- 24 Aralık 2009
- 274
- 2
- 42
Kizlar $iSliklerim daha var, ama azaldilar tabiki. Sislikler indikce burnumun tipini hic begenmiyorum:çok üzgünüm:. $u bir gercek doktorumdan gercekten memnun kaldim, ona lafim yok. Ama burnum asiri dogal olmus. Burnum hala iri ve kemer tam alinmamis sanki, hala biraz kemer duruyor cunki, ve burnum simetrik degilsenağlama. Ve hic kavisim yok, ben ozellikle kavis istemistim. Daha dogrusu burnum hala cok buyuk geliyor bana. Tabiki eski burnumla kiyaslanamaz, eski burnum cok fenaydi. Ama dedigim gibi hic begenmiyorum:1no2:, yani sevincim kursagimda kaldi, o kadar eziyeti bosuna cektim sanki. Hadi kendi cektigim eziyeti bosver, bebegim yollarda, otelde o kadar eziyet cektisenağlama . Tasarimdaki resime hic benzemiyor burnum, doktor bey tasarimdan cok daha guzel olacak demisti ama nerde, tasarimdan daha kotu gorunuyor. Birde etrafimdan aldigim yorumlardan sonra daha da cok deliriyorumkafamçokkarıştı . Ameliyat olali 48 gun oldu, ama maalesef simdiden revizyon ameliyati yaptirmayi dusunuyorum. Yani o kadar eziyeti tekrar cekecem.:sinifsinif: