada bundan fazla kücülcegini yada radikal sekilde bir degisime ugriyacagini sanmiyorum. bu benim görüsüm bazilarina acimazsizca gelebilir ama sonucta yalan söyleyip cok güzel bekle biraz daha demekte hos olmaz cünkü sende biliyorsun öyle olmayacagini.
canim herkes sisler inince daha iyi olacak diyor ama 58 gün olmus bundan sonra minimum degisimler olur bence yani umarim kizmazsin ama burun biraz büyük duruyor ve nekadar sis olsada bundan fazla kücülcegini yada radikal sekilde bir degisime ugriyacagini sanmiyorum. bu benim görüsüm bazilarina acimazsizca gelebilir ama sonucta yalan söyleyip cok güzel bekle biraz daha demekte hos olmaz cünkü sende biliyorsun öyle olmayacagini.
tatlımmmm 6 ay olana kdr bekleeee inana okdr fark oluyokiiiii...sanırım sen kavisli falan istedigin için hayal kırıklıgına ugramışsın..zaman geçtikce burun kavisleşmiycek o konuda kendimden biliyorum benimkide ilk bandaj açıldıgında düzdüüü 6 ay oldu hala düz..önden bi bdelik yukarıda diyorsun yaa o daha değişir çünkü burun ucu en geç iyleşen ve şişleri en geç giden yer belki yukarıya dogru çeken yerin şişi daha fazladır inince ikisi eşitlenebilir..kötü bi burnun yok bunu emin olarak söylüyorummm..canını sıkcak bi durum yokk:)sadece biraz sabır lasım:)
esilacım ilk resimlerini koyduğunda sana söylediklerimi hatırlarsın belki kendimden bildiğim için ve buyüzden revizyon olduğumu söylemiştim büyük ihtimalle burnunun problemli görünen kısmında benimki gibi kemik fazlalığı kalmış ve buyüzden burnun eğri ve ucu düşük görünüyor geçmemiş olmasına üzüldüminsan diğer estetikli burunları görünce benimki neden böyle okadar eziyet çektiğim halde demekten kendini alamıyor
LAYLAYLOM işte benim dediğime geliyoruz hepimiz
zevkler ve renkler farklı
sen büyük buluyorsun
ben değil
ayrıca 48 gün dediğin çok kısa bir zaman
5 ay bekleyip şişleri sonradan inmeye başlayan insanlar var
kişiden kişiye ve deriden deriye değişir
eminim toparlayacaktır
daha çok ama çok yeni
6 ay geçmiş olsa böyle kalır derdim
ben yorum yapmayım en iyisi ya..çünkü benim de bu tarz bi burnum olacak ameliyattan sonra..sevine sevine fotolarımı eklicem..kimine büyük gelecek :) halbuki benim için fındık gibi..
bu arada önemli birşey söyleyim,doktorlar dedi ki kimi burunlar isteseniz de nokta gibi olmaz,kemik ve deri kalınlığı çok önemli imiş..
LAYLAYLOM işte benim dediğime geliyoruz hepimiz
zevkler ve renkler farklı
sen büyük buluyorsun
ben değil
ayrıca 48 gün dediğin çok kısa bir zaman
5 ay bekleyip şişleri sonradan inmeye başlayan insanlar var
kişiden kişiye ve deriden deriye değişir
eminim toparlayacaktır
daha çok ama çok yeni
6 ay geçmiş olsa böyle kalır derdim
ben yorum yapmayım en iyisi ya..çünkü benim de bu tarz bi burnum olacak ameliyattan sonra..sevine sevine fotolarımı eklicem..kimine büyük gelecek :) halbuki benim için fındık gibi..
bu arada önemli birşey söyleyim,doktorlar dedi ki kimi burunlar isteseniz de nokta gibi olmaz,kemik ve deri kalınlığı çok önemli imiş..
Benim sevgilim demiştiki bandajım çıktığında iyi bari çok güzel bişey olmamış yoksa sokağa çıkarmazdım seni esilacım sende zaten cok güzelsin burunda minicik hokka gibi olsa başa bela valla alsanaalsanasmile
Benim sevgilim demiştiki bandajım çıktığında iyi bari çok güzel bişey olmamış yoksa sokağa çıkarmazdım seni esilacım sende zaten cok güzelsin burunda minicik hokka gibi olsa başa bela valla alsanaalsanasmile
öskecim sevgilinde halt etmiş desem yeridir ben senin burnunu cok begendim ya:)) kıskanmıstırda o illa bahane verecek ya :):1ninca:
Tesekkurler canim, senin burnun guzel canim, bendeki sorunlar yok sende cok sukur.
Canim sen en iyisi doktora bahsetme benden, simdi aklima geldi, resim de gosterme, sonucta adamin yeri belli yurdu belli, belki doktor beyin hosuna gitmez baskasiyla gonderme yapmama, daha dogrusu ayipolacak. Sonucta burun benim, benim kendim irtibata gecmem lazim. Ben kendisini yarin ararim. Kusura bakma canim, ama en dogrusu bu galiba.
Kizlar $iSliklerim daha var, ama azaldilar tabiki. Sislikler indikce burnumun tipini hic begenmiyorum:çok üzgünüm:. $u bir gercek doktorumdan gercekten memnun kaldim, ona lafim yok. Ama burnum asiri dogal olmus. Burnum hala iri ve kemer tam alinmamis sanki, hala biraz kemer duruyor cunki, ve burnum simetrik degilsenağlama. Ve hic kavisim yok, ben ozellikle kavis istemistim. Daha dogrusu burnum hala cok buyuk geliyor bana. Tabiki eski burnumla kiyaslanamaz, eski burnum cok fenaydi. Ama dedigim gibi hic begenmiyorum:1no2:, yani sevincim kursagimda kaldi, o kadar eziyeti bosuna cektim sanki. Hadi kendi cektigim eziyeti bosver, bebegim yollarda, otelde o kadar eziyet cektisenağlama . Tasarimdaki resime hic benzemiyor burnum, doktor bey tasarimdan cok daha guzel olacak demisti ama nerde, tasarimdan daha kotu gorunuyor. Birde etrafimdan aldigim yorumlardan sonra daha da cok deliriyorumkafamçokkarıştı . Ameliyat olali 48 gun oldu, ama maalesef simdiden revizyon ameliyati yaptirmayi dusunuyorum. Yani o kadar eziyeti tekrar cekecem.:sinifsinif:
Esilacım bende tamamen kendi goruslerimi ekleyeyim, oncelikle yeni ameliyat biri olmus olarak eni cok ama cok iyi anlıyorum, uzun zaman cesaretimizi topluyoruz, maddi ve manevi olarak hem kendimizi hem cevremizdekileri hazırlıyoruz. Sonuc istedigin gibi olmayıncada cok uzuluyoruz ANCAK, senin çin endişelenmek oyle erken ki.. Onumdeki en iyi ornek Nemcim ona bakıyorum burnu 6 ay içinde gittikçe guzelleşmiş ve mukemmel olmus, belki seninde cokkk kavisli bir burnun olmaz ama yuzune giden onden acaip tatlı gorunen bir burnun var..o sana buyuk gelen yerinde sislik oldugunu dusunuyorum. Birçok insanın burnu alcıdan yamuk delikleri orantısız vs cıkıyor yada kemik girinti cıkıntıları oluyor.senin 6 ayı doldurmana oyle yle cok varki 6 ay 180 gund emek sen daha bunun yarısı dolmadan endişelenmeye baslamıssınyapma boyle olur mu canım bosuna uzme kendini gel 6 ayın dolsun tekrar bakalım resimlere hep beraber bir cıkar yol bulmaya calısalım ne de olsa birbirimize destek olmak için buradayız, sevgiler:teselli: